- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.841
ca nım vajınal ultrasyondan bakması gerekırdı.. nasıl anladıki karından sasırdım..
bilmiyorum karın bölgesinden baktı baya ama kist falan yok temiz dedi ama benim kafam yinede takılı kaldı haftaya gidip kan tahlili vercem yumurtaların oluşumuna bakcakmış
ca nım vajınal ultrasyondan bakması gerekırdı.. nasıl anladıki karından sasırdım..
bilmiyorum karın bölgesinden baktı baya ama kist falan yok temiz dedi ama benim kafam yinede takılı kaldı haftaya gidip kan tahlili vercem yumurtaların oluşumuna bakcakmış
illa vajinala gerek yok ama vajinalda daha rahat görüyorlar. sıkıntı yapma yoktur kistin falan
illa vajinala gerek yok ama vajinalda daha rahat görüyorlar. sıkıntı yapma yoktur kistin falan
bilmiyorum üstten bakınca neyi anlar doktorlar geçitirme gibi geldi bana yanılıyormuyum sizce
hayırlısı canım ne dıyebılırım.. ınsallah hersey yolunda gıder..ama sor genede doktoruna yanı aklıma takıldı bu sekılde nasıl anladınız de. ultrasyondan bakmanız gerekmez mıydı felan dersın..
ozel muayenehaneyemı gıttınız yoksa hastaneye canım???
bilmiyorum üstten bakınca neyi anlar doktorlar geçitirme gibi geldi bana yanılıyormuyum sizce
hastaneye gittim özelini kapattı ama doktor çok iyi yoksa hayatta gitmezdim hastaneye
cokkkkk uykummm var kızlarr...
benım kırmızılardan eser yokkk.. acaba test yapsam mı???? cok korkuyorum tek cızgı gormekten.....
evler tanıtılmıs.. bebekler yapılmıs. odalar dusunuluyormus.. benımde bebek odam var.. beklıyoruz bır hayırlısıyla gelse...
Allah hepimize ve tum ısteyenlere versınn...
benim var kedim....yoldaşım, canım kızım o benimmm..
kizlar yaaaaaaaaaaa bu Unutulmaz'daki Eda da gördü cift cizgiyi :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
ya o kadar olayin icinde ne ara yakaladilar yumurtayi, ne ara tutturdular, onca stresin kovalamacanin icinde o sey nasil tutundu??? ya git ya git amaaaaannnnnn :84::84::84::84::84::84::84:
nereye gittin özelemi devletemi. gerçi devlet direk vajinal yapıyor ama bilemiyorum. bence daha iyi yumardan bakması canım. hiç gerek yok yani ötekine ama genelde kolayına kaçmak için vajinal bakıyorlar o yüzden dedim sıkıntı yapma diye
kizlar yaaaaaaaaaaa bu Unutulmaz'daki Eda da gördü cift cizgiyi :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
ya o kadar olayin icinde ne ara yakaladilar yumurtayi, ne ara tutturdular, onca stresin kovalamacanin icinde o sey nasil tutundu??? ya git ya git amaaaaannnnnn :84::84::84::84::84::84::84:
menbetacimmmm, yapma sen test mest daha erkennn.. bekle biraz... ayin 10u gecsin....
hımm anladım canımm.. alanında ıyı bır doktor o zaman.. vardır bıldıgı..
eger sen illede aklıma takıldı dersen icini rahatlatmak adına bıdahakı gıdısınde sorarsın canımm..
ben o diziden biraz tiskiniyorum,çarpık ilişkileri bana çok itici geliyor şahsen..:120:
hiç izlemedim sadece konusunu biliyorum reklamlardan... :97:
ayni anda tv izliyorsunnn demek regencimmm...
ben de az sonra ayni anda yemek yiyor olcammm...
yaaa surekli acikmaya basladimmmm biri bana yardim etsinnnn...kilo alcammm...
Tatlicadicimmm, ben de istiyorum ama hamilelere tuylerinin filan zarari oluyor diye duymustum.. sen biliyormusun boyle birsey...?:26:
hurafe canım ya...
çiğ et yemeyen ve aşıları yapılan kedilerin tüylerinin bizim tüylerimizden hiçbir farkı yokkk! toksoplazma diye bir hastalık var ama bu ciğ etten geçen bir hastalık. sokaktaki kedilerde olabiliyor evet ama aşısız oldukları için... ve bu hastalık, marketten kasaptan aldığımız etlerden geçme olasılığı daha yüksek!!
kedi bakmaya karar verirsen eğer bebeğin eve gelmeden alki bebek onu oyuncak olarak görmesin. ve kumuyla uğraşması için eşinden yardım al,geri kalan şeylerde problem yok. ben kedi ile büyüdüm annemde kedilerle yatarmış çocukken hemde böyle aşılı falan değildi. Allah izin verirse bende çocuğuma hayvan sevgisi aşılayacağım...
ayy çok yazdım ama kedi diyince kendime hakim olamıyorumresimlerini görmek istermisiniz kızımın
http://www.kadinlarkulubu.com/dostlarimizin-kosesi/438499-kizimcanimkara-bocugum.html
bi konu açmıştım burada kızımın 1-2 resmini koymuştum burdan bakabilirinizz..
kara böcük benim kızım önceden uyarayım, kormayınn
http://www.kadinlarkulubu.com/dostlarimizin-kosesi/438499-kizimcanimkara-bocugum.html
bi konu açmıştım burada kızımın 1-2 resmini koymuştum burdan bakabilirinizz..
kara böcük benim kızım önceden uyarayım, kormayınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?