2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

screamaway dinlemede... sadece yazilanlari okuyor sanirim herkesler de gitti... benim de uykum geldi...

kocam agzıma karpuz tıkıyor bu saatte.. sen hıc rahatsız olma ben yedırırım dıyorr.canımm b enım yaaa....

hakkaten kara böcük heee.... ayyy simdi benim de kedi sevgim kabardi.. madem bir sey de olmuyor... naapsamki??.... :44::44::44::44:

ay gerci ben kedi diyince benimki de köpek istiyorum diye benim konuyu bastiriyor...

valla canım kedi köpek... hayvan sevgisis güzel birşey. ama köpek zordur ve kedi gibi değildir,pistir biraz. yani kediyi görmedim ben bi gün kendini yalamadan geçirsin... ama köpek öyle değil,yıkanmak ister. hergün günde 2 kere sokağa çıkarılması gerekir. haa evein bahçeli ise hiç düşünme al bi köpek ama evin msait değilse sen müsait değilsen pek tavsiye etmem. genede köpekte bakabilene çok iyi dostur. ben kendime köpek konusunda güvenemiyorum şahsen ama kedi öyle değil. çok çok temiz. iyi çeken bi süpürgen varsa haftada 2-3 kerede tararsan (ben yapmıyorm tembellikten) tüyüde rahatsız edici olmuyor

annesinin şuan kolayda resmi yok ama onuda eklerim inşallah bi ara.. onu gören başka kediye bakamaz valla annesi yani pamuk tam bir kraliçeydi

canımmm ben 1 hafta gecıkmelı tarıh vermıstım o yuzden heyecanladımm..

ayyy o zaman senin tam bu aralar canimmm.. riske atmamissin yanii, 1 hafta sonra vererek... bence yine de 2-3 gun bekle sen...

tatlicadicimmmmm, cokk tatliii kedinnn resimlerini gordummm..
ayy biliyormusun sen simdi boyle yazarak iyice beni heveslendirdinnn.. ben de kedi alcammmm...

screamaway dinlemede... sadece yazilanlari okuyor sanirim herkesler de gitti... benim de uykum geldi...

yokkk, screammm yemekte.... hem ben sirf dinleyerek durabilirmiyim regencimmm... yemek yiyiordum ondan yazamadimmmm...

Tatlicadicim kedin cok tatliymis msallah:) bende hayvanlari cok severim ama hamilelikte zararli oldugu hurafe fln degil iyice bi arastir bence... cunku kedilerden toksoplazma enfeksiyonu bulasiyor ve bizim komsunu. kizi bu yuzden bebegini aldirdi vee uzerinden kac ay gecti hala hamile kalmasi yasak her ay igne oluyor

tatlicadicim bende hayvalari cok severim ama kedilerden toksoplazma enfeksiyonu bulasiyor... komsumuzun kizi onun icin cocugunu aldirdi ve her ay igne oluyor hamile kalmasi yasak

ay canim yok kiradayim bahcem yok malesef... köpek ben hiiiic bakamam... bahcemiz de olursa bile sorumlulugunu hic almicam.. evde de ben bakmam esim de kusura bakmasin yani köpek giren eve melek girmezmis.. burda almanyada bi hayvan sevgisi var görmelisin... yaa hele de köpek adamlar cocuk yapmiyo köpek bakiyo resmen.. ama burdaki hayvanlar da bi acayip.. kedileri bi havali sorma..ay ama bugün alisverise gittik.. adam köpegini kapinin önüne bagladi ayyy yazik yaa köpek agliyo resmen nasil bakiyo iceriden cikanlara sicakti da salak adamin bagladigi yer...cok üzüldüm o köpegin cikardigi sese

burda da aynen, herkeste acaip bir kopek sevgisi var... ben sevmem kopegi.. kediyi tercih ediyorum..
hos ikisinden de korkuyorum simdilik, ama kediyi cok kucukken alirsam alisirim diye dusunuyorum...

hani su kopeklerin buyumeyen hep minik kalanlari oluyor ya, kedilerin de oyle cinsleri var mi? hep minnacik , yavru kedi gibi kalsin..

kızlarrr cıkıyorumm.. kendınıze cok ıyı bakınnn... laptop ın sarjı bıtıyor.. sımdı kalkamam yerımden.. opuldunuzzz....

benım ıcın dua edın ne olur...:

kırmızılarım gelmesınnn....

hepimizin gobecıklerı en yakın zamaanda dolsunn..

canım afiyet olsun.. eşinede sor bakalım. ikiniz karar verim. gerçi ben eşime hiç sormadım çünkü evlenmeden önce vardı kedim.. karadır ama güzeldir venim kızım teyzesi.. yamacımda şimdi kendini sevdirmmeye çalışıyor
ama iyi düşün canım. sorumluluk sonuçta. bir can senin eline bakıyor. tatiller falanda biraz sıkıntı oluyor. uzun süreli bir yere giderken yanımda götürmek zorunda kalıyorum yada pansiyona falan bırakıyorum...
bide canım alırsan öyle petshop a falan gitme ilanları takip et,yeni doğum yapmış bir anne kediden alabilirsin. illai vardır oradada böyle şeyler

ay hic sevmem onlari.... gecen bi tane gördüm.. genelde kokos ''kadinnnn''larda oluyo o köpeklerden.. ama bu sefer bi adamda gördüm.. adam türk degildi ama.. neyse türkce anlamiyor diye bagira bagira esime dedimki; aaa guck ma, katze yalniz agzimdan birden almanca cikti kelimeler... aaa bak kedi deyip dalga gececektim güya.. adam döndü ters ters bakmaz mi, o arada da köpek kacti tellerin arasinda zaten el kadar bisey... neyse adam da kostu pesinden yolun karsisinda yakaladi...poposuna poposuna vurdu bikac kez, zaten zavalli adamin avcu kadar... köpege bir de diyorki, canin istedigi zaman kacip gidemezsin.... o da anlamistir simdi...

Son düzenleme:

canım ben köpek severleri üzerime çekmim diye ööyle yazdım yoksa doğru diyorsun köpek olan evde namaz kılınmaz,mekruhdur köpek en azından öyle derler oda temelde temizlikten kaynaklanıyor..
kedi temiz ama ben bizzat baktığım için söylüyrum bunu

ay canım korkuyormusun sennn
kız korkuyorsan nası bakacan hayvana
neyse inşallah aşarsın korkunu.
küçük kedi mevzusundada yavru kedi çok güzeldir acayip eğlenceli olurlar.. ya varya şimdi bi yavru kedi olsada oynasam yani. ama bi yerden sonra yorar çünkü çocuk gbi düşün. sürekli yaramazlık yapar laf anlamaz söz dinlemez hele bide inatsa aman yarabbii...

canım ben az önce yazdım ama okumadın sanırım o hastalık aslında çiğ ette bulunuyor... durun size paylaşayım...

evet tatlicadicimmmm, aynen oyle bakcam... yavru kedi istiyorummm minicikk olsun.. hatta mumkunse hep oyle kalsin, hic buyumesin... arastirdim bir ara, ama oyle cinsleri yok sanirim bulamadim...:26:
bu arada benimki de istiyor, bayadir dusunuyorduk,ama hic kesin karar veremedik....

regencimmmm, neden oyle diyorsunn ki... kucucuk iste ne guzel...
burdada kopeklerle konusuyorlar sanki anliyorlar, ay birde sinir oluyorum, trene, otobuse kopeklerini de sokuyorlar, koltuga oturuyor... sonra butuk koltuk tuy icinde kaliyor...

cok tuylu kediler de var tabii.. su tuy meselesine de care bulmak lazim almadan... hic sevmem oole ev tuy icinde kalirsa...:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…