- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.161
sorma canımm... neysee olsun :))) ay valla yarınki doktor olayının stresi yetmiyormuş gibi bide bunlarla uğraştım ...inşallahh kocacığıma derim kii" gıdgıd gıdakkkkkk yumurtam sıcakkkkkkkkkkkkk inanmazsannn gelde bakkkk "
kızlar bısey sorucam sızlere.. moralim cok bozuldu...
tatlim sat'in ne zamandi ki senin?
sorma canımm... neysee olsun :))) ay valla yarınki doktor olayının stresi yetmiyormuş gibi bide bunlarla uğraştım ...inşallahh kocacığıma derim kii" gıdgıd gıdakkkkkk yumurtam sıcakkkkkkkkkkkkk inanmazsannn gelde bakkkk "
selam kızlar herkezin kandili mübarek olsun
kızlar napıyonuz..
geçmişi okurken çok sinir oldum ben ya, topicin havası bozulmuşş
kaç aydır buradayım ilk kez karşıma böyle birşey geliyor...
kızlar napıyonuz..
canimmm yaa sat 8iymisss aaayy tamda yerlesme kanamasinin olma zamanlariiigibi... insallah artmazzz ne cok sevinirimmmmmmbat ımı hesaplamıyorum.. 10 haziran verdımm.. biliyorum ama birkaçgunu var gelmesine..
az once kucucuk ufacık damla bıle değil sadece pecete gelen pembe-kırmızı gıbı seyler oldu.. ben cok korktummm. adet mı olcam ben gene diye.. ağlayacagımm... moralim cok bozuldu... sağ kasıgımda 5-6 gundur batma var. şimdide zonkluyor..
napıcam ben...
kızlar ben çıkıyorum kocacığım almaya gelmiş
hepinize tekrar hayırlı kandiller hepinize bol bol dua edeceğim sizde beni unutmayın olur mu
kızlar napıyonuz..
hoşgeldin tatlım sefalar getirdin
aynen canım sonradan birileri gelip her tarafı karıştırıyolar madem tarzın bu git tarzını başka topikte yansıt
gel tatlim gem gecmisimiz karanlik bugunnn guncelde kalalimmm
sıla38 canım saol. bende acaba mı dıye dusundum ama hıcte umudum yok.. genede hanı bı ıhtımal kucukte olsa bu ay olur gıbıme gelıyordu.. bakalımm inş artmaz.. çok üzüldüm..
ben anladım ondan bişe geleceğini 1-2 saat önce ama yazmadım bişey..
sinir olurum böyle olaylara. hoşuna gitmiyorsa cevap verme ne diye car car bağırıyorsun...
menbetacimmmm, silacim benden once davranmis, yazmis... bence de yerlesme olabilir.. tedirgin olma.. insallah artmaz canimmm.....
ben anladım ondan bişe geleceğini 1-2 saat önce ama yazmadım bişey..
Sinir olurum böyle olaylara. Hoşuna gitmiyorsa cevap verme ne diye car car bağırıyorsun...
Sen iyi laf koymuşun ama
canim, ben de anlamistim baslangicta, ama sonra yanlis anliyorum diye dusunmustum.
topigimizi koruyalim boyle seylerden..
silacimmm, benim arkamda durayim derken ona da laf geldi..
kodummmmmmuu oturturum dersem cok kaba olur muu????olur yaaaa demiiimmm nese neseeeben anladım ondan bişe geleceğini 1-2 saat önce ama yazmadım bişey..
sinir olurum böyle olaylara. hoşuna gitmiyorsa cevap verme ne diye car car bağırıyorsun...
sen iyi laf koymuşun ama
hiiicc onemli degil guzelimm Allah icin bazi seyleri gorup solemek lazimm... diger kizlarimiz sanki biraz cekingen gibi mudahil olmadilar... ben sessiz kalamiyorum hak olan yerdeeeeeee.....gitmisti sonra yazmadim bisiiii..... arkadan olmasin diyeeecanim, ben de anlamistim baslangicta, ama sonra yanlis anliyorum diye dusunmustum.
topigimizi koruyalim boyle seylerden..
silacimmm, benim arkamda durayim derken ona da laf geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?