- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.221
nese kızlar zaten durmadı bnmkiinş işe yaramıştır bari boş geçmesin
ohhhh maşallah canım hadi hayırlıs olsun bakalım
şimdi kırmızı takımla mavi takım çoktan yola çıkmıştır hadi inş hedefe ulaşırlar
bende bu arada konuya dahil oliiim :) bnmde çocukluumdan beri hobimdir evde tek başıma koru flmi izlemekeskiden hiçbişden korkmazdım ama bahsettiğim filmler halka fln tarzı filmler diil gerçekten sağlam korku filmleri o tarz filmlere glüorum ben ama artık yaş ilerledi diemi ndir özellikle gerçekte var olduğunu bildiğim için cinli minli filmler beni korkutuo ,nolur nolmaz gelirler melirler
yaaaaaa iste ben onu izledigim gece eve hirsiz girdi :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bi filmin galasinda yangin cikti, cekimlerinde de zaten elini kolunu kiran bilmem ne olan... ayyyyyyyyy öyle film mi olur manyaklar...
ahahah alemsin valla koptum
inşallah yolda kazaya kurban gitmezlerde
evet canım bende netten izledim, zaten tvdekinde orjinal konuşmalar yokdiziyi izlediğin yere göre değişir. şahset ben int üzerinden izlemeyi tercih ediyorumve çok beğeniyorum
ben boğa burcuyum gülüm senin ney
ay canım ne kötü bi tecrübe yaşamışsın öyle hemde hiç ummadığın bi anda
rica ederim tatlım
tahmin edebiliyorum canım evde minik bişeyin dolaştığını ordan oraya gezindiğini sevimli küçük mırnavvv
ama bitanem en uygun tanımlama oydu
inş kuzum aman yolu falan şaşırmasınlar direk yımırtaya kilitlensinler
hedef ileri hadi aslanlarrrr
seninki tam korku filmi olmuş cnm yaaa :) bende ilk yalova depreminde yaşamıştım öle bi korku filmi gibi , gece uykudan uyandım deprem olduğunun farkında dilim,tansiyonum düştü die başım dönüo sanıorumçalışma masamın üzerinde müzik kutuları depremden sarsılıp açılmış uyandım odada müzikler çalıo ,çerçeveler yere düşüo fln ben topluorum onlar düşüo müzii kapatıorum tekrar açılıo hala depremi anlamıorm ama başım dönüo sanıorum
teşekkür ederim hayatım.
hadi görüşürüz.
iyi geceler....:80:
evet canım bende netten izledim, zaten tvdekinde orjinal konuşmalar yoksabırsızlıkla 3. sezonu bekliyorum, çekilmeye başlanmış, spartacuste oynayacak diyorlarrrr ama adam hasta hasta nası oynuyacak onu anlamış değilim
tatlım ben akrep burcuyum ama eşim boğa..o yüzden biz böyle kaynaştık galiba
seninki tam korku filmi olmuş cnm yaaa :) bende ilk yalova depreminde yaşamıştım öle bi korku filmi gibi , gece uykudan uyandım deprem olduğunun farkında dilim,tansiyonum düştü die başım dönüo sanıorumçalışma masamın üzerinde müzik kutuları depremden sarsılıp açılmış uyandım odada müzikler çalıo ,çerçeveler yere düşüo fln ben topluorum onlar düşüo müzii kapatıorum tekrar açılıo hala depremi anlamıorm ama başım dönüo sanıorum
ay canim gecmis olsun... hatirlamamaya calis sen yine de.. deprem cok acayip bir sey ya... bazen burdaki evler sallaniyor.. hizli yürümede felan.. eski evler yani.. o bile cok ürkütücü oluyordu ilk baslarda.. depremi düsünemiyorum...
gerçi aslanların yarısı wcye düştü ama nese kalan yarısı yolu bulmuştur belki
kizlar kan testi sonucumu aldimmmmm 216,70 hamileyimmmmmmm
öyle bi anlattın ki canım resmen o anı yaşadımve çok ürktüm.. Allahımmm ben o zaman depremden ve sonrasında yaşananlardan çok etkilenmiştimm..Allahım bir dahaa ülkemize böyle bir acı yaşatmasın, hiçbir ülkeye yaşatmasın..
heralde kuzum o yüzden demek kaynaştık böyle benim kocişim de aslan burcuevet canım bende netten izledim, zaten tvdekinde orjinal konuşmalar yoksabırsızlıkla 3. sezonu bekliyorum, çekilmeye başlanmış, spartacuste oynayacak diyorlarrrr ama adam hasta hasta nası oynuyacak onu anlamış değilim
tatlım ben akrep burcuyum ama eşim boğa..o yüzden biz böyle kaynaştık galiba
hemen wcye girilir miiiiiiiiii hiçççççççççççççççççççççççççççççççç
aaaaa ne wc'si?? niye kalktin yerinden... keske yatsaydin... ya sey sorcam.. simdi gidiyor ya bir kismi disari, iceride kalan oluyor mu yine de??? yaa mukus kontrolu yaparken hissediyor da insan, orda aslanlarin girebilecegi acik bir yer yok ki???? :44::44::44::44::44::44::44::44::44: anlatin bana bi nolur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?