- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.101
breshka gordunmu benı kızzz
TATLIM...HERKEZ FİKRİNİ SÖYLÜYOR.BENİMDE SÖYLEMEK İSTEDİĞİM BU.''''KIRICI OLMAMAK LAZIM''' ALLAH AFFETSİN dedi.BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAMAK LAZIM!!!Soru sordum cevap alamadım.Kulaktan dolma bilgilerle İNSAN YARGILANMAZ...ALLAH SENİ AFFETSİN DİYE..Tartışma gerekiyorsa tartışılır ve anlaşılır.''''''''SAYGI'''''çerçevesinde.Asıl tartışamamk zordur.Bir konuda herkez fikirlerini söyler ''mantıklı'' olarak..Ve ortada buluşulur..Bu apayrı bi konu.OK CANIM.
rica ederim canım benim hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.istiyorumki sizde bu mutluluğu yaşayın.buarada duaların için teşekkü ederim canım Allah razı olsun.bebeğim içinde dua edermisin canım tutunsun iyice annesinecanım benim çok sağolvalla bu mübarek günde içimi rahatlattın ya biraz o kadar dua aldın ki benden inşallah bende de işe yarar ama kafam karıştı şimdi arı sütü kullanırken keçiboynuzu vermeyim mi yani
Teşekkür ederim desteğin için.İnsanlar anlamamk istiyor sanırım bazen işlerine gelmeyen şeyleri.Bana allah seni affetsin diyen bayanı şuanda göremiyorum.CEVAPTA VEREMEDİ ZATEN.çok sinirlendim söylediği söze.ALLAH ASIL ONU AFFETSİN.İNSANLARI BİLMEDİĞ KONULARDA ''alllah afettsin'' DİYE YARGILADIGI İÇİN...TABNİYET BELLİ..RABBİMDEN HAYIRLI BİR EVLAT İSTİYORUZ..TEDAVİMİZİ GÖRDÜK..BUGÜNE DENK GELDİ NE YAPALIM...Tercih ettiğimiz bir durum değildi ama ne yapalım...AAAAAAAAA BU GECEMİİİİ VAHVAH...ALLAH SİZİ AFFETSİN GİBİ '''CAHİLCE'' YORUMLAR KIRICI OLUYOR..!!
şimdi baktım canım fıstık gibisin maşallahAllah eşine bağışlasın
rica ederim canım benim hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.istiyorumki sizde bu mutluluğu yaşayın.buarada duaların için teşekkü ederim canım Allah razı olsun.bebeğim içinde dua edermisin canım tutunsun iyice annesine
HADİ HAYIRLISI MKISSLARRR BENDE BAŞLIYORUMMM ÇALIŞMALARAAAcanım bende çok araştırmıştım ve çok şey okudum.kullandığım ayda hamile kaldım inşallah sende de işe yarar.
iki kür aynı anda olmaz diyolar ya onun için dedim canım
kesinlikle benim bebeiş arı sütü bal poleni bekliyormuş.2. kavanoza başlamıştık ki geldi bebiş
Tatlim... Simdi once sunu belirteyim.. internette genelde "buyuk harf" bagirma olarak kullanilir.. 1. onun icin dikkat et kullanirken, rahatsiz olan cikabilir...
2. burasi tartisma topigi degil, biz sadece bilgi paylasimi yapiyoruz, o yuzde 'tartisma gerekiyorsa tartisilir' gorusune katilmiyorum..
3. fikir soylenirken kibar bir sekilde soyleme taraftariyim... Lutfen buna dikkat edelim..
Bu arada buna da cevap vereyim, hic bir postu okumadan cevap vermiyorum. Lutfen suclayici konusmayalim.
Ben illa boyledir demedim zaten, keske soyle yapsaydin dedim.. Lutfen yorumlarimi tekrar oku!
Kaynaktan kaynaga fark var.. Sen onu gonderdin diye, tamam o zaman boyledir diyip susmak zorunda diilim.. Bu konuda ben de arastirma yapacagim, merak etme.
amin... tşk ederım canım..
meger arkadaslar fotograf gecesı yapmıslar canımm. benımde sonradan haberım oldu.. şimdi yapmıyorlarr..
şimdi boş gecırıyorlar aksamları....
scream duydun mu benıben senı goremedım halende....
breshka senide...
Teşekkür ederim desteğin için.İnsanlar anlamamk istiyor sanırım bazen işlerine gelmeyen şeyleri.Bana allah seni affetsin diyen bayanı şuanda göremiyorum.CEVAPTA VEREMEDİ ZATEN.çok sinirlendim söylediği söze.ALLAH ASIL ONU AFFETSİN.İNSANLARI BİLMEDİĞ KONULARDA ''alllah afettsin'' DİYE YARGILADIGI İÇİN...TABNİYET BELLİ..RABBİMDEN HAYIRLI BİR EVLAT İSTİYORUZ..TEDAVİMİZİ GÖRDÜK..BUGÜNE DENK GELDİ NE YAPALIM...Tercih ettiğimiz bir durum değildi ama ne yapalım...AAAAAAAAA BU GECEMİİİİ VAHVAH...ALLAH SİZİ AFFETSİN GİBİ '''CAHİLCE'' YORUMLAR KIRICI OLUYOR..!!
HADİ HAYIRLISI MKISSLARRR BENDE BAŞLIYORUMMM ÇALIŞMALARAAA
BEN 22 YAŞINDAYIM..VE 10YILDIR BİLGİSAYAR KULLANIYORUM.BLOG YAZIYORUM.+İNTERNETTE ÇALIŞTIM UZUN BİR SÜRE.. ''BÜYÜK HARF'' BAGIRMAK İÇİN DEĞİL CÜMLEYİ YİNELEMEK İÇİN KULLANILIR
Güzelim okumadan cevap yazmamış olsaydın okudugunu iddia ettiğin yazımdan sonra araştırıcam demezdin..Kendimmi uydurdum okadar cümleyi?? BEN MERAK ETMEM TATLIM SABAHA KADAR ARAŞTIR BULDUKLARININ ÜZERİNE KONUŞALIM
zaten yazıyo tatlım bunlar sadece tavsiye edilmeyen günler yasak bir zaman dilimi yoktur diye. herkes kendi istediği gibi davranır ama Allah affetsin lafı gerçekten ağır oldu
nysee canım uzatmaya gerek yok ...
biraz bekl canim. dönecem ben sana. suan müsait degilim
bak cnım..yukarda screamaway cım çok güzel açıklama yapmış...bu şekilde büyük harflerle yazınca pek hoş olmuyor..sen sana Allah affetsin lafını söleyene (ki bunu kim demiş görmedim nyseee) kızıyorsun ayıp diye ama snde bu şekilde ayıp ediosun...bu şekilde tartışmalar bizim topiğimize yakışmıyor o yüzden biraz itinalı olalım lütfenn....
kızlar bittı gectı.. uzatmayalım artık.. stres yapıp sinirlerinizi harap etmeyınn.. sonucta hepimizin amacı aynı.. birbirimize laf atıp kırmaya gerek yok..
konuda anlaşıldı. netten doğrulandı neyın ne oldugunu... uzatmayalımm..
muhabet edıp bilgi alısverişi yapalım. eğlenelim. gulelimm... gerek yok bunlara..
Allah razi olsun canim beklicemmm....silacimmmmmm, tatlim sen istersin de bakmazmiyimmm.. dur hemen arastirayim senin icin... sana yollarim...
amin... tşk ederım canım..
meger arkadaslar fotograf gecesı yapmıslar canımm. benımde sonradan haberım oldu.. şimdi yapmıyorlarr..
şimdi boş gecırıyorlar aksamları....
scream duydun mu benıben senı goremedım halende....
breshka senide...
BEN 22 YAŞINDAYIM..VE 10YILDIR BİLGİSAYAR KULLANIYORUM.BLOG YAZIYORUM.+İNTERNETTE ÇALIŞTIM UZUN BİR SÜRE.. ''BÜYÜK HARF'' BAGIRMAK İÇİN DEĞİL CÜMLEYİ YİNELEMEK İÇİN KULLANILIR
Güzelim okumadan cevap yazmamış olsaydın okudugunu iddia ettiğin yazımdan sonra araştırıcam demezdin..Kendimmi uydurdum okadar cümleyi?? BEN MERAK ETMEM TATLIM SABAHA KADAR ARAŞTIR BULDUKLARININ ÜZERİNE KONUŞALIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?