- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.821
silacim nerelerde yahu??? :44::44::44::44::44: ya da wifeofdemon ??? onu bugün bi ara gördüm gerci... esas soru hamisler nerde????????????????
İnşallah en kısa zamanda dolar odan canım bebeğinin sesiyle,gülüşüyle dolsun inşallah
Bende çocuk odama bişi koymuyorum
Arkadaşlar çok canım sıkkın benim ya keşke bazı şeyleri parayla satın alabilseydim ben bu kadar zor olcağını hiç düşünmemiştim ne ailem, ne eşim nede onun ailesi kimse benim duygularımı anlamıyor benim abarttığımı düşünüyorlar içimde fırtınalar kopuyor ve artık dayanamıyorum ben içimdeki özlem bitsin istiyorum
kizlar üzülmeyin yaaaa.... bakin benim cocuk odam bile yooookkkkkkkk.... evim cok büyük ama oda sayisi az iste... benim cocok olsa ayni oda da kalicaz.. yer var Allahtan
kizlar üzülmeyin yaaaa.... bakin benim cocuk odam bile yooookkkkkkkk.... evim cok büyük ama oda sayisi az iste... benim cocok olsa ayni oda da kalicaz.. yer var Allahtan
Arkadaşlar çok canım sıkkın benim ya keşke bazı şeyleri parayla satın alabilseydim ben bu kadar zor olcağını hiç düşünmemiştim ne ailem, ne eşim nede onun ailesi kimse benim duygularımı anlamıyor benim abarttığımı düşünüyorlar içimde fırtınalar kopuyor ve artık dayanamıyorum ben içimdeki özlem bitsin istiyorum
herkes basta oyle yapiyor zaten regencimmmm, atarsiniz minik bir bebek besigi yataginizin kenarina, uyandigin gibi gozunun onunde, aglasa birsey olsa yaninda... ohhh ne guzel iste...zaten sen cok ayri duramazsin bence..
Canım olsunda bebeğim ben yerlerde yatarım hiç sorun değil keşke tek sorun bunlar olsa çok zor bişeymiş
noldu ki tatlimmm?:26:
ben oyuncak gibi oynarim kiz onunla... zaten bebeklerde en cok o hosuma gidiyor... hep iyi yönlerini düsünüyorum.. kaka ya da dis kismini hic düsünmüyorum...
dogru diyorsun canim benim... valla besigin yerini bile actim... yatakodasinin yarisi bos duruyor... aman yaa... insallah olur da biz de kurtuluruz bebisler de
cokkkkk uykummm var kızlarr...
benım kırmızılardan eser yokkk.. acaba test yapsam mı???? cok korkuyorum tek cızgı gormekten.....
evler tanıtılmıs.. bebekler yapılmıs. odalar dusunuluyormus.. benımde bebek odam var.. beklıyoruz bır hayırlısıyla gelse...
Allah hepimize ve tum ısteyenlere versınn...
Canım biz 1 sene çocuk istemedik korunmayı bıraktığım ay hamileydim çok sevindim 3 hafta uçtum adeta sonra dış gebelikti sezeryan ameliyatı ile kurtuldum herkes aman o bebek bile değildi rahme düşememişti niye üzlüyosun hep bastırdılar içimde birikenleri oysa patoloji raporunda gördüm oluşmaya başlamış ama tüplerde kalmışsonrası 4 aydır uğraşıyorum hergece rüyamda aynı şeyler sağlıklı bir hamilelik yaşamadan kurtulamıycam bu psikolojinden bunu çevremdekiler anlamıyor abartıyosun diyorlar keşke bunlar parayla satın alınabilse sanki olmayacakmış gibi geliyor hamile insanları gördükçe içim gidiyor doktorun bana dış gebelik bu dediğindeki o içime oturan acı hala taze duruyor
canim yaaa... eimn ol burdaki kizlar seni cok iyi anliyorlar.. ben de iki kere sorun yasadim... cevremizdeki insanlar cogu zaman nasil davranacagini bilmiyorlar...duygularimizi bastirark, iyilik yaptiklarini saniyorlar..bu da bu nevi destek olma sekli iste.. hepimizin cözümü amaci rüyasi hep hamilelik oldu artik.. bak aslinda burda konusarak hem kendimizi de hazirliyoruz hamilelige.. eski hatiralardan kurtularak...unutmak tabiki mümkün degil ama hatirlama sen oldu mu canim??
tatlicadicimmmmm, senin stabil atesine hayranim valla...
ayyyyy kiyamammmmm.... cokkkk tatliymis yaaa...
ben de kedi istiyorummmmm.....
tatlim napiyosun asagida oyle yedinmi yemegini ne yidin bakim
kızlar ya bugün doktora gittim karın bölgesinden muayene etti kist falan olsaydı belli olurmuydu kafam takıldı da
Kızlar size iyi geceler laptopu eşim istiyor inşallah yarın güzel haberlerle burda oluruz hepiniz çok içten ve sevecensiniz Allah hepinizzden razı olsun
İnşallah canım benim aslında insanlar yani çevremdekiler bana moral ve destek verse daha çabuk atlatacam ama neyse iyi ki siz varsınız canım buraya içimi döküp rahatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?