- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.401
ipad değil sadece masaustu bilgisayarimda girmiyor neyse tesekkur ederim
öyle düşünme canımcım, en iyi senin hatırlaman lazım bi ara bende olan özellikleri..o kadar özellik vardı da ne oldu dimibende belirti melirti yok... bu ay da tutmadi galibaa..:26:
inşallahhhh fıstığım yaaa..yok test yapmaktan vazgeçtim kuzuuu..gün geçmeden test yapmıycam sonra çok moral bozuluyodualarim seninle kuppeciminsallah güzel haberler getirirsin bize kan testinde sonucu alman yuksek ihtamal ama idrarda daha cikmaz bence tatlim
aaay canım sen böyle diyince bir an kendimi hamile gibi hissettim ama adet olcakmışım gibi bi şişkinlikte varr canımmm..kan testi yaptırıp negatif sonuçla karşılaşırsammm daha çok üzülürümm..en iyisi beklemekkk diye düşünüyorumm..yorumun için çokkk sağol canımm benimmmKUPPE cim sag yumurtalıgında ki batmalar bence hamileligin isareti adet olacağinin degil cünkü kac kisi de duymustum sonra ögrendiler ki hamileler mis insallah sende hamilesindir canımmm yaa zaten az kaldı bat a bence hemen kan tahlili yaptır
kizlaaarrrrrrrrrrrr selammm.. ayyy ozledim sizi valla yaaaaa...
haftasonu pek sakindi buralar.. nihancacim tatlicadicim ;renewalcim ve hlycimi gordum ara ara..
insallah super bir hafta geciririzz.. hadi bakalim BIsmillahh...
kuppecim ve nihancacim inanin sizler kadar bizde merakla bekliyorumz sonucu insallah sper haberler verirsiniz olmasada hep beraberiz canlarimmm.. insallah olanakadar beraberizzzz....
solee bi goz atimmmm bakim nevar neyok arkalardaa
Birinin daha kizi oldu
öyle düşünme canımcım, en iyi senin hatırlaman lazım bi ara bende olan özellikleri..o kadar özellik vardı da ne oldu dimi
evet yaa.. kizlarrrr ama ne bu sessizlikkk... haftasonu bi biraktimm, sessizlesmissiniz.. ve devam ediyor bu hala...
ama ama ben naptimkiiiaaa, ben oyle dusunmemistimmm... wifeofdemona da aynisi olmustu.. ip'ini filan mi blockladilar ki...:26::26:
tatlim bizim tatlicadiyla cenemiz dusuuyo geceleri sabahladik ctesi gecesi uyutmadim kizi olcemedi ertesi gunde esi erken kaldirdi ondan yazamadi o degerleritatlicadicimmmm, sen olcmeyi biraktin mi? yoksa son zamanlarda uyuyami kaliyorsun?
azracimmm, senin ates degeleri cok karismis.. iyiki bu ay ovulasyon testiyle anladin ne zaman oldugunu.. yoksa cizgiyi cekmesi biraz zor gibi gorunuyor..
wifeofdemonncummmun buyuk ihtimal pazar gunu olmus ovulasyonu...
evet bende farkettimevet yaa.. kizlarrrr ama ne bu sessizlikkk... haftasonu bi biraktimm, sessizlesmissiniz.. ve devam ediyor bu hala...
kizlaaarrrrrrrrrrrr selammm.. ayyy ozledim sizi valla yaaaaa...
haftasonu pek sakindi buralar.. nihancacim tatlicadicim ;renewalcim ve hlycimi gordum ara ara..
insallah super bir hafta geciririzz.. hadi bakalim BIsmillahh...
kuppecim ve nihancacim inanin sizler kadar bizde merakla bekliyorumz sonucu insallah sper haberler verirsiniz olmasada hep beraberiz canlarimmm.. insallah olanakadar beraberizzzz....
solee bi goz atimmmm bakim nevar neyok arkalardaa
canimm o ev telasi bendede baslayacak... bugun oturdugum ev satildi kiradaydim.. simdi bakiyoziste alcazmi tekrar kiralicazmi hayirlisi ama herhalukarda tasinacaz iste pooff isguc bekliyorrr.....canim senin bat 15miydiii
bende sadece sağ tarafımda batmalar oluyo canım başka hiçbirşey yok..öyel yap canım beklemek zor ama katlanıcaz biraz işte ahhhh şu bebeişer bizi nasıl strese sokuyolar
vala canım benim ara da kasık ağrım oluyo ama sadece o anlık hemen geçiyo bide göğüslerim siş ve uçları acıyo belim de hiç ağırmıyo
benin bata yakın en çok belirgin özelliğim karın ağrım olurdu ama şimdi bişeyim yok akıntım bile
sen de neler var kuzumm
Dogru diyorsun Kuppecimm, belirtilere cok takilmamak lazim...
Bu arada canim sen hala izindesin di miii? Ne zamana kadar iznin?
Birinin daha kizi oldu
tatlicadicimmmm, sen olcmeyi biraktin mi? yoksa son zamanlarda uyuyami kaliyorsun?
a.s cnm hoşgeldn
ama ama ben naptimkiiiyoneticiye msj attim bakalim yaniti ne olcak. Giremedikce forumumuza girmek hirsim artiyo cok uzucu:26:
tatlim bizim tatlicadiyla cenemiz dusuuyo geceleri sabahladik ctesi gecesi uyutmadim kizi olcemedi ertesi gunde esi erken kaldirdi ondan yazamadi o degerleri
evet bende farkettimama benim maazeretim vardi :18:
izindeyim tatlımm..salı günü fizik tedavim başlıycak..yani yarın belli olcak kaç gün daha izinli olduğum..
okudum yazdiklarinizi..baya gec saatlere kadar konusmussunuzz.. ama neden oyle yaptiniz kii.. bak sonra ikinizin de ates degerleri degisiyor.. senin cizgi hala gelmedi, tatlicadicim ise degerlerini giremiyor...
anladim Kuppecimm, insallah bol bol izin alirsin...dinlenirsinnn....
burdan ciktik msnde devam ettik sabah ezanini duyduk hala yatmadikvalla bende yazamadim saldim ben bu ay galiba olmuyo napim
canim benim bat 13...
sirf bebek bekleme acisindan degil, ev telasinda olma acisindan da benziyoruz yani...sen, ben ve Kuppecimmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?