2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

alışıyorsun kuzun zamanlar. ama tabi bazen öyle birşey yapıyorki zıp diye sıratıyor adamı
bana 1 kere oldu o kadar zamandır benimle ama eve gelen yatılı misafirler falan başta epey bi gazabına uğruyor. hele bide film izlerken zart diye üstüne atlıyor karanlıkta. ben gülme krizine giriyorum arkadaşlarda korku

Son düzenleme:

ayyy düsünemiyorum var ya... hadi sen dedigin gibi aliskinsin.. ya bilmeyen napsin??? amannnn.... birden üstüne bir sey düsüyor.. hem de tüylü

korku icerikli olani var mi???

var tabikisideee... supernaturel var,çok korkunç değil. ismindende anlaşıldığı üzere doğaüstü varlıklar falan.. gerçek olmayan şeyler anlayacağın.. dizi süper ama süper olmasada dizideki uzaklar acayip izlenesi.. yani sırf onları görmek için bile izlenebilir

senden ben bekliyordum hiç izlemiyormusun? duygusal komedi korku macera hiç farketmez merakımdan soruyorum sadece

bende gördüm canım tatlıcadı pisi pisin çok güzel

ayy ben onu gece yarısı görsem heralde şok geçiririm bi de kedilerin gözleri karanlıkta parlıyo ya iyice tırsarım heralde :18::18::18::18::18::84::84::84::84:

teşekkür ederiz canım

alışınca korkmuyorsun ya. yani onun varlığını bilince çokta afallamıyorsun. yani zaten yanına geleceğini sana yaklaşacağını bildiğinden ani şeyler olmuyor. tabi ufak kazalar mevcut,görmeyip takılıp düşmek üzereyken etrafa çarpmak falan

aynen gülüm ya başka bi keyifle uyurum böyle şimşek odayı aydınlatır ya çok hoşuma gider

bi arabada giderken yağmur yağması değme keyfime

senin burcun ne kuzu ya aynı ben..

bu arada benimde kedili bi hikayem var..rahmetli dedem hayvanları çok severdi, bi tane kedisi vardıı, hayvanın üstünde bi tane açık renkli tüy bulamazsın kapkara, birgün uyuyoruz, babaannemle uyuyodum ben ona gittiğimdeee, rahmetlim çok severdi, neyseee bi baktım, bızzzzzzzz diye bi ses geliyo göğsümün üstünden, gözümü bi açtımmmm iki taneee pırıl pırıl nesne, gözlerini bana dikmiş, göğsümde uyuyooooooo hırıldayarak şapşallll kediiiiiiii..ben bi çığlık, o bi ciyaklama derken ev ayağa kalkmıştı..çarpılmadığıma dua etmiştimmm .. gözleri var ya araba farı gibi mübarek

Son düzenleme:

bi ara lost bakayim dedim... gecmise yetisene kadar zaten bi dünya zaman gecer, o da sIkIcI oluyo yaa üst üste izle... sonra seyi izlemek istedim, vampire diaries, o da amannn hep ayni yaratiklar... baska da alman dizileri var onlar da cok eski.. insan yarida baslayinca izlemeye, bir sey anlamiyor.. baska da bu kadar..

uykuda korku cok kötü yaaaa.... insana her sey olabilir aman Allah korusun...

uykuda korku cok kötü yaaaa.... insana her sey olabilir aman Allah korusun...

evett canımmm, ya o anki korkumu anlatamamm..düşünsene karanlıktaaa zaten kendisi de kapkara bi hırıldama sesi geliyoo, gözümü açınca o far gibii gözlerini görünce kedinin neye uğradığımı şaşırdımmmm..sonrası çok komikti..hırsız falan var zannettiler

evet gülüm yalnızım benim yok nöbetçi :18::18:

işte çok korkuyorum canım ben eşimle yatarken bile gece uyanıp üstüne başına atlıyorum korkudan yani o derece

aaa o zaman özür tatlim.. benimki de yeni girdi gerci... artik her seyden konusabiliriz...

ben boğa burcuyum gülüm senin ney
ay canım ne kötü bi tecrübe yaşamışsın öyle hemde hiç ummadığın bi anda

rica ederim tatlım
tahmin edebiliyorum canım evde minik bişeyin dolaştığını ordan oraya gezindiğini sevimli küçük mırnavvv

lost güzeldir aslında ya. ben ona başladığımda 2008di sanırım 2-3 sezon mevvcuttu neredeyse. ilk 10-15 bölümü bir günde oturup izlemiştim. zaten 1-2 bölüm izleyen dikkatini verip bir daha bırakamaz o diziyi sen tam baştan başlamadın sanırım sonrada anlayamadım muhtemelen zaten anlaşılmaz öyle ortadan izlyince. neyse ben çok severim lostu...
vampire diaries bi ara izledim hatta 2. sezonun 4-5 bölümüne kadar ama baydı biraz yani çok yavaş ilerliyor o dizi. tamam vampir-insan-aşk mevzusu güzel iyide ee daha ne yapacaksın birşeyler üret diyesi geliyor insanın. biraz atraksiyon bekliyor falan..
alman dizilerini bilmem. dizi izleyesin gelirse yardımcı olurum bildiğim çok yi diziler var

alman dizilerinde is yok zaten...

canim lostun bölümü cok fazla.. aslinda izlesem benim icin de cok ama cok iyi olur.. ingilizceyi tamamen unuttum resmen... vampire diaries de iste vasat o konuda yoksa güzel oynuyorlar.. twilight onun özeti iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…