2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bende bu arada konuya dahil oliiim :) bnmde çocukluumdan beri hobimdir evde tek başıma koru flmi izlemek eskiden hiçbişden korkmazdım ama bahsettiğim filmler halka fln tarzı filmler diil gerçekten sağlam korku filmleri o tarz filmlere glüorum ben ama artık yaş ilerledi diemi ndir özellikle gerçekte var olduğunu bildiğim için cinli minli filmler beni korkutuo ,nolur nolmaz gelirler melirler

yaaaaaa iste ben onu izledigim gece eve hirsiz girdi :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bi filmin galasinda yangin cikti, cekimlerinde de zaten elini kolunu kiran bilmem ne olan... ayyyyyyyyy öyle film mi olur manyaklar...

yaaaaaa iste ben onu izledigim gece eve hirsiz girdi :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bi filmin galasinda yangin cikti, cekimlerinde de zaten elini kolunu kiran bilmem ne olan... ayyyyyyyyy öyle film mi olur manyaklar...

seninki tam korku filmi olmuş cnm yaaa :) bende ilk yalova depreminde yaşamıştım öle bi korku filmi gibi , gece uykudan uyandım deprem olduğunun farkında dilim,tansiyonum düştü die başım dönüo sanıorum çalışma masamın üzerinde müzik kutuları depremden sarsılıp açılmış uyandım odada müzikler çalıo ,çerçeveler yere düşüo fln ben topluorum onlar düşüo müzii kapatıorum tekrar açılıo hala depremi anlamıorm ama başım dönüo sanıorum

diziyi izlediğin yere göre değişir. şahset ben int üzerinden izlemeyi tercih ediyorum ve çok beğeniyorum
evet canım bende netten izledim, zaten tvdekinde orjinal konuşmalar yok sabırsızlıkla 3. sezonu bekliyorum, çekilmeye başlanmış, spartacuste oynayacak diyorlarrrr ama adam hasta hasta nası oynuyacak onu anlamış değilim

tatlım ben akrep burcuyum ama eşim boğa..o yüzden biz böyle kaynaştık galiba

ay canim gecmis olsun... hatirlamamaya calis sen yine de.. deprem cok acayip bir sey ya... bazen burdaki evler sallaniyor.. hizli yürümede felan.. eski evler yani.. o bile cok ürkütücü oluyordu ilk baslarda.. depremi düsünemiyorum...

ben de akrep burcuyum ben dee..........

öyle bi anlattın ki canım resmen o anı yaşadımve çok ürktüm.. Allahımmm ben o zaman depremden ve sonrasında yaşananlardan çok etkilenmiştimm..Allahım bir dahaa ülkemize böyle bir acı yaşatmasın, hiçbir ülkeye yaşatmasın..

Son düzenleme:

yok hayatım zaten ben deprem olduğunu hiç anlamadım zaten uyku sersemi bide o aralar hep başım dönüodu bnm o yüzden yine öle zannettim ama ölüorum die düşündüm ondan korktum .. çünkü duvarları birbirine girio görüorum fln anneme bağırdım anne ben ölüorum galiba o kadar başım dönüoki duvalar birbirine girio die :d oda garibim beni teselli edio korkma kızım deprem oluo ama ben yinede anlamadım hiç Allaha şükür hiçbi deprem korkutamadı beni şimdiye kadar ,inş bi daa da olmaz

gerçi aslanların yarısı wcye düştü ama nese kalan yarısı yolu bulmuştur belki

aaaaa ne wc'si?? niye kalktin yerinden... keske yatsaydin... ya sey sorcam.. simdi gidiyor ya bir kismi disari, iceride kalan oluyor mu yine de??? yaa mukus kontrolu yaparken hissediyor da insan, orda aslanlarin girebilecegi acik bir yer yok ki???? :44::44::44::44::44::44::44::44::44: anlatin bana bi nolur.....

Korku filmi hic izleyemiyorum sanki bizzat o anin tanigiymisim gibi oluyorum bi iki izliyim dedim esimle tabii filmi tamamina yakin kisminda gozlerim kapaliydi koltugun ustune cikiyorum falan iskence gibi yani

amin cnm inşallah ama burda 30 yıl içinde fln bi deprem olucağı bi gerçek artık o yüzden bu gerçekle yaşamaya alıştık ,benim yaşadığım yer orta derece deprem riskli evler 30 senelik fln bide ev almayı düşünüyorum diorum bari kredim bitmeden yıkılmasa ev şaka bi yana Allah kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin de gerisi önemli değil

heralde kuzum o yüzden demek kaynaştık böyle benim kocişim de aslan burcu
gerçi aslanların yarısı wcye düştü ama nese kalan yarısı yolu bulmuştur belki

canım keşke hemen wc ye gitmeseydin biraz bekleseydin ben az 1 saat yerimden kalkmıyorum duşumu bile sabah alıyorum

hemen wcye girilir miiiiiiiiii hiçççççççççççççççççççççççççççççççç

hemen girmedim yaa 5 dk yattım işte yeter giden gitmiştir napim zzaten ben 5 dkda yatsam yrm saatte yatsam giden yine gidio yani yatarken bile gidio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…