2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlarr yetişemiyorum szeeeeeeeeeeee...ama görev tamam tatlıaşık canım sana yolladımm :)))

bu arada cocam la babma geldi yemek vakti tüm yorumlarınıza döncem kaçıom ama burdayım öptümmmmmmmmmmm

afiyet olsun canım.. bende bi yandan hazırlıyorum. benimkide gelir şimdi:97:

canimmm, sen her daim bebeklerlesin zaten... zorr senin icin...

ya az önceki bana yetti vallahi.. cocuk bir de yeni yürüme döneminde.. annesine dedim bana dogru birak ayy geldi geldi atladi kucagima bi r de sariliyooo... ay icim bi hos oldu vallahi... ben galiba erkek cocuguna daha sicak bakiyorum :44::44::44::44::44: ay Allahim hayirlisini verir insallah gönüllerimize göre...

bence azracimmm yine giremiyor buraya... dun oyle bir sorunu vardi dimiii....
bencedeee yazik canim benimmm
az kaldı canım 4 final sınavı ve 1 de büt ten sonra kayseri yollarındayım inşallah
ooohhh neguzel canim insallahhhh..
insallah gerek kalmaz... ben de burda duymamistim... baska bir topikteki yazisini gordum....
kirmizilari gordugum gibi jeli arastircam artik...
guzelimm yaa insallah gerek kalmaazzzz
geldim geldim... yine bi hamis gördüm parkta oturdukda biraz... ay cok sinir bozucu oluyo bee... 14 aylik bi tane oglu var ikicide 7aylik karninda... kisadan c.s cektim icimden

bak bu benim icin sinir bozucu bi durummmmm... iki cocuklu gorunce ben daha cokk duygusallasiyoruummmm

sen de benim gibisin yanii.. ben de erkek cocugum olsun isterimmm... kiz yetistirmek zor is...

bende hep erkek istiyordum.. yiğitim gelse artık
ama yiğenlerden sonra kız çocukta ayrı bi güzel diye düşünüyorum. onu giydirmesi süslemesi bile çok güzel bişey..

kiz cocuk kiyafetleri daha guzel dedigin gibi.. erkek cocuga cok cesit bulamazsin... ama kiz cocuk zor is... bu hayatta bayan olmak cokkk zor... hayat erkeklere guzel... o yuzden erkek cocugum olsun istedim hep...

rabbim ikisini de tattırsın inşallah hepimize de

valla canim... hep tek cocuk derdim ama, teki olsun diye bile bu kadar zorlaninca, hirs yapip daha fazla yapabilirim...

ya kızlar az önce sılanın yemek yapmayı unuttuğu gibi bende ders çalışmayı unuttum yarın romada ne yapacaksam kendimi dövmek istiyorum

ya kızlar az önce sılanın yemek yapmayı unuttuğu gibi bende ders çalışmayı unuttum yarın romada ne yapacaksam kendimi dövmek istiyorum

sila yemek yapmayi mi unutmussss... ya ben neden aradaki postlari kacirip kacirip duruyorummm... :26::26: gidip eskileri okiiim bari....

tatliasikcimmmm, sen de git ders calis o zaman... biz her gece burdayiz nasilsa...

tek çocuk olmaz
en azından 2 yapabiliyorsan 3 veya 4 güzelim..
ben dört istiyorum.. 2 kız 2 erkek tabi rabbim verirse daha birini göremedikkk:97: hayırlısı ile inşallah isteğim gerçek olur

sen de benim gibisin yanii.. ben de erkek cocugum olsun isterimmm... kiz yetistirmek zor is...

ya bilmiyorum ama ben önce oglum olsun istiyorum... iki oglan pesine de bi kizi olanlara pek bi özenirim ya insallah Allahim nolur sana yalvariyorum gönüllerime göre, hayirli olanini ver ya Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…