- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.301
hadi bakalım hayırlısıı canımm umarım içine sinerr
açıcı pek iyi gelmiyor saça dikkat et.. sonra kırıklarla uğraşma. inşallah içine siner
kizlar nette arastiriyorum arastiriyorum bi sankinca oldugunu idda eden hibir bilgiye ulasamadim... olabbilir deniliyor... birde fransizcadan bakicam..
screamaway sende bi ingilizceden bakabilirsennnn..................
Kızlar konu üzerine bi araştırma yaptım belki yardımcı olur kandil gecelerinde ilişkinin günah olduğuna dair islamda cinsellik diye bir site
Kandil gecelerinde cimada bulunmak caizdir.
Bazı âdâb kitaplarında, cima vakitleriyle ilgili zamanlardan ve bu vakitlerin doğacak çocuklar üzerindeki tesirlerinden bahsedilmiştir. Bunlar dini bakımdan uyulması gereken bağlayıcı hükümlerden değildir. Fakat bahsedilen vakitlerin gözetilmesi zararlı olmaz, faydalı olur.
Cima için tavsiye edilen vakitler:
Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma geceleri ve gündüz öğleden önce.
Tavsiye edilmeyen vakitler:
1- Hafta içinde Pazar gecesi ve Çarşamba gecesidir.
2- Kameri aylarının birinci, onbeşinci ve sonuncu geceleri.
3- Ramazan bayramı ve Kurban bayramı geceleri,
4- Berât gecesi;
5- Yola çıkılacak gece;
6- Gündüz öğleden sonra.
o vakitlerin, dogacak cocuk üzerinde ne gibi etkisi oluyor ki???? :44::44::44::44::44::44::44:
kizlar yaaa ben bisey farkettim... hamis olanlar pek ugramiyor ya da ugrayamiyor... biz de hamis olunca unutur muyuz yaa???
Canım hiç bir kesin delili yok sadece uygun görülmüyor hani ibadetle geçirilmsi daha iyi olur gibisinden böyle dini konularda çok fazla fetva vermek doğru olmaz en iyisi bilen birinden destke almak ama kandil gecelerinde günah olmadığını duymuştum hemde bir hocamızdan canım
Arkadaşlar bu arada çok özür dilerim paylaştığım konu akşam saatlerinde paylaşılmış hatta tartışılmış ne olur yanlış anlamayın ben tartışmak amaçlı koymadım :26:
sagol canim yaa insan ister istemez düsünüyor ve tabiki düsünmeli de... ama simdi yani yimirta da geldi catti bugüne.. pis yimirtadogru söylüyorsun.. dini konu da yanlis bir sey ögretmektir esas günah olan.. en iyisi emin degilsek susmak...neyse biz de dua edip edip yatalim...
kizlar hazir böyle güzel bi geceye de denk gelmisken hadi bol bol dua edelim.. bakarsiniz bu ay bu gecenin yüzü gözü hürmetine hepimiz hamis olur olur cikiveririz
kandil diyemi bugün bu kadar sessizz:26:
ay canım özür dileyecek bişey yok.. iyi niyet önemli olan. teşekkürler yinede
Amin canım Allah yüzünü güldürsün inşallah
ay insallah hepimizin canimcim... Isteyen herkesin...
Allahim nolur bizlere güzel kaderli, güzel huylu, güzel ahlakli, güzel yüzlü bebisler gönder ya rabbim... Kiz isteyene kiz, oglan isteyene oglan nasip et insallah.... Ikiz isteyene de ikizAllahim nolur daha fazla bekletme bizi... Hepimize birden ver... Sonra biz burda mutluluklarimizi paylasirken kat kat artsin mutlulugumuz.... Aaammiiinnnnnnnnnn
Arkadaşlar bu ateş ölçümlerimizi girdiğimiz site varya ff ya bişi dicem ingizlice pek anlamadım bana yardımcı olurmusunuz yarın sabah başlıycam bende ingilizcem pek iyi değilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?