- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.241
kızlarr yetişemiyorum szeeeeeeeeeeee...ama görev tamamtatlıaşık canım sana yolladımm :)))
bu arada cocam la babma geldi yemek vakti tüm yorumlarınıza döncem kaçıom ama burdayım öptümmmmmmmmmmm
regencimmmm, hosgeldinnn canim... bosver gecmisi... guncele gel guncele...
ok.. canim o zaman sen de regenciime yazarmisin...
geldim geldim... yine bi hamis gördüm parkta oturdukda biraz... ay cok sinir bozucu oluyo bee... 14 aylik bi tane oglu var ikicide 7aylik karninda... kisadan c.s cektim icimden
tatliasikkkkcimmmm, yazdigimi gordun mu sen?
canimmm, sen her daim bebeklerlesin zaten... zorr senin icin...
annemle telde konuşuyordum görmedim canım
bencedeee yazik canim benimmmbence azracimmm yine giremiyor buraya... dun oyle bir sorunu vardi dimiii....
ooohhh neguzel canim insallahhhh..az kaldı canım 4 final sınavı ve 1 de büt ten sonra kayseri yollarındayım inşallah
guzelimm yaa insallah gerek kalmaazzzzinsallah gerek kalmaz... ben de burda duymamistim... baska bir topikteki yazisini gordum....
kirmizilari gordugum gibi jeli arastircam artik...
geldim geldim... yine bi hamis gördüm parkta oturdukda biraz... ay cok sinir bozucu oluyo bee... 14 aylik bi tane oglu var ikicide 7aylik karninda... kisadan c.s cektim icimden
ya az önceki bana yetti vallahi.. cocuk bir de yeni yürüme döneminde.. annesine dedim bana dogru birak ayy geldi geldi atladi kucagima bi r de sariliyooo... ay icim bi hos oldu vallahi... ben galiba erkek cocuguna daha sicak bakiyorum :44::44::44::44::44: ay Allahim hayirlisini verir insallah gönüllerimize göre...
sen de benim gibisin yanii.. ben de erkek cocugum olsun isterimmm... kiz yetistirmek zor is...
sen de benim gibisin yanii.. ben de erkek cocugum olsun isterimmm... kiz yetistirmek zor is...
bende hep erkek istiyordum.. yiğitim gelse artık
ama yiğenlerden sonra kız çocukta ayrı bi güzel diye düşünüyorum. onu giydirmesi süslemesi bile çok güzel bişey..
rabbim ikisini de tattırsın inşallah hepimize de
ya kızlar az önce sılanın yemek yapmayı unuttuğu gibi bende ders çalışmayı unuttum yarın romada ne yapacaksam kendimi dövmek istiyorum
kiz cocuk kiyafetleri daha guzel dedigin gibi.. erkek cocuga cok cesit bulamazsin... ama kiz cocuk zor is... bu hayatta bayan olmak cokkk zor... hayat erkeklere guzel... o yuzden erkek cocugum olsun istedim hep...
valla canim... hep tek cocuk derdim ama, teki olsun diye bile bu kadar zorlaninca, hirs yapip daha fazla yapabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?