2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

biraz bekl canim. dönecem ben sana. suan müsait degilim

rica ederim canım benim hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.istiyorumki sizde bu mutluluğu yaşayın.buarada duaların için teşekkü ederim canım Allah razı olsun.bebeğim içinde dua edermisin canım tutunsun iyice annesine

bak cnım..yukarda screamaway cım çok güzel açıklama yapmış...bu şekilde büyük harflerle yazınca pek hoş olmuyor..sen sana Allah affetsin lafını söleyene (ki bunu kim demiş görmedim nyseee) kızıyorsun ayıp diye ama snde bu şekilde ayıp ediosun...bu şekilde tartışmalar bizim topiğimize yakışmıyor o yüzden biraz itinalı olalım lütfenn....

şimdi baktım canım fıstık gibisin maşallah Allah eşine bağışlasın

amin... tşk ederım canım..

meger arkadaslar fotograf gecesı yapmıslar canımm. benımde sonradan haberım oldu.. şimdi yapmıyorlarr..
şimdi boş gecırıyorlar aksamları....

scream duydun mu benı ben senı goremedım halende....

breshka senide...

Etmezmiyim canım Rabbim sorunsuz bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. Seni de bebişini de her türlü kazadan beladan kötülükten uzak tutsun inşallah

HADİ HAYIRLISI MKISSLARRR BENDE BAŞLIYORUMMM ÇALIŞMALARAAA

BEN 22 YAŞINDAYIM..VE 10YILDIR BİLGİSAYAR KULLANIYORUM.BLOG YAZIYORUM.+İNTERNETTE ÇALIŞTIM UZUN BİR SÜRE.. ''BÜYÜK HARF'' BAGIRMAK İÇİN DEĞİL CÜMLEYİ YİNELEMEK İÇİN KULLANILIR

Güzelim okumadan cevap yazmamış olsaydın okudugunu iddia ettiğin yazımdan sonra araştırıcam demezdin..Kendimmi uydurdum okadar cümleyi?? BEN MERAK ETMEM TATLIM SABAHA KADAR ARAŞTIR BULDUKLARININ ÜZERİNE KONUŞALIM

Son düzenleme:

bu pc.de çok resim yok canım yarın eklemeye çalışırım

kızlar bittı gectı.. uzatmayalım artık.. stres yapıp sinirlerinizi harap etmeyınn.. sonucta hepimizin amacı aynı.. birbirimize laf atıp kırmaya gerek yok..

konuda anlaşıldı. netten doğrulandı neyın ne oldugunu... uzatmayalımm..

muhabet edıp bilgi alısverişi yapalım. eğlenelim. gulelimm... gerek yok bunlara..

canım biraz sakin olsan. burdaki kimsenin niyetinde seni suçlamak aşağlamak olduğunu sanmıyorum. sanırım senin sinirlerin bozuk herhealde. buraya düşüncelerimizi yazarken biraz daha dikkatli olalım ..

evet kizlar ben döndüm suan tekrar burdayim. sanirim benim yazdigim birsey yüzünden bu konu uzuyor ve suan yanlis anlasilmis. ben önce sunu belirteyim kimsenin burda sinirlenmesine gerek yok. yanlis bir anlasilma varsa sakince halledebiliriz.
ben kimseylede dalga gececek birsekilde yorum yazmadim. ALLAH AFFETSIN demekle ben kimseye laf atmadim. bu bir duadir bunuda anlayana tabiki. bunu uzatmayacagim.
mübarek gece konusuylada bana sordugun gibi kendin cevabladin. hatta benim bilmedigimi ifade ederek. sorun degil ben bunu takmam. tel. görüsmesi yaptigim icinde cevab veremedim. sende bu durumu bilmedigin halde hakkimda yorum yazman hos degil.

tamam kızlar kimse kimseye kötü bişey demiyor stres yapmayalım birazdan çıkıcam herkesi mutlu bırakayım burda yaa

zaten yazıyo tatlım bunlar sadece tavsiye edilmeyen günler yasak bir zaman dilimi yoktur diye. herkes kendi istediği gibi davranır ama Allah affetsin lafı gerçekten ağır oldu

TARTIŞMA YARATTIĞIMI DÜŞÜNEN ARKDAŞLARA HİTAP EDİYORUM BU SON CÜMLENİ..MERAK etmiyorda değilim..aynı cümle ''onlara kurulsaydı''tepkileri ne olurdu sağol canım aminmi???ÜSTELİK KARŞINIZDAKİ KİŞİ ''BAHSİ GECEN KONUDA'' BİLGİSİZ CEVAP VEREMİYOR SİZİ YARGILIYOR...EMPATİ PLS???

nysee canım uzatmaya gerek yok ...

Kendimi savunmak zorunda kaldığım için mecburen devam ediyorum kişisel tercihim değil

biraz bekl canim. dönecem ben sana. suan müsait degilim

SEN BANA HİÇ DÖNME...SEN KENDİNE DÖN..ORTAYA LAF ATIP KAÇMAKTIN.VERİCEK CEVABIN YOK..BENİ DEĞİL KENDİNİ YARGILA BENCE BİRAZ.FAYDASI OLUR

CANIMBÜYÜK HARF KONUSUNU AÇIKLAMIŞTIM.YİNE SÖYLİYİM..BÜYÜK HARF BAĞIRMAK DEMEK DEĞİLDİR HERŞEYİ GENELLEMEYİN..ALGIYLA ALAKALI BU..BEN YİNELEMEK İSTEĞİM CÜMLELERİ BÜYÜK HARFLE YAZARIM..NARTANESİ SÖYLEDİ O CÜMLEYİ.BENCE BANA BİLDİĞİNİ ANLATMASINI SÖYLEDİM.ANLATMADI ARAŞTIRDIM BEN ONA ANLATTIM.BENDE ARAŞTIRDIM

Doğrulandı ama hala iddia edenler var menbeta.Ve bende uzatmak istmeiyorum.mecbur kalıyorum.

,güzellikler hepinize merhaba
feryal_efe,
TATLIASIK1828+,
breshka+,
cicek2154,
sila38+,
Belgisel,
nartanesiii+,
mpb+,
menbeta+,
screamaway+,
Evitax,
kardaiz81+,
hly7+,
ketenhelva

ben bildigimide baskalariyla paylasirim. yanlisda biliyor olabilirim ama internetten alintilarada inanmam. herkez kendi arastirsin bu konuyu ve aydinlansin. herkez inandigi sekilde yapmakta özgürdür. screamcigim sagol beni anladigin icin. hatrim icin uzatmayalim. ben buzamana kadar burda kimseylede tartismadim beni kimse yanlis anlamadi. bundan sonrada herzaman dikkat ederim söyledigime

menbetacimmm, yazdigini gordum canim, sinirlerim zipladi... sonra cevap vercem..

tatlim.. ben de 28 yasindayim.. ve 10 senedir programciyim... cocuklugumdan girmeye gerek yok herhalde... burda birsey mi yaristiriyoruz?
diger arkadaslarin da senin buyuk harf kullanip, cok fevri yazilarindan rahatsiz oldugunu gormedin mi? tamam diyip, neden duzeltmiyorsun yazma tarzini?

he buyuk harf meselesine gelince....
İnternette büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir!!!

Büyük Harfle Yazı Yazma Neden Ban Sebebi?

Forumlarda buyuk harf kullanmak bagirmak anlamina gelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…