2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

valla ben biraz iyiyimm çünkü dün gece nerdeyse hiç uyuyamadım... romatizmam tuttuu bütün gece inledim döndüm durdum
bide 2 de doktora gidicem onun stresi var biraz:26::26::26::26::26:
sen nasılsın???

gecmis olsun bitanem ya... ne tokturu???

valla ben biraz iyiyimm çünkü dün gece nerdeyse hiç uyuyamadım... romatizmam tuttuu bütün gece inledim döndüm durdum
bide 2 de doktora gidicem onun stresi var biraz:26::26::26::26::26:
sen nasılsın???

hımmmmm canım çok geçmiş olsun
romatizma bende de var bilirim ağrısını.
doktora stres yapma canım inşallah hayırlı haberler getirirsin

amanda aman yerim ben senin süsünü püsünü

ay vallahi süslü oldum he... kendime bakasim var bu aralar dünde ömrümde ilk kez sacimi boyadim, daha dogrusu acici kullandim... güzel oldu kara kara kapkara kömür saclar gitti simdi daha kahve saclarim var tuttum yani keske daha önce yapsaydim diyorum..

ben burdayım canımcım.çokk geçmiş olsun sana dr a niye gidiceksin hayatım :44:

ses seda çıkmayınca ( canım bu hafta klomen kullandım ben bugün kontrole gitcem bakiim yimirtam varmı diye...inşallahh vardırrrrrrrrrrrrrr

hımmmmm canım çok geçmiş olsun
romatizma bende de var bilirim ağrısını.
doktora stres yapma canım inşallah hayırlı haberler getirirsin

saol canım yaa valla öldüm öldüm ağrıdan dün gece...tüm eklem yerlerimmm sızım sızım sızladııı inşallah yimirtammmm olmuştuurr yahuuuu

gecmis olsun bitanem ya... ne tokturu???

saol canikom...bakalım gıdgıdgıdakkkkkkkkkk yimirtamm sıcakk dicek miyim diye gitcem doktoraaaaaaaaaa ::d

Günaydın kızlar

ne oluyor bakıyım :84: kendi aranızda bişeyler yazmışsınız tüm geçmişi okuyamadım ...

bana da söyleyin ne oluyor

bize bebişlerin en güzelini ver

Günaydın kızlar

ne oluyor bakıyım :84: kendi aranızda bişeyler yazmışsınız tüm geçmişi okuyamadım ...

bana da söyleyin ne oluyor

amann canımm önemli bişi diil dün bi sıkıntı yaşadık topiğimizde onla alakalı...kişilerin kendi yazdıklarıyla alakalı çelişkisinden bahsettik

bak tabi şekerim kadın dediğin süsslüpüslü olur hemm dimi ama

ayy canımm benimm ne güzell dedin öyleeeeeeee çok teşekkür ederimm inşallahh hayırlı haberlerle gelirimm Allah ım nasip ederse inşallahhhhhh cümlemizeee

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yarabbim
hadi bi başlangıç yapın hazirana bizde gelelim arkadan

Son düzenleme:

hadi canim git de yimirta haberleriyle dön bize... aslinda bu kadar kovalamasak o bizi gelir bulur varya hadi hayirlisi canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…