- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.181
seni ben tanımam etmem.bana söylüyosunda kendin carcar konuşmayı çok iyi biliyosun.terbiyesizlik yapma.senin hoşuna gitmiyorsa neden cevap veriyosun?? Sanane oluyo olay bitmiş arkasından yarım saat sonra terbiyesizlik yapıyosun??ben varken yazmadın arkamdan gayet rahat konuşuyosun ama tebrik ederim hayran kaldım kişiliğine.
burda herkez beni tanıyor bugünden beri yazdıklarınla senide tanıdılar. terbiyesizin kim olduğu çok açık...!!!
daha fazla rahatsız etme bu topici..
kodummmmmmuu oturturum dersem cok kaba olur muu????
hiiicc onemli degil guzelimm Allah icin bazi seyleri gorup solemek lazimm... diger kizlarimiz sanki biraz cekingen gibi mudahil olmadilar... ben sessiz kalamiyorum hak olan yerdeeeeeee.....gitmisti sonra yazmadim bisiiii.....
burda herkez beni tanıyor bugünden beri yazdıklarınla senide tanıdılar. Terbiyesizin kim olduğu çok açık...!!!
Daha fazla rahatsız etme bu topici..
silacimmmm, farkettim zaten... ben de sessiz kalamam.. her ortamda kendi dusuncemi paylasirim...
tatlicadicimmm, sana yazdigim seyi unutma canim....
arkamdan konuştuğunz sürece burdayım.burda yokken atıp tutmak kolay ne güzel.gerçekten hayran kaldımkişiliğine.dedikodu yapıyosun birinin arkasından konuşuyosun terbiyesiz.!! Sonrada bana terbiyeden bahsediyosun.ayrıca sıla seni sikayet ettim mahalle ağzıyla konuşuyosun kaliten ortada..realde olsak bi dene derdim ama burda sadece ''şikayet ettim'' kapanana kadar hesabın şkayet etmeye devam edicem.sayın sayfa yetkilisi arkadasının ettiği küfür forumda legalmi??? Konusuyordun büyük harf yasak diye.şimdide konus
tamam canım tamamunutmayacam inşallahhh sılayada ilettim.. birazdan azrayada söyleyeceğim
yaaaaa banane bananeeeeeeeee bnde istiyorummmm
tamam canım tamamunutmayacam inşallahhh sılayada ilettim.. birazdan azrayada söyleyeceğim
et guzelim en fazla kk dan giderimmm hakkimda hayirlisi neyse olurr... ayrica anlamayacaksin ama sana kasitli soylenmis laf deilll genel olaraakkk....
inanmiyorum yaa resmen hepimizle kavga ediyorsun farkindamisinnn............. amac nedirr
Allah sahittir vallah billahi arkandan da dua etmistimmmmmmmmm "insallah cocugu onunda olur tez zamanda" diyee... ben nediyeyimmm simdiiiii...
sılaaa 10dk 1 msj diyor.. bekle beni dönecem sana
bana da bana da bana da ya söyleyinn :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?