2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

musallatı izlemedim bennn.. ay iyi hatırlattın kız ben o filmi nasıl kaçırdım yarında onu izlim o vakit ama çok kötüyse gündüz izlim:26:

valla canım ben bıçaklıi kanlı testere tarzı korku filmerini sevmiyorum. çünkü onlarda korkmuyorum
ama musallat, halka ve buna benzer filmleri seviyorum.korku filminde esrarengiz bişey olmalı öle çığlık gibi değil.

canım ama onun keyfide orada..
yani korku filmi adı üstünde. tabi güzel korku filmi bulmak çok zor sonrası evet biraz kötü oluyor,ben bugün öyle ok gerecek bişey izlemedim gençlerin katliamı falan işte katil kaçanlar aptallık yapan genşler falan.. asıl oturupşöyle "halka" gibi bir film izlesem sen gör bendeki durumu..

evet ben de bir kere yaptim o hatayi zaten... varya oturur aglarim korkudan

yaaa kızlarr ben bu yazdıklarınızdan bile korkuyorum valla konuyu değiştirsek kuzular

canım ne bilim ya bugün bende onu düşünüyordum. ama bir yandanda ben zaten neredeyse hep gün aşırı gidiyorum. yani arada atlıyor ama çok nadirdir o yüzdende bende pek espirisi kalmıyor:44:
ama belki pztsi alırım hele bi düşünim ben şunu...

bir önceki postuma bakarsan bende aynı şeyi dedim nerdeyse aynı anda demişiz
göz var o şekilde oda güzel film.. dur düşünim.. başka ne vardı öyle. evdeki düşman diye bir film var korku değil daha çok gerilim ama süper film tavsye ederim

valla bir çok güzel oynamışlar. gözümü kırpmadan izledim çok beğendim.
tırstım evet ama zevkide orda

yok izlerken iyiydi yanimda arkadas vardi... sonra aksam kötürdü.. ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kizlar konusunu anlatayim mi??? nihanca ne dersin??? istersen özelden yazayim sIkIldIkca acar acar okursun... bizim psiko da paranormal bilmem neyi yazsin sana ben onu izlemedim cünkü

sultanlar ben çıkıyorum.
yarın sabah 04:30 kalkacağım ve hava alanına gidip eşimi alıcam
biraz uyusam iyi olur.
hepinizi çok öptüm, iyi akşamlar.:79::79:

sultanlar ben çıkıyorum.
yarın sabah 04:30 kalkacağım ve hava alanına gidip eşimi alıcam
biraz uyusam iyi olur.
hepinizi çok öptüm, iyi akşamlar.:79::79:

iyi geceler canım sana şimdi gece geçmek bilmezdir valla çok az kaldı kavuşmanıza

şimdiden allah kavuştursun canım gözün aydın

canım ya konuyu dağıtsak :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bu ara da screamawaycım nerde bugün hiiç uğramadı kocişle keyif yapıyo heralde

yok yok korku filmi izliyorduk hem de orjinal dilde ingilizce olarak... daha etkili oluyor orjinal dil böyle ciglik cigliga

kuzum sen zaten korkak olmadigini kedinle bile ispatladin yani... kizlar tatlicadinin kizini gördünüz mü???

var ya, bi kere o kedi basli basina bi korku filmi gece insan zaten göremez, söyle tesadüfen bi yerine degse ayyyyyyyyyyyy korkunc :18::18::18::18::18::18:

yok yok korku filmi izliyorduk hem de orjinal dilde ingilizce olarak... daha etkili oluyor orjinal dil böyle ciglik cigliga

ama gerçekten her film için geçerli,orjinal her zaman daha güzel oluyor..

kızlar yabancı dizi izleyeniniz varmı..?(alt yazılı) biraz eski olacak ama lost gibi mesela.

ayy canım benim bu gece beni galiba sabah ka dar nöbete bıraktıracaksın offf anam offff :18::18::18::18::18::18:
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…