- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.161
canım istemiyo falan yokkkbende o civarlarda başlamıştım calışmalara..
Az kalmis gulum tahmini 4gun sonra batin olmali insallah canim bu ay son bekleyisle gecirdigin ay olur
Bu aksam konumuz ne olsun canim kafamiz dagilsin hepimiz kitlendik bekleyis icindeyiz malum
kimseler konusmuyor yaa.. ben de korkudan wc'ye bile gidemiyorum... tirsiyoruuuummmmmmmm :18::18::18::18:
hadi konusalim bir seyler lütfeeennnnnnn.........
bide ben ayın 12 sinde yaptırdıgımda 66,96 cıkmıstı 23 ünde yaptırdıgimda 7522 cıkmıstı dr 5 haftalık hamilesin demisti canım senin ki nasıl 208,0 ile 6 haftalık cıkmıs acaba sonraki kan testimi baska yerde yaptırmıstım ondan mı öyle cok yuksek cıktı ki
ayyy kızlarr be geldim geçmişi okudumm ve tuğçeciğim hamişliği kesinleşmiş ayy çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tuğçecimm canımmm mucizesin senn darısı başımıza inşallahh hayırlısıyla kucağına allırsın canım maşallahhhhhhh tütüttütüt
bu arada kızlarr akşam akşam neler yaşadıkkk....1 kg ya yakın balık tuttukk artık gelicez hazırlanıyozz kocamm denize düştüüüüüüüüüüüüüüüüü:18::18::18::18::18::18::18::18:
çok şükürr bi tarafına bişi olmadııı ama nasıl korktumm kafasını kayaya falan vurdu diyee yüreğim ağzıma geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama verilmiş sadakamız varmış valla
kızlar yaa bnm bugün 11. günüm , kociş bişiler ypmak istio ama bnm cnm hiç istemio yaaaaaaa
valla tatlim ben korkmakla mesgulum.. bugün siz atin ortaya birsey lüttfeeennn.... ya hakkaten cogunluk bekleyise gecti sanirim
ayy gülüm sen yağmurdan şimşekten mi korkuyon kıyamam sana
bende tam aksine çok sevevrim öyle havaları yağmur yağsın gök gürlesin şimşek çaksın ayy ben psikopatmıyım neyim :111::111::111::111:
ayy gülüm sen yağmurdan şimşekten mi korkuyon kıyamam sana
bende tam aksine çok sevevrim öyle havaları yağmur yağsın gök gürlesin şimşek çaksın ayy ben psikopatmıyım neyim :111::111::111::111:
ay valla canım bende tekim evde ve oturdum bide korku filmi izledim..manyak gibi şimdi uyuyamam kesin:97:
canım istemiyo falan yokkkbende o civarlarda başlamıştım calışmalara..
Ayyyyyy onceki aylarda olurmuydu tatlim benim su zamana kadr hic gogus uclarimda acima hic olmadi en belirgin gebelik belirtisi bu ayyy hadi insalahaynen bende canım işi sıkı tutmak gerek
az önce aynada memişlerime baktım da kocaman ve dimdik olmuşlar ve uçları çok hassas acıyo
Bulalim o zaman.... Yaz geldi malum tatil planlarimizdan konusalimmivalla tatlim ben korkmakla mesgulum.. bugün siz atin ortaya birsey lüttfeeennn.... ya hakkaten cogunluk bekleyise gecti sanirim
canim senin derecedemi sorun var acaba:44:kızlar hep bebek hep bebek konu değiştirsek azcıkkk
canım sende problem yok arkadaş bence yanlıl yazmış. 6 haftada 200 çok küçük bi değer
azra ya bu ateş neden değişmiyorr:95: çıldırıcimmmm:95::95::95::95::95:
akıntım var ama demekki ben akıntıları karıştırıyorum
büyük geçmiş olsun canım..
istemem yok reneweldoğru yatağa hadi bakim kış kış önemli günlere girmişsin valla olmaz öyle istemem falan
insanlar özellikle neden yalnizken korku filmi izler ki??? benim de geliyor aklima... sonra kedime, bir kere yaptin, oturdugun yerden kalkamadin, hic deneme diyorum...
canım bende öyleyim..bütün perdeleri açarımmm..muhteşem bir görüntüdür..çok severimmm..hele ki o seslerle uyumakkk..hımmmm..mükemmellllllllllllll
canim senin derecedemi sorun var acaba:44:
ya ben özellikle yapıyorum çünkü o yalnızlıkta acayip iyi oluyor. ama tabi sonrası biraz ürkütücü..
şu paranormal aktivity mi ne vardı cinli perili bi film. normalde hayatta korkmayacağım filmde tek başımayken acayip tırsmıştım:82:
niye yaa ben fragmanindan bile tirstim ayyyyyyyyyyyyyyyy :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
seyi izlemistim arkadasimlaa... ay adini bile söylemek istemyiorum.. ahni kücük sirladaki cetin oynamisti ya... ayyyy o gece öldüm öldüm dirildim isik acik yattim...
niye yaa ben fragmanindan bile tirstim ayyyyyyyyyyyyyyyy :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
seyi izlemistim arkadasimlaa... ay adini bile söylemek istemyiorum.. ahni kücük sirladaki cetin oynamisti ya... ayyyy o gece öldüm öldüm dirildim isik acik yattim...
musallat olmasın canım o
ben o filmi sinemada izlemiştim. çok güzeldiiii
ay valla canım bende tekim evde ve oturdum bide korku filmi izledim..manyak gibi şimdi uyuyamam kesin:97:
insanlar özellikle neden yalnizken korku filmi izler ki??? benim de geliyor aklima... sonra kedime, bir kere yaptin, oturdugun yerden kalkamadin, hic deneme diyorum...
yok ya derece normal (günün ilerleyen saatlerinde farklı çıkıyor ateşim çünkü) problem bende ama acayip sinir olmaya başladım ben.. yani yine geç yumurtlayayım problem değil ama en azından arada azcık oynasın bu ateş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?