- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.181
musallatı izlemedim bennn.. ay iyi hatırlattın kız ben o filmi nasıl kaçırdımyarında onu izlim o vakit ama çok kötüyse gündüz izlim:26:
ayyy kızlar ne kadar cesaretlisiniz bravo walla evde tek başına ve korku filmi
ben olsam kesinlikle izleyemem fragmanına bile bakamıyorum sonra bilinç altıma çok yerleşiyo hep aklımda fikrimde onlar kalıyo resmen tırsıyorummmmmm:18::18::18::18::18:
musallat olmasın canım o
ben o filmi sinemada izlemiştim. çok güzeldiiii
Ayyyyyy onceki aylarda olurmuydu tatlim benim su zamana kadr hic gogus uclarimda acima hic olmadi en belirgin gebelik belirtisi bu ayyy hadi insalah
inş canım öyledir bende hep öyle umut ediyorum ama allah hayallerimi bitirmesin rabbim duysun sesimi kocişime en güzel babalar günü hediyesi olsun
benim genelde göğüslerim adetime bi kaç gün kala şişmeye başlardı ve zaten sonra adetim geliridi bu kez ne olu nasıl olur bilemiyorum gülüm ya ama inş aklımdan geçen başıma gelmiştir
evet onu diyorum iste :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ayyy kızlar ne kadar cesaretlisiniz bravo walla evde tek başına ve korku filmi
ben olsam kesinlikle izleyemem fragmanına bile bakamıyorum sonra bilinç altıma çok yerleşiyo hep aklımda fikrimde onlar kalıyo resmen tırsıyorummmmmm:18::18::18::18::18:
canım ama onun keyfide orada..
yani korku filmi adı üstünde. tabi güzel korku filmi bulmak çok zorsonrası evet biraz kötü oluyor,ben bugün öyle ok gerecek bişey izlemedim gençlerin katliamı falan işte katil kaçanlar aptallık yapan genşler falan.. asıl oturupşöyle "halka" gibi bir film izlesem sen gör bendeki durumu..
valla canım ben bıçaklıi kanlı testere tarzı korku filmerini sevmiyorum. çünkü onlarda korkmuyorum
ama musallat, halka ve buna benzer filmleri seviyorum.korku filminde esrarengiz bişey olmalı öle çığlık gibi değil.
niye yaa ben fragmanindan bile tirstim ayyyyyyyyyyyyyyyy :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
seyi izlemistim arkadasimlaa... ay adini bile söylemek istemyiorum.. ahni kücük sirladaki cetin oynamisti ya... ayyyy o gece öldüm öldüm dirildim isik acik yattim...
Bunyeden bunyeye degisiyo canim benim sen canini hic sikma yumurtlaman gec olcaksa sayet atesin oynamasi icin vakit erken daha
Ovulasyon testi almayi dusunuyomusun peki bu testler cok daha guvenilir bence ates biraz gec sonuc veriyo misal ben yumurtladim ama site hala cizgiyi cekmedi testim olmasaydi hala endiseyle bekliyor olcaktim ayrica atesime bakarsan testimle ayni gun yumurtlamadim cikicak bak tabloma anlarsin demek istedigimisen bence o testlerden edin tatlim fiatida uygun 30tane yeter artar sana
valla canım ben bıçaklıi kanlı testere tarzı korku filmerini sevmiyorum. çünkü onlarda korkmuyorum
ama musallat, halka ve buna benzer filmleri seviyorum.korku filminde esrarengiz bişey olmalı öle çığlık gibi değil.
valla bir çok güzel oynamışlar. gözümü kırpmadan izledim çok beğendim.
tırstım evet ama zevkide orda
evet ben de bir kere yaptim o hatayi zaten... varya oturur aglarim korkudan
sultanlar ben çıkıyorum.
yarın sabah 04:30 kalkacağım ve hava alanına gidip eşimi alıcam
biraz uyusam iyi olur.
hepinizi çok öptüm, iyi akşamlar.:79::79:
yok izlerken iyiydiyanimda arkadas vardi... sonra aksam kötürdü.. ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kizlar konusunu anlatayim mi??? nihanca ne dersin??? istersen özelden yazayim sIkIldIkca acar acar okursun... bizim psiko da paranormal bilmem neyi yazsin sana ben onu izlemedim cünkü
canım ya konuyu dağıtsak :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bu ara da screamawaycım nerde bugün hiiç uğramadı kocişle keyif yapıyo heralde
sultanlar ben çıkıyorum.
yarın sabah 04:30 kalkacağım ve hava alanına gidip eşimi alıcam
biraz uyusam iyi olur.
hepinizi çok öptüm, iyi akşamlar.:79::79:
iyi geceler canım sana şimdi gece geçmek bilmezdir valla çok az kaldı kavuşmanıza
şimdiden allah kavuştursun canım gözün aydın
yok yok korku filmi izliyorduk hem de orjinal dilde ingilizce olarak... daha etkili oluyor orjinal dil böyle ciglik cigliga
ama gerçekten her film için geçerli,orjinal her zaman daha güzel oluyor..
kızlar yabancı dizi izleyeniniz varmı..?(alt yazılı) biraz eski olacak ama lost gibi mesela.
yok yok korku filmi izliyorduk hem de orjinal dilde ingilizce olarak... daha etkili oluyor orjinal dil böyle ciglik cigliga
yok izlerken iyiydiyanimda arkadas vardi... sonra aksam kötürdü.. ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kizlar konusunu anlatayim mi??? nihanca ne dersin??? istersen özelden yazayim sIkIldIkca acar acar okursun... bizim psiko da paranormal bilmem neyi yazsin sana ben onu izlemedim cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?