2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

BUNDAN AĞIR BİR CÜMLE DAHA VARMI LUGATINDA?Bu dua değil yargılamaktır.üstelik bilip bilmeden.Madem fikrin var desene arkadasım günah değil ama tercih edilmez.Bir arkadas demişti zevkten yapmıyorsunuz evlat için yapıyorsunuz diye.Sen neden bunu düşünemedin.?

tamam kızlar kimse kimseye kötü bişey demiyor stres yapmayalım birazdan çıkıcam herkesi mutlu bırakayım burda yaa

kimsenin dedigi dogrudur, yanlistir demedim ben zaten canimmmm...
dusuncelerimizi soylerken kibar konusalim dedim, bagirmayalim, birbirimizi suclamayalim dedim...
koyun surusu degiliz ki ayni dusunecegiz...

birinin bir lafina kizdiysan, ya sen neden boyle dedin ben rahatsiz oldum demek lazim, hemen fontu buyutup karsi ataga gecmek degil...

sunu ifade edeyim ben kacmadim. tel. görüsmesi yaptim ve okuyamadim yazdiklarini. VALLAHA nasil anlarsan anla. zaten ne desem ters anliyorsun. ben burda beni taniyanlar bilir eskiyide okuyabilir. herzaman dua ederim. RABBIM HERSEYI GÖNLÜNE GÖRE VERSIN. bu konu hakkindada bana yazma ve kapatirsan sevinirim. bu mübarek günde sukunet etmeyi tercih ederim.

,güzellikler hepinize merhaba
feryal_efe,
TATLIASIK1828+,
breshka+,
cicek2154,
sila38+,
Belgisel,
nartanesiii+,
mpb+,
menbeta+,
screamaway+,
Evitax,
kardaiz81+,
hly7+,
ketenhelva

merhaba canım bu arada herkesin kandili mübarek olsun allahım sizlere ve tüm isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin arkadaslarım insallah rabbim benimde bebegimi sag salim kucagima almami nasip etsin

canım biraz sakin olsan. burdaki kimsenin niyetinde seni suçlamak aşağlamak olduğunu sanmıyorum. sanırım senin sinirlerin bozuk herhealde. buraya düşüncelerimizi yazarken biraz daha dikkatli olalım ..

Siniirim bzuk değildi..Ama artık bozuk bazı arkadaslar sayesınde.ANLAMAK istemiyorlar ANLAMIYORLAR.neyse BENİM ADIMA KONU KAPANDI.CEVAP VERMİCEM DAHA FAZLA..

,güzellikler hepinize merhaba
feryal_efe,
TATLIASIK1828+,
breshka+,
cicek2154,
sila38+,
Belgisel,
nartanesiii+,
mpb+,
menbeta+,
screamaway+,
Evitax,
kardaiz81+,
hly7+,
ketenhelva

TEŞEKKÜR EDEİRM MERHABA...

Birşeymi yarıştırıyoruz???? ÜSTÜNÜM BENMİ DİYOUSUN.Benimsayemde değil ama senin sayende TARTIŞMA ÇIKTI.SEN KONU SAHİBİ OLARKA SAYFAYI DÜZENDE TUTUCAĞINA ''KAVGA YARATTIN'' KENDİNDE SDİK YARISINA DÖNDÜRDÜN..BEN SENİNLE HİÇBİRŞEKİLDE MUHATAP OLMICAM..UĞRASAMAM..hadi iyi günler sana

AYRICA.
1) Forumda büyük harfle yazmanın ''BAĞIRMAK'' demek oldugunu bilmiyordum.
2)Ben ''YİNEMEK,ALTINI ÇİZMEK İSTEDİĞİM CÜMLELERİ BÜYÜK YAZIYORUM'' 40 DEFA SÖYLEMEME RAMEN neden hala ANLAŞILMIYOR?

kizlar sukunete davet ediyorummmm...lutfennn...

neguzel neguzel die die nazarettik topicimizee...

insanlar boledir zaten kendi dogrulariin disina cikildimi asiri tepki verirler... herkes seceneginde ozgur. ama biz bilgialisverisi yapiyoruz.. ben ve benim gibi bicok arkadasim bilmiyordu bu gunde iliski olmaz die... bende arastirdim ve yaptigim arastirmayi nazikce burda paylastim.... aksini savunan arkadaslarimda dusuncelerini nazikce paylastilar.... neguzelll... simdi herkes istedigini yapar..

yani nartanesi arkadasimizin artniyetli soyledigini gercekten dusunmuyorum... atismiyoruz biz burda yahu... veya savasmiyoruz bazen algida ve anlatimda problem olabiliyor sonucta yaziyoruz.. bu denli uzayip meydan tartismasina donusmesini istemiyoruzzz!!!!

Nartanesi ben seni tanımıyorum sende beni.Kişiliğini bilemem.''allah afettsin demek'' bir dua değildir.yargılamaktır...Yazmıcaktım senin yazını sonra gördüm cevap vermek istedim.Benim için konu kapandı..

Evitaxcim, ben forumda buyuk harf kullanmak bagirmaktir dedigimde, "22 yasindayim, blog yazdim, interneti ben bilirim, 10 senedir kullaniyorum" dedigin icin yazdim ben onu.. Yoksa burda herkes benim nasil bir insan oldugumu, ustunluk taslamayacagimi bilir..
Forumlarda buyuk harf bagirmaktir, ve rahatsiz edici bir durumdur.. Ne yazikki ben sunu kastederek yazdim demek cok anlamli olmuyor.. O zaman herkes baska birseyler kastederek yazardi di mi?

aaaaaaa yeter ama kızlarr ....bu topik kavga meydanı değil lütfenn biz böle şelerr istemiyoruzz...

Katiliyorum hulyacimmm, ben genel kurallardan bahsettim.. Lutfen buna uyarak bilgi paylasimi yapalim.... Tartismaya dondurmeyelim olaylari... Herkes kendi fikrini soylicek... Bu gayet normal...

Neyse, diyecegimi dedim zaten.. Artik anlasilmistir umarim....

Dahada bu konu uzerine devam etmicem.

Son düzenleme:
aaa valla içim daraldı hee ne güzel azcık moral bulmuştum bu ne yaa uzatmayalım artık lütfen burda hepimiz birbirimize destek olmak için varız yakışmıyor bu tarz yazışmalar bitirelim artık. Bu mübarek günde kimse kimsenin kalbini kırmasın hepimiz birbirimiz için dua edelim hakkımızda hayırlısını dileyelim ..

hadi hepinize benden çiçek gelsin

Cömertlik ve yardim etmede akarsu gibi ol.
sefkat ve merhamette günes gibi ol.
baskalarinin kusurunu örtmede gece gibi ol.
hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
tevazu ve alcak gönüllülükte toprak gibi ol.
hosgörülülükte deniz gibi ol.
ya oldugun gibi görün, ya göründügün gibi ol. HZ. MEVLANA
Kizlar hepinizin kandili mübarek olsun.

Ben konuyu kapattıkça geçmişe dönük yazılar geliyor.Hı..?benim tercihimmi STRES ypamaman gereken bir dönemde böyle saçma saçma şeylerle kendimi strese sokmak.?Br kişi ''''BİLMEDİĞİ BİR KONUDA'' beni yargıladı..!!Kendimi savundum..Diğer bir kişi ''kavga etmeye çalıştığımı söyledi..''Asıl kavgada sayesinde çıktı.Meydan dalaşına döndü..''KAVGA YARATMAMAYA CALISMADIĞIMI ANLATTIKÇA FARKLI BAHANELER BULDU...'' Anlatamadım..Yerimde olup farklı tepkiler vericek insanların samimiyetine inanamam.

Son düzenleme:
slm tatlım bende geçen ay arı sütü bal polen yemiştik ama malesef bişey olmadı belki etkisini sonra görürüz
kizlar merhaba. Hic vaktim yok giripte bakamiyorum.cok ozledm sizleri. neselikiz i merak ettim. Ne oldu canim kirmzilar durdumu ins? arada bi gelip bakarim. Optm hepinizi byee
evet güzelim ya bende neşelikız çook merak ettim :26::26::26: nerdesin neşelikızzzz
ben kullandım geçen ay ama malesef bebiş tutunamadı düştü yarın yine doktordayım bakalım bu ayda verecek mi? niye sordun?
inş bitanem yarın sende güzel haberler alırsın herşey yolunda olur

ama ama ama özledim evetttttttttt napim çok utandım
ayyyy ayyyy birileri kocişini çoook özlemiş allh tez vakitte sağ sağlim kavuştursun sizi aşk böcükleri
SLM KISSLAR BU POLEN İŞİNİ EŞİME SÖYLEDİM BİZDE BAŞLIYCAZ.İŞŞALLAH FAYDASI OLUR KAVUŞURUM BEBİŞİMEÇOOOK DUA EDİN BANA
hayırlı olsun bitanem dualarımız seninle
ayyy bu son bi kaç gündür başıma gelmeyen kalmadı gülüm ya olsun üzülme kasma kendini inş herşey yoluna girer
canım valla 2 gündür yaşadıkalrım sinirleriimi harabet etti valla...inşallah yarın doktorda yüzüm gülerr...inşallah benim yimirtalar olmuşturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84:
ayy kıyama da hiç kim seni üzdüyse gidip hemen döveyim onları
soguk ruzgarlar esıyor canım..

aynen canım ya bizim topiğimiz alışık değil ki böyle gerginliklere yakışmıyı kızlarr

saolasın canım benim

kızlar ben çıkıyorum. birazdan şirketimizde kandilleşme merasimi başlıcak.
hepinizi çokkkk öpüyorum ve hayırlı kandiller diliyorum
ben sadece dua edebilirim bu akşam malüm müsait değilim.
benim içinde dua edin kızlarrrrrr
herkese hayırlı akşamlar :79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…