- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.121
evet kizlar ben döndüm suan tekrar burdayim. sanirim benim yazdigim birsey yüzünden bu konu uzuyor ve suan yanlis anlasilmis. ben önce sunu belirteyim kimsenin burda sinirlenmesine gerek yok. yanlis bir anlasilma varsa sakince halledebiliriz.
ben kimseylede dalga gececek birsekilde yorum yazmadim. ALLAH AFFETSIN demekle ben kimseye laf atmadim. bu bir duadir bunuda anlayana tabiki. bunu uzatmayacagim.
mübarek gece konusuylada bana sordugun gibi kendin cevabladin. hatta benim bilmedigimi ifade ederek. sorun degil ben bunu takmam. tel. görüsmesi yaptigim icinde cevab veremedim. sende bu durumu bilmedigin halde hakkimda yorum yazman hos degil.
tamam kızlar kimse kimseye kötü bişey demiyor stres yapmayalım birazdan çıkıcam herkesi mutlu bırakayım burda yaa
ii aksamlar guzelimm isik sactinnn gel bacim gelllll...,güzellikler hepinize merhaba
feryal_efe,
TATLIASIK1828+,
breshka+,
cicek2154,
sila38+,
Belgisel,
nartanesiii+,
mpb+,
menbeta+,
screamaway+,
Evitax,
kardaiz81+,
hly7+,
ketenhelva
,güzellikler hepinize merhaba
feryal_efe,
TATLIASIK1828+,
breshka+,
cicek2154,
sila38+,
Belgisel,
nartanesiii+,
mpb+,
menbeta+,
screamaway+,
Evitax,
kardaiz81+,
hly7+,
ketenhelva
ben bildigimide baskalariyla paylasirim. yanlisda biliyor olabilirim ama internetten alintilarada inanmam. herkez kendi arastirsin bu konuyu ve aydinlansin. herkez inandigi sekilde yapmakta özgürdür. screamcigim sagol beni anladigin icin. hatrim icin uzatmayalim. ben buzamana kadar burda kimseylede tartismadim beni kimse yanlis anlamadi. bundan sonrada herzaman dikkat ederim söyledigime
ne olmuş bu topik te yaaaa
BUNDAN AĞIR BİR CÜMLE DAHA VARMI LUGATINDA?Bu dua değil yargılamaktır.üstelik bilip bilmeden.Madem fikrin var desene arkadasım günah değil ama tercih edilmez.Bir arkadas demişti zevkten yapmıyorsunuz evlat için yapıyorsunuz diye.Sen neden bunu düşünemedin.?
feryal_efe,
TATLIASIK1828+,
breshka+,
cicek2154,
sila38+,
Belgisel,
nartanesiii+,
mpb+,
menbeta+,
screamaway+,
Evitax,
kardaiz81+,
hly7+,
ketenhelva
canım biraz sakin olsan. burdaki kimsenin niyetinde seni suçlamak aşağlamak olduğunu sanmıyorum. sanırım senin sinirlerin bozuk herhealde. buraya düşüncelerimizi yazarken biraz daha dikkatli olalım ..
feryal_efe,
TATLIASIK1828+,
breshka+,
cicek2154,
sila38+,
Belgisel,
nartanesiii+,
mpb+,
menbeta+,
screamaway+,
Evitax,
kardaiz81+,
hly7+,
ketenhelva
tatlim.. ben de 28 yasindayim.. ve 10 senedir programciyim... cocuklugumdan girmeye gerek yok herhalde... burda birsey mi yaristiriyoruz?
diger arkadaslarin da senin buyuk harf kullanip, cok fevri yazilarindan rahatsiz oldugunu gormedin mi? tamam diyip, neden duzeltmiyorsun yazma tarzini?
merhaba canım bu arada herkesin kandili mübarek olsun allahım sizlere ve tüm isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin arkadaslarım insallah rabbim benimde bebegimi sag salim kucagima almami nasip etsin
sunu ifade edeyim ben kacmadim. tel. görüsmesi yaptim ve okuyamadim yazdiklarini. VALLAHA nasil anlarsan anla. zaten ne desem ters anliyorsun. ben burda beni taniyanlar bilir eskiyide okuyabilir. herzaman dua ederim. RABBIM HERSEYI GÖNLÜNE GÖRE VERSIN. bu konu hakkindada bana yazma ve kapatirsan sevinirim. bu mübarek günde sukunet etmeyi tercih ederim.
Birşeymi yarıştırıyoruz???? ÜSTÜNÜM BENMİ DİYOUSUN.Benimsayemde değil ama senin sayende TARTIŞMA ÇIKTI.SEN KONU SAHİBİ OLARKA SAYFAYI DÜZENDE TUTUCAĞINA ''KAVGA YARATTIN'' KENDİNDE SDİK YARISINA DÖNDÜRDÜN..BEN SENİNLE HİÇBİRŞEKİLDE MUHATAP OLMICAM..UĞRASAMAM..hadi iyi günler sana
AYRICA.
1) Forumda büyük harfle yazmanın ''BAĞIRMAK'' demek oldugunu bilmiyordum.
2)Ben ''YİNEMEK,ALTINI ÇİZMEK İSTEDİĞİM CÜMLELERİ BÜYÜK YAZIYORUM'' 40 DEFA SÖYLEMEME RAMEN neden hala ANLAŞILMIYOR?
aaaaaaa yeter ama kızlarr ....bu topik kavga meydanı değil lütfenn biz böle şelerr istemiyoruzz...
slm tatlım bende geçen ay arı sütü bal polen yemiştik ama malesef bişey olmadıkızlar merhaba nezamandır gelemiyorum ama dualarım sizinle.bebeğimin kesesini gördük salı günü.5 haftalık olması gerekiyodu ama geç yumurtladığım için 4 haftalık ve haftasına göre normalmiş.bi kanama görüldü kesenin yanında onun için yatıyorum sürekli.kızlar eşinize arı sütü bal polen yedirin sabah akşam.ben denediğim ay hamile kaldım
evet güzelim ya bende neşelikız çook merak ettim :26::26::26: nerdesin neşelikızzzzkizlar merhaba. Hic vaktim yok giripte bakamiyorum.cok ozledm sizleri. neselikiz i merak ettim. Ne oldu canim kirmzilar durdumu ins? arada bi gelip bakarim. Optm hepinizi byee
inş bitanem yarın sende güzel haberler alırsın herşey yolunda olurben kullandım geçen ay ama malesef bebiş tutunamadı düştüyarın yine doktordayım bakalım bu ayda verecek mi? niye sordun?
ayyyy ayyyy birileri kocişini çoook özlemiş
ama ama ama özledim evetttttttttt napim çok utandım
hayırlı olsun bitanem dualarımız seninleSLM KISSLAR BU POLEN İŞİNİ EŞİME SÖYLEDİM BİZDE BAŞLIYCAZ.İŞŞALLAH FAYDASI OLUR KAVUŞURUM BEBİŞİME ÇOOOK DUA EDİN BANA
ayyy bu son bi kaç gündür başıma gelmeyen kalmadı gülüm ya olsun üzülme kasma kendini inş herşey yoluna girerayy canımm neresinden başlasam ki olayınnn
2009 un kurban bayramının arefesinde eski oturduğum yerdeki psikopat kadıının biriyle bi olayımız olmuştuu sataştı bana ve arkadaşıma küfürler hakaretler kavgalar vs..bizde şikayetçi olduk o zman dava falan açılmadı bu zamana kadar 1.5 sene oldu ya 2 gün önce savcı davayı açmış olayın üzerinden o kadar zaman geçmiş umrumda değil taşınmışım ordan o da taşımış yani şu an umrum değil ..şimdi gi davalarla mahkemelerle uğraş vs. ayy bi sürü saçma sapan şey yaaaa..
ayy kıyama da hiçcanım valla 2 gündür yaşadıkalrım sinirleriimi harabet etti valla...inşallah yarın doktorda yüzüm gülerr...inşallah benim yimirtalar olmuşturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84:
soguk ruzgarlar esıyor canım..
aaa valla içim daraldı hee ne güzel azcık moral bulmuştum bu ne yaa uzatmayalım artık lütfen burda hepimiz birbirimize destek olmak için varız yakışmıyor bu tarz yazışmalar bitirelim artık. Bu mübarek günde kimse kimsenin kalbini kırmasın hepimiz birbirimiz için dua edelim hakkımızda hayırlısını dileyelim ..
hadi hepinize benden çiçek gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?