- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.421
hiccc dimeeeeeeaaaay kızlar hiç o saate kadar oturulur muuuuu
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu inanmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende istilolum ama screamawaycim yaaaaa bak aklima düştü yine offfffff poffffnoodle yedimmm...azracimm duysun..
ooohhhh insallah gecersin tatlimm.. sevindim adinaaaselam kızlaaar
önemli bir sınavımı da atlattım çok şükür stresi bitti ama yaptığı baş ağrısı hala devam ediyor
sizden naber nasılsınız
burdan ciktik msnde devam ettik sabah ezanini duyduk hala yatmadikvalla bende yazamadim saldim ben bu ay galiba olmuyo napim
zaten sen cvp yazana kadar listeyibulup bakdim sabredemedimmmm... azkaldiyaa desene.. insallah bakalim hayirlisi.. canim hamile ol, olda burayi unutursannnn???
evet canimm yaa dusunsen bambaska cografyalarda bulustuk ayninlari ve benzerlerini yasiyoruz..
bir seyi de merak ediyorum canim senin tr yede gitmen lazim deilmi buay...?? masallah hem ev t......., bebek, izin , is.... iyi hallediyorsun ustelik tekbasinaaaa.....
noodle yedimmm...azracimm duysun..
ayyy kizlar merak etmedim ne konustugunuzu desem yalan olmazzzz
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu inanmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende istilolum ama screamawaycim yaaaaa bak aklima düştü yine offfffff poffff
muhabbetin dibine vurduk valla..ne bulduysak. meğerse ne çok ortak noktamız varmış onu keşfettik... sende gelirsin bi gün tatlım
unutmayalimm bakarsin ayni donem hamile kaliriz veeeeee ozaman kuzularin gelisiminden bahsederizzz... insaAllahhhh....silacimmmm,canimmm unutmammmm.. burda cokk guzel arkadasliklarimiz olustu... ama hic birimiz unutmasinnnn.. hamile olsak bile birbirimizden habersiz kalmayalim..
bu arada cok dogru diyorsun... zor yetisiyorum bunlara inan... fayanslar icin saatlerce ugrastim karar vermek icin... hatta bir ara oturdum agladim ctesi gecesi... yeter ben karar veremiyorum, kimse de yardimci olmuyor diye... zaten cok kararsizim.. iyice stres yapmistim...benimkinin umrunda diil.. karismiyor, sen nasil istersen oyle olsun diyor, isin kolayina kaciyor..
dogru hatirladin silacimmm, 2 hafta sonra tr'ye gidiyorum.. bir haftaligina... istanbulda dugunumuz var...ondan sonra temmuzda bir daha gitcem.. 2. dugun icin...:97::97:
hakkinda hayirlisi migicimm... zaten ilk aydan durumu cozmussun insalah basarirsin canimmm... rahat olmak ve ustune dusmemek belki olayyy hadi bakalim sen basar tecrubelerini anlat bizlereee.....selam kızlar hala regl olmadım ama kan testi yaptırdım ilaç alabileyim diye,beklediğim gibi negatif,yani ben önümüzdeki maçlara bakıcam artık :13: ,henüz yeni BAT ım belli değil ,kırmızıları bekliyorum bakalım,ne zaman teşrif edicekler?Ben zaten umutlu değildim,korunmadığım ilk aydı ve özel bir çalışma yapmadım,zaten temmuz başı gibi taşınıp eşya yenilicem falan bi sürü işim var, hayırlısı böyleymiş diyelim.Yalnız artık önümüzdeki aylarda gebelikle ilgili hiç bir ovulasyon ya da hesap kitap yapmıcam,1 ay boyunca BAt falan da beklemicem,şöyle güzel bir tatile gidip temmuz ayında,eşyalarımı yenileyip yeni evime taşınıcam,bu regl gecikmesi de sanırım psikolojik oldu,sen ne kadar boşversen de okudukça takip ettikçe bilinçaltın hep tetikliyor hormonları bence.İlk şöyle güzel bir kahve içtim test sonucunu öğrenince bugün ,normal hayata devam...:82:
hosbulduk cicimmm... nevar yokk dualarin arasinda bende varmiydimmmm de bakim hele???? hiii gormedim sanmaa............
15 kisi yine ii hatirlamissin canimm masallah... ayy arkadaslarimmm yaa..
bende sadece sağ tarafımda batmalar oluyo canım başka hiçbirşey yok..
izindeyim tatlımm..salı günü fizik tedavim başlıycak..yani yarın belli olcak kaç gün daha izinli olduğum..
muhabbetin dibine vurduk valla..ne bulduysak. meğerse ne çok ortak noktamız varmış onu keşfettik... sende gelirsin bi gün tatlım
tamamozaman bulusuruz bidahaki muhabbetee.....bende ozennndimmmm... oyle muhabettii...
sende vardn cnm ... aklıma gelenleri yaziim sen screamaway küppe tatlıcadı,tuğçex ,neşelikız, breshka ,azra,hly bikaç kişi daa söledim o gün konuştuklarım arasında diğerlerinede genel dua ettim artık o an aklıma gelmeyenlere
ne güzel aklinda yeretmek sevindirik etti beni canim benimne zaman noodle yesem sen aklima geliyorsun azracimmmm...senin icin de yiyorum..
bende ozennndimmmm... oyle muhabettii...
allah razi olsun renewalcimsende vardn cnm ... aklıma gelenleri yaziim sen screamaway küppe tatlıcadı,tuğçex ,neşelikız, breshka ,azra,hly bikaç kişi daa söledim o gün konuştuklarım arasında diğerlerinede genel dua ettim artık o an aklıma gelmeyenlere
bebek konusmuyoruzki tatlim genel olarak konu su an geyikayyy kızlarrr nolurr biraz konu değişikliği yapalımm valla bebek konuşmakan çok gerildim ben zatenn ne yimirtam var ne bişi...boşa kürek çekiyorummm
ayyy kızlarrr nolurr biraz konu değişikliği yapalımm valla bebek konuşmakan çok gerildim ben zatenn ne yimirtam var ne bişi...boşa kürek çekiyorummm
bebek konusmuyoruzki tatlim genel olarak konu su an geyik
sende vardn cnm ... aklıma gelenleri yaziim sen screamaway küppe tatlıcadı,tuğçex ,neşelikız, breshka ,azra,hly bikaç kişi daa söledim o gün konuştuklarım arasında diğerlerinede genel dua ettim artık o an aklıma gelmeyenlere
tamamozaman bulusuruz bidahaki muhabbetee.....
sagol Allah raziolsun canimmm.. rabbim dualarimizi kabul etsinn.. insallah sende hamisolursun kisazamanda hayirlisiylaaa
canım yaa nie yumurtan olmasn seninde var yimirtaların böle düşünme ,kötü düşünürsen kötü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?