2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sılacım başta bende müdahil oldum ve arkadaşın 'bile bile yapıyorsan Allah yardım etsin' sözü açıkcası pek hoşuma gitmemişti niyeti duadır eminim (MK m.3e göre Asıl olan iyi niyetin varlığıdır.) ama diğer arkadaş haklıyken haksız duruma düşürdü kendini hiç uğraşmayım bırakıp gider dedim ama gördüm ki gitmemiş neyse bakalım Allah herkesin hakkında hayırlısını versin

guzelim Aslinda Allah affetsinlafi banada geldi cunku bu gece bende calisma yapabilecegimi soyledim ama artniyet aramadim ve beni irite etmediiii... anlatabildimmiiiii

Ben çıktım..forum takipte çıkmamdan yarım saat sonra hala dedikodumun yapıldıgını gördüm geldim ŞİKAYET ETMEK İÇİN.arkadan konusmalarına izinmi vrseydim.HERKEZYAptıgından utanır evet...!! DEdikodudan,arkadan konuşmadan,sırf arkadaslarını kayırmak için haksızlık yapmaktan çekinmeyenler,fesatlk edenlerde UTANIRSAAAA sORUN YOK BENİM İÇİN.

Son düzenleme:

tatlıaşıkcım bizim topicte herkez çok iyi niyetli ve birbirimize iyi niyetten hep konuşuyoruz. bunca zaman dayanmamaızın 1.sebebide bu.. o lafta emin ol iyi niyetle söylendi...

guzelim Aslinda Allah affetsinlafi banada geldi cunku bu gece bende calisma yapabilecegimi soyledim ama artniyet aramadim ve beni irite etmediiii... anlatabildimmiiiii

evet tatlım bende senin için araştırma yaptım zaten ama baktım arkadaş bişeyler paylaşmış bende farklı düşünmediğim için yazmadım seni çok seviyorum aslan gayserilim datlım gıymatlım hadi ortamı değiştirelim

Sen edilen küfür hazmedebiliyosun diye bende hazmetmek zorundamıyım? Saçmaladın iyice.O senin miden bu benim midem.

tatlicadicimmm, naptin.. ben nihancaya diyimmm bisilerr.. o da baskasina desinnn, sirf sen yazisirsan olmaz, hangi birine yetiseceksinn....

ay sorma yetişemedim zaten...
sılaya dedim ama naptı bilmiomki.. hyl ve nihanca var ve tatlıaşık... bana söylediğin msjdaki 2. kısımı koyu renk yapın herkez o bölümü uygulasın lütfen..

ay sorma yetişemedim zaten...
sılaya dedim ama naptı bilmiomki.. hyl ve nihanca var ve tatlıaşık... bana söylediğin msjdaki 2. kısımı koyu renk yapın herkez o bölümü uygulasın lütfen..

ben nihancacimmmla konustummm... o da hulya ile konusurrr artik... hulyacimmm da baska birinle konussunnn...

Ay sorma yetişemedim zaten...
Sılaya dedim ama naptı bilmiomki.. Hyl ve nihanca var ve tatlıaşık... Bana söylediğin msjdaki 2. Kısımı koyu renk yapın herkez o bölümü uygulasın lütfen..

resmen çete kurmuşlar ya Dava açarım güzelim senin hakkında sanalda kalmaz.kadınlar kulübüyle bitmez o iş.

caniiimmm.. okul nezaman tatilegiriyo bi rahat nefes al soyleeeee...............

e biara azra gelmisti nolduuuu..............

hulyacimmmm, kalbimin hamile kalmisti ya, gecen bir topikte gordum, belki bize de soylemistir, ben kacirdim bilemiyorum... o jeli kullanmis da kalmisss... ben cok pisman oldum bu ay alamadigima....

Merhaba
Hassas dönem dedik, hormonlar dengesini yitirdi dedik ama bu mesajımdan sonra konu dışı mesaj yazan herkes 3 gün uzaklaştırma alacaktır. Anne adaylarına olan iyi niyetimizi lütfen kötüye kullanmayın.

İlk ve son bilgilendirmemdir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…