- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.201
ben anladım ondan bişe geleceğini 1-2 saat önce ama yazmadım bişey..
sinir olurum böyle olaylara. hoşuna gitmiyorsa cevap verme ne diye car car bağırıyorsun...
ayyy canım ya öğleden beri ne dir bu tartışma neyi paylaşamıyoru ya vallahi migrenim tuttu sinirden
diğer arkadaşlarım
de hiç cevap vermeyin herkes söyledği yapyığı sözden utanır boşverin arkadaşlar
kodummmmmmuu oturturum dersem cok kaba olur muu????olur yaaaa demiiimmm nese neseee
hiiicc onemli degil guzelimm Allah icin bazi seyleri gorup solemek lazimm... diger kizlarimiz sanki biraz cekingen gibi mudahil olmadilar... ben sessiz kalamiyorum hak olan yerdeeeeeee.....gitmisti sonra yazmadim bisiiii..... arkadan olmasin diyeee
ay bu 10 geçmiyorki şekerim..
ben anladım ondan bişe geleceğini 1-2 saat önce ama yazmadım bişey..
sinir olurum böyle olaylara. hoşuna gitmiyorsa cevap verme ne diye car car bağırıyorsun...
ayyy canım ya öğleden beri ne dir bu tartışma neyi paylaşamıyoru ya vallahi migrenim tuttu sinirden
diğer arkadaşlarım
de hiç cevap vermeyin herkes söyledği yapyığı sözden utanır boşverin arkadaşlar
kotu soz sahibine mi aittir yani guzelimmmm....
sende yarin test yapcanmi canimmmmm
sılacım başta bende müdahil oldum ve arkadaşın 'bile bile yapıyorsan Allah yardım etsin' sözü açıkcası pek hoşuma gitmemişti niyeti duadır eminim (MK m.3e göre Asıl olan iyi niyetin varlığıdır.) ama diğer arkadaş haklıyken haksız duruma düşürdü kendini hiç uğraşmayım bırakıp gider dedim ama gördüm ki gitmemiş neyse bakalım Allah herkesin hakkında hayırlısını versin
sılacım başta bende müdahil oldum ve arkadaşın 'bile bile yapıyorsan Allah yardım etsin' sözü açıkcası pek hoşuma gitmemişti niyeti duadır eminim (MK m.3e göre Asıl olan iyi niyetin varlığıdır.) ama diğer arkadaş haklıyken haksız duruma düşürdü kendini hiç uğraşmayım bırakıp gider dedim ama gördüm ki gitmemiş neyse bakalım Allah herkesin hakkında hayırlısını versin
guzelim Aslinda Allah affetsinlafi banada geldi cunku bu gece bende calisma yapabilecegimi soyledim ama artniyet aramadim ve beni irite etmediiii... anlatabildimmiiiii
guzelim Aslinda Allah affetsinlafi banada geldi cunku bu gece bende calisma yapabilecegimi soyledim ama artniyet aramadim ve beni irite etmediiii... anlatabildimmiiiii
tatlicadicimmm, naptin.. ben nihancaya diyimmm bisilerr.. o da baskasina desinnn, sirf sen yazisirsan olmaz, hangi birine yetiseceksinn....
ay sorma yetişemedim zaten...
sılaya dedim ama naptı bilmiomki.. hyl ve nihanca var ve tatlıaşık... bana söylediğin msjdaki 2. kısımı koyu renk yapın herkez o bölümü uygulasın lütfen..
aynen canım boşver hiççç tınlamayınnkotu soz sahibine mi aittir yani guzelimmmm....
sende yarin test yapcanmi canimmmmm
yok gülüm ya hemen yarın yapmam bi kaç gün geçsin sonra yaparım artık
tatlicadicimmm, naptin.. ben nihancaya diyimmm bisilerr.. o da baskasina desinnn, sirf sen yazisirsan olmaz, hangi birine yetiseceksinn....
tamam bitanem msj aldım şimdi hulya ya yazıyorum
Ay sorma yetişemedim zaten...
Sılaya dedim ama naptı bilmiomki.. Hyl ve nihanca var ve tatlıaşık... Bana söylediğin msjdaki 2. Kısımı koyu renk yapın herkez o bölümü uygulasın lütfen..
kizlar kostummm geldimmm...
polyannayi merak ettimmm, ve neselikizi bugunnn...
hulyacimmm senin de git gidak mesajlarini takdir ettim...
evet tatlım bende senin için araştırma yaptım zaten ama baktım arkadaş bişeyler paylaşmış bende farklı düşünmediğim için yazmadım seni çok seviyorum aslan gayserilim datlım gıymatlım hadi ortamı değiştirelim
azracımmm hoşgeldin canım nbr??
benim jel geldii az önce benimkininde s.k.t temmuz canımm napalımm
ben haftasonu kullanmaya başlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada canlarımm gıdgıd gıdakk yazıma yorum yapan canlarımm sizde çok tatlısınız...biraz topiğin havası değişsin dedim ama nafileeeeeeeeeee
neşelikız ve polyannadan ses seda yok bugün.. azrada geldi gitti.... :26: hiçç bakmadı yüzümüze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?