- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.401
ayy canımm benimm ne güzell dedin öyleeeeeeeeçok teşekkür ederimm inşallahh hayırlı haberlerle gelirimm Allah ım nasip ederse inşallahhhhhh cümlemizeee
hadi canim git de yimirta haberleriyle dön bize... aslinda bu kadar kovalamasak o bizi gelir bulur varyahadi hayirlisi canim..
amann canımm önemli bişi diil dün bi sıkıntı yaşadık topiğimizde onla alakalı...kişilerin kendi yazdıklarıyla alakalı çelişkisinden bahsettik
bak tabi şekerim kadın dediğin süsslüpüslü olur hemm dimi ama
biz üstüne düştükçe naz yapıyo zilliiiii
iyi bare :93: dün bende baya gerilmiştim okurken neyse hiç açmayalım .
Dün gece sabaha kadar dua ettim hepimiz için bu arada tek tek nicklerle de edeyim dedim 5-6 kişinin aklıma geldi ayy diğerlerinin nicki neydi acaba yaa dedimsonra Allahım sen kk deki bütün arkadaşlarımın ve tüm isteyenlerin duasını kabul et dedim
Baya zorlandım 313 tane ayetel kürsiyi okurken Rabbim kabul eder inşallah
evet yaaaa sivilcelerim de bi gitseyüzümü alinca sivilce yapiyo halen sinir seyler :95::95::95::95::95::95::95::95:
ya bakmam kendime aslinda dogallikla oynanmasina karsiyim amaaaaaaaaaaaaa gelin burdaki karilari kizlari bi görün :26::26::26::26::26:en yaslisi bile tas mübarek... kocayi elden kacirmamak icin bakmak zorundayim napiiim... gecen bi kadin gördük.. en az 50 yeminle.. ama esim dediki arkadan görsen genc kiz dersin..ama hakketen öyle fizik bacaklar sac bas tas mübarek... kizlar zaten oOoOoOoOoOoOo almis basini gidiyo... acik saciklar yani baktiriyolar o da ayri.. ben de evimde acilip saciliyorum güzelligimden daha dogrusu bakimimdan bir sey kaybetmemem lazim :78::78::78::78::78::78:
yaaaaaa evet aynen de öyle.... simdi ff'e baktim da yimirtlamadan birgün önce ve birgün sonra degerlendirmede bulunmusum... eccik ona sinir oldum yaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95: gerci makine belki yaniliyordur.. ben de zaten hep ayni saatte ölcmedim kiinsallah tuttururum yaaaa öf beklemek cok sIkIcI... vakit kaybi dimi ama????
valla regencimm bnde doğallıktan yanayımdır normalde saçımda 1damla bile boya vs. yok yanii..ama bakımlıyımdır makyajımı yaparım ojemi sürerim süslenirim püslenirimm ama bunu önceeeeeeeeeeeee KENDİM için yaparımmm sonra kocam içinnnn çünküüü önce can sonra canan demişlerr insan önce herşeui kendisi için yapmalı bnceee...
ayy sormayın kızlarr yahuu uğraşıoz uğraşıoz bi yimirtaa içinnn hadi diyelim onu tutturdukk tek onlada bitmiyoo sonraa o yimirtaya şeyii tutturmakk lazımm bideeeAllah ım duy sesimizi tez elden hayırlısıyla normal yoldan hamiş kalmayı nasip eyleeeeeeeeeeee
ayy sormayın kızlarr yahuu uğraşıoz uğraşıoz bi yimirtaa içinnn hadi diyelim onu tutturdukk tek onlada bitmiyoo sonraa o yimirtaya şeyii tutturmakk lazımm bideeeAllah ım duy sesimizi tez elden hayırlısıyla normal yoldan hamiş kalmayı nasip eyleeeeeeeeeeee
amin canımm Allah razı olsunn Allah dualarını kabul etsin...valal bnde dua ettim saydım saydım nicklerii ayy diyorum şimdi birini unuttuysam olmazz sonra dedim bnde aynısı Allah ım kk daki tüm arkadaşlarıma naasip eyle inşallahh diyeeeee
ne anlatalım kısss sana bilmem ki işte heepp aynıyız bebiş özlemiyle yanıp tutuşuyoruzyaa kızlar konuşsanıza hadii,zaten dün gelemedim
günaydın kızlar,nasıl gribim anlatamam,akşam ateşim falan vardı,ilaç içemedim kesin bişi bilmediğimden :26:ilaç almamak ne zor şey yaa,bende henüz kırmızı kart yok,BAT ım dündü,bir iki gün daha beklicem ama,sabredicem,pazartesi test yapmaya karar verdim,hemen çıkmayabiliyor sonuçta,belki reglim gecikmiştir yarın falan olurum kimbilir.:26:
aaa kim varmış burdaaaaaavalla regencimm bnde doğallıktan yanayımdır normalde saçımda 1damla bile boya vs. yok yanii..ama bakımlıyımdır makyajımı yaparım ojemi sürerim süslenirim püslenirimm ama bunu önceeeeeeeeeeeee KENDİM için yaparımmm sonra kocam içinnnn çünküüü önce can sonra canan demişlerr insan önce herşeui kendisi için yapmalı bnceee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?