- 17 Mayıs 2011
- 375
- 1
- 46
- 33
- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.261
sila yemek yapmayi mi unutmussss... ya ben neden aradaki postlari kacirip kacirip duruyorummm... :26::26: gidip eskileri okiiim bari....
tatliasikcimmmm, sen de git ders calis o zaman... biz her gece burdayiz nasilsa...
tek çocuk olmaz
en azından 2 yapabiliyorsan 3 veya 4 güzelim..
ben dört istiyorum.. 2 kız 2 erkek tabi rabbim verirse daha birini göremedikkk:97: hayırlısı ile inşallah isteğim gerçek olur
iki kiz iki erkek benimde hayalim. hani cocuklarimin hem teyzeleri hemde halalari olsun diye
tek çocuk olmaz
ben dört istiyorum.. 2 kız 2 erkek tabi rabbim verirse daha birini göremedikkk:97: hayırlısı ile inşallah isteğim gerçek olur
iki kiz iki erkek benimde hayalim. hani cocuklarimin hem teyzeleri hemde halalari olsun diye
tek çocuk olmaz
pardon cocuklarimin cocuklarinin yani kisaca torunlarimin hem teyze hemde dayisi olsun diye
evet ya benim halamin 6cocugu var. 4ü evli 6totonu var bayramda hepsini bi arada buluyorum hehe sirayla aramama gerek kalmiyoraynı düşünce bendekide...
çok güzel bişey teyze hala kalabalık.. yaşlanınca bayramlarda evimiz şenlik olur ne güzell:118:
evet ya benim halamin 6cocugu var. 4ü evli 6totonu var bayramda hepsini bi arada buluyorum hehe sirayla aramama gerek kalmiyor
yok canim bende kalabalik aileleri seviyorum. anneannemlere yazin trye gittigimizde hepimiz koca bahcede toplanirdik cok güzel olurdu ya simdi cogumuz evli. herkez bi yerlere dagilmis. kimi istabul, urfa, balikesir, zonguldak, bolu, adapazari.senin derdin başkaymış..
ben direk kendimi düşünerek dediö. Allah nasip ederde yaşlılığımı görürsem bayramlarım özel günlerim hareketli geçsin isterim şahsen
aman yanlsi birsey yazmayalimda sonrasi kötü oluyor. neyseki düzeltdim
canimmmm, biz anliyoruz birbirimizi artik....
hayda herkescikler kaçmış.. bi nartanesi kalmış...kuzular nere gittiniz yaa..
benim kocamda nerde kaldı ya,acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?