2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hulyacimmmm, kalbimin hamile kalmisti ya, gecen bir topikte gordum, belki bize de soylemistir, ben kacirdim bilemiyorum... o jeli kullanmis da kalmisss... ben cok pisman oldum bu ay alamadigima....

gerçektenmi...?? ben kalbiminden duymadım bunu ama öncedende yazmış olabilir.. işe yarıyormu görecez. azra ve hly kullanın sizde işe yarasa olmasa artık bi sonraki ay bizde denerizzz.. inşallah gerek kalmaz o ayrı tabi

insallah gerek kalmaz... ben de burda duymamistim... baska bir topikteki yazisini gordum....
kirmizilari gordugum gibi jeli arastircam artik...

kuppenin izni ne zaman bitiyordu haberi olan varmı oda ortada yok bugünn.. dün bana iznim bitiyor demişti ama ne zaman diye sormadım

kanka noldu ya???? :44::44::44::44::44: bikac saat kayboldum yaa neler olmus.....

kızlarr yetişemiyorum szeeeeeeeeeeee...ama görev tamam tatlıaşık canım sana yolladımm :)))

bu arada cocam la babma geldi yemek vakti tüm yorumlarınıza döncem kaçıom ama burdayım öptümmmmmmmmmmm

Breshka mi diyordu su ayetel kursileri gece 11'den sonra okumak gerekiyor diye..

ovulasyondan once yapamadim, bari simdi yapimmmm....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…