2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

editör gerekeni söylemiş zaten
benim de gözüm kulağım burada
aklınızda olsun...

sen de benim gibisin yanii.. ben de erkek cocugum olsun isterimmm... kiz yetistirmek zor is...

bende hep erkek istiyordum.. yiğitim gelse artık
ama yiğenlerden sonra kız çocukta ayrı bi güzel diye düşünüyorum. onu giydirmesi süslemesi bile çok güzel bişey..
kizlar rabbim sizede versin insallah... bende kizligimdan beri hep oglan isterdimmm Allahim gonlume gore verdiii... cok sukurrr.. simdi deli gibi kizim olsun isitiyorulmmm... ha oglumda olursa hayirla saglikla basim gozum ustuneeee..........
tamam tatlım ben kaçıyorum yanlış hatırlamıyorsam yemek yapmayı unuttum çocuk acıktı diyordu araya kaynadı zaten
evet canimm oleydi neyseki tecrubemle hemmen yaptimmm
nartanesi canim sagol... bizler icin de dua et...
kizlar yaaa ne yapalim bu aksam ???? fransadan katilan var mi aramizda, olmazsa diyorum bu aksam Paris'e gidelim
bende parise gitmek istiyorum gec kalcalmmm herifin basini agritiyom 1haftadir ralond Garros icinnnn... tenis hastasiyimmm ama geckaldikkk pazarr finalllll federer cimiiin mai kaldi geneee seneye ins

kandil ya bu gece.... cokkk dua etmek lazimmm cokkk... haziranda olsun hepimizin bebegiiii....

ben inaniyorum olacak canimcim yaa o ff'de benim cizgi cekti yaa assagidaki kutucuklarda da yesil-turuncu renklendirme yapmis... onlar da potansiyel hamile kalma günleri mi oluyor yani??? bir de 18ini isaretlemis.. benim pazar sali ve carsamba geceleri doluydu ff'ye göre yimirtlama pazartesi olmus...dogru yapmis miyim??? sana zahmet bi bakar misin falima???

ay linki vermeyi unutmusum:
http://www.fertilityfriend.com/home/3577da

Son düzenleme:
bende parise gitmek istiyorum gec kalcalmmm herifin basini agritiyom 1haftadir ralond Garros icinnnn... tenis hastasiyimmm ama geckaldikkk pazarr finalllll federer cimiiin mai kaldi geneee seneye ins

yaaa ben de cok istiyorum ama dil problemi var.. aramizda fransizca bilen yok.. ingilizce de fransizlar konusmazmis ama biri var bize orda rehberlik edecek... insallah gidebilirsek.. bize cok uzak da düsmüyo... bende o seyin önünde resim cektirmek istiyorum

canimmmm.. yesil olanlar, ovulasyonun oldugu zamanlar... yani iliskiye girilmesi gereken zamanlar... sari olanlarda luteal faz donemin.... 18'ini isaretlemisse, bu grafikten o gorunmuyor ama herhalde sana test icin 18ini bekle diye isaretlemistir...

ben gitmistim kizlar... paris ooole ahim sahim diil... o "seyin" onunde resim cektiriyorsunuz o kadar yaniii...

ayy canlarım geldimm sonunda :))

şimdi başlıyorumm uzunnnn bi mesaj olabilir..
1.hepimizin kandili mübarek olsun Allah bu mübarek gecede dualarımızı kabull eylesinn ve tez zamanda anne olmayı nasip etsin bizlere inşallahhh :))
2.canım screamcım sen yazmıştın bide tatlıcadi galiba jelim geldi haftasonu kullanmaya başlıcam inşallah bnde faydasını görürüm ..faydasını gören çok olmuşş kk daDA var zaten konuyla alakalı topic çok kişi memnun kalmışş..inşallah faydasını görürüz azracımla da sizede ışık tutarızz :)))
3.arı sütüyle alakalı bnde almıştım onu kocamla kullandık + bal + keçi boynuzu umarım faydasını görürüz bu ay..yanlız arı sütünün tadı çok kötüü boğazını yakıyo insanın yerken zor oluyor onu söleyim..keçi boynuzu pekmezide kötü kokuyorr ( bal süper ama umarımm faydasını görürüz canlarımm :))
4.sizlerii çok seviyorumm çok yakın görüyorum kendime inşallahhhh hiç bozulmaz aramızz....bozdurmayızzz !!!!

ayyy bişiler daha yazcaktım ama unuttum :26::26::26: aklıma geldikçe yazarım artıkk

silacimmmm, sakin gitme... sana birsey dicem cikmadan... o daha once bana sordugun soruyla alakali....

ayyy koptummm bu aradaaaa... is yerindeydimmm, arastiramadimm.. ama simdi arastirdimmm, cevabimizi buldummm silacimmm.. kendi kendisiyle celisennn bir cevap vermis birileri zaten...

ben sana yazimmm de cikimmm artik.. cok geciktim...

kiiz bende gittimm pariseee ..ne yalan soyleyiimmm cok heycanlandim hakkaten tuhaf bi aurasi var... simdi turnuva barya orda teniscilerede soruyolar paris nasil diee... hangisiydi hatirlamiorum ama "daha temiz olabilir cokpis" dediiii....
silacimmmm, sakin gitme... sana birsey dicem cikmadan... o daha once bana sordugun soruyla alakali....

bekliyorum canimmmmmmm

regen kiiiiizzzzzzzz biz fransizca konusuyoruzzz ha sormak istedigin bisi varsa sorabilirsinnn.. ingilizcede idare eder yaaa ............ kurtarirsinn

kizlarrr silaya detayli yazdimmmm...

ondan ogrenirsinizzz...

benimmm cokkk acilll cikmam lazimmm... esim kizcakk.. disarda beni bekliyorrrr...

ama cokkk komik olmus yaaa... kendi kendini yalanlamis postu... kimse de habersizzz...

optummmm hepiniziiii....

ayy canımm ben bi türlü bakamadım tam zatennn...süreklii koptumm ama belliydi zatenn

nysee canım öptümm çok kibb byyy

yuppuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cuma ve pazari degerlendirmistim... yassasin...... insallah hadi bakalim ay Allahim nolur insallah bu ay olacak

canim yaaa vallahi bir sey olursa sorarim...

bu arada ben de bekliyoru o sey her neyse bana gönderen olmazsa dagitirim burayi heee toz duman ederim

sac acici almistim... kizla,r az önce ucunda denedim... simdi yikamaya gidiyorum.. insallah güzel bi renk cikar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…