2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

gidgid gidaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk

hadi bakalım inş. yarın kocalarımıza güzel haberleri veririz. inş. bizim yumoşlar kıvamına gelmiştir.

kızlar napıyonuz..

geçmişi okurken çok sinir oldum ben ya, topicin havası bozulmuşş
kaç aydır buradayım ilk kez karşıma böyle birşey geliyor...

ayy sinirden kandil mesajı yazmayı unutmuşumm

kandiliniz mübarek olsun kızlar.. benide dualarınıza ekleyin,ben akşam herkez için dua edeceğim

kızlar napıyonuz..

hoşgeldin tatlım sefalar getirdin

aynen canım sonradan birileri gelip her tarafı karıştırıyolar madem tarzın bu git tarzını başka topikte yansıt

canimmm yaa sat 8iymisss aaayy tamda yerlesme kanamasinin olma zamanlariiigibi... insallah artmazzz ne cok sevinirimmmmmm
kızlar ben çıkıyorum kocacığım almaya gelmiş

hepinize tekrar hayırlı kandiller hepinize bol bol dua edeceğim sizde beni unutmayın olur mu

guzel bir gece gecirin canimmmm... gule guleee
kızlar napıyonuz..

gel tatlim gem gecmisimiz karanlik bugunnn guncelde kalalimmm

hülyacım çoooooooooookkkk tatlısın yaaaaa

sıla38 canım saol. bende acaba mı dıye dusundum ama hıcte umudum yok.. genede hanı bı ıhtımal kucukte olsa bu ay olur gıbıme gelıyordu.. bakalımm inş artmaz.. çok üzüldüm..

Son düzenleme:
hoşgeldin tatlım sefalar getirdin

aynen canım sonradan birileri gelip her tarafı karıştırıyolar madem tarzın bu git tarzını başka topikte yansıt

ben anladım ondan bişe geleceğini 1-2 saat önce ama yazmadım bişey..
sinir olurum böyle olaylara. hoşuna gitmiyorsa cevap verme ne diye car car bağırıyorsun...

gel tatlim gem gecmisimiz karanlik bugunnn guncelde kalalimmm

sen iyi laf koymuşun ama

sıla38 canım saol. bende acaba mı dıye dusundum ama hıcte umudum yok.. genede hanı bı ıhtımal kucukte olsa bu ay olur gıbıme gelıyordu.. bakalımm inş artmaz.. çok üzüldüm..

menbetacimmmm, silacim benden once davranmis, yazmis... bence de yerlesme olabilir.. tedirgin olma.. insallah artmaz canimmm.....

sinir olurum böyle olaylara. hoşuna gitmiyorsa cevap verme ne diye car car bağırıyorsun...

canim, ben de anlamistim baslangicta, ama sonra yanlis anliyorum diye dusunmustum.

topigimizi koruyalim boyle seylerden..

silacimmm, benim arkamda durayim derken ona da laf geldi..

Son düzenleme:
Sinir olurum böyle olaylara. Hoşuna gitmiyorsa cevap verme ne diye car car bağırıyorsun...

Sen iyi laf koymuşun ama

seni ben tanımam etmem.bana söylüyosunda kendin carcar konuşmayı çok iyi biliyosun.terbiyesizlik yapma.senin hoşuna gitmiyorsa neden cevap veriyosun?? Sanane oluyo olay bitmiş arkasından yarım saat sonra terbiyesizlik yapıyosun??ben varken yazmadın arkamdan gayet rahat konuşuyosun ama tebrik ederim hayran kaldım kişiliğine.

Son düzenleme:
canim, ben de anlamistim baslangicta, ama sonra yanlis anliyorum diye dusunmustum.

tatlım biz burda kardeş gibiyiz... bende olsam seni korurdum emin ol. sılamada dokunmamıştır o laf... vız gelir tırs gidir yani...

sen iyi laf koymuşun ama
kodummmmmmuu oturturum dersem cok kaba olur muu????olur yaaaa demiiimmm nese neseee

hiiicc onemli degil guzelimm Allah icin bazi seyleri gorup solemek lazimm... diger kizlarimiz sanki biraz cekingen gibi mudahil olmadilar... ben sessiz kalamiyorum hak olan yerdeeeeeee.....gitmisti sonra yazmadim bisiiii..... arkadan olmasin diyeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…