- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.361
amin canımm
sen ne zaman test yapıosun bize güzel haber veriyorsun bakimmm
bitanem ya bi kaç gün geçsin sonra yaparım hayırlısıyla çünkü kırmızıların sağı solu belli olmaz aniden çıka gelir aman allah korusun
pazartesi yaparım nasip olursa gülüm
mune ne guzel yazmis.... kendi fikirlerimizi yazalim konuyla alakali.. ama tartismaya girmeyelim...:81::81::81::81:
gece neler olmus diye bakmaya geldimmm, 7 sayfa yazilmisss...
Kuppecimmm, sen de buralardasin, herhalde eskiyi okuyorsun...
Ben oluyorum uykusuzluktan....
Hadi iyi geceler...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bu gün çokkkkkkkkkkk mutluyum
cocam pazar sabahı saat 05:30 da uçaktan iniyorrrrrrr
evden 5 te çıksam yollar boş 6 da orda olurum. uçaktan inip yanımıza gelmesi 20-25 dk yı buluyo çünkü. tam gaz giderim ben artık
günaydınnnnnnn canımmmm :)) çok sevindim senin adına Allah hayırlısıyla kazasız belasız kavuşmanızı nasip eylesinnnnnsabiha gökçenden mi alcan canım??
allah razı olsun canım. bende çok sevinçliyim. amin inşallah sağsalim kavuşurum hayata
yok canım türk hava yoları yeşilköy den alıcam. yollar boş olur acele edip de hızlı gitmeme gerek yok.
canım aman ha dikkatli ol..sen yinede 4.30 da çıkki hızlı gitmeyesin Allah korusun hız falan yapma yanii canımm
tamam canım yapmam. çok saol bitanem.
kızım da hasta yaaa boğazları felaket bütün gece yandı ateşten, doktor iğne verdi.
canım benim pekde dayanıklı hiç gıkı çıkmıyo
ayy günaydin canlarim.... uyuyamadim kalktim ben de..
kardaiz e hadi gözünaydin tatlim... artik buralara zor ugrarsin ya olsun kocisin geliyo
ayy canımm geçmiş olsun :26::26::26::26: bu ara boğaz enfeksiyonu yaygınn Allah şifa versinn :26::26::26:
amin canım benim. düzelir inşallah 1-2 güne.
eşim gitti gideli hiç hasta olmamıştı. bütün kış burnu bile akmadı.
eşim gelicek çocuk hasta. neyse allah beterinden korusun
heyyyy bende hoşgeldimmm hepinize günaydın kısslarrrgünaydınn kızlarr hoşgeldinizzz
azracım
renewalcım
regencimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?