2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sila yemek yapmayi mi unutmussss... ya ben neden aradaki postlari kacirip kacirip duruyorummm... :26::26: gidip eskileri okiiim bari....

tatliasikcimmmm, sen de git ders calis o zaman... biz her gece burdayiz nasilsa...

tamam tatlım ben kaçıyorum yanlış hatırlamıyorsam yemek yapmayı unuttum çocuk acıktı diyordu araya kaynadı zaten

tek çocuk olmaz
en azından 2 yapabiliyorsan 3 veya 4 güzelim..
ben dört istiyorum.. 2 kız 2 erkek tabi rabbim verirse daha birini göremedikkk:97: hayırlısı ile inşallah isteğim gerçek olur

iki kiz iki erkek benimde hayalim. hani cocuklarimin hem teyzeleri hemde halalari olsun diye

2 kiz 2 erkekkk.. vayyy kizlar masallahhh...

hayal edemiyorum kendimi oyle... hani hep tek cocuk isterdim, benimki de iki cocuk isterdi..biz anca onun tartismasini yapardik.. ama siz 4 tane istiyorsunuz... masallahhh...

tek çocuk olmaz
en azından 2 yapabiliyorsan 3 veya 4 güzelim..
ben dört istiyorum.. 2 kız 2 erkek tabi rabbim verirse daha birini göremedikkk:97: hayırlısı ile inşallah isteğim gerçek olur

ayyyyyyyyyyy evet ben de en az 3 ya da becerebilirsem 4 istiyorum.. iki oglan iki kiz... tipki annemler gibi... dayilarim büyük teyzem ve annem pesine gelmisler... ay ne güzel aynen öyle istiyorum istiyorum istiyorum ayyyyyyyy Allahim vallahi böyle istiyorum iki oglan iki kiz... iki oglan iki kiz..... Allahim nolur kabul et dualarimizi.....

evet ya benim halamin 6cocugu var. 4ü evli 6totonu var bayramda hepsini bi arada buluyorum hehe sirayla aramama gerek kalmiyor

senin derdin başkaymış..
ben direk kendimi düşünerek dedim. Allah nasip ederde yaşlılığımı görürsem bayramlarım özel günlerim hareketli geçsin isterim şahsen

Son düzenleme:
senin derdin başkaymış..
ben direk kendimi düşünerek dediö. Allah nasip ederde yaşlılığımı görürsem bayramlarım özel günlerim hareketli geçsin isterim şahsen
yok canim bende kalabalik aileleri seviyorum. anneannemlere yazin trye gittigimizde hepimiz koca bahcede toplanirdik cok güzel olurdu ya simdi cogumuz evli. herkez bi yerlere dagilmis. kimi istabul, urfa, balikesir, zonguldak, bolu, adapazari.

kizlar ben cikiyorum. belki bugün bidaha giremem maglum kandil. ibadet etme zamani. herkeze hayirli kandiller. ALLAH HERKEZIN KALBINE GÖRE VERSIN.

nartanesi canim sagol... bizler icin de dua et...
kizlar yaaa ne yapalim bu aksam ???? fransadan katilan var mi aramizda, olmazsa diyorum bu aksam Paris'e gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…