- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.661
Kizlar ben yatiyorum gozlerim kapaniyo allah rahatlik versin hepinize
bebegimm anlat dinleyelimmmmmcanim benim ne güzel bir hikaye.... benimkini biliyor musun sen??? cok degisik bir sey.. görücü usulüüüaslinda tam öyle degil ama olsun, öyle deyip gecistiriyorum... ben öyle seyler yasadim ki maalesef, kocamla nasil tanistigimin bile heyecani, mutlulugu kalmadi :44::44::44::44::44::44: ama böyle güzel hikayeler duydukca mutlu oluyorum yaaa
esimle zaman zaman konusuruz o bana der sen beni tavladin die ben ona...Allah a sukur gecinip gidiyoruzz RAbbim kimsenin yuvasini bozmasin ve herkese yavrular versin icinde bizlere....vayyyyyy cokk guzelmis senin hikayen silacimmmmm....
annenin kuzeni seni kandirmayi basardi yaniii... sen de cok guzel anlatmissin, okurken gozumde canlandi..hizli ilerlemis hersey anladigim kadariyla... ne guzel.. simdi cokk mutlusunn, ve minik bir oglun var... Allah ikincisini de versin insallah en kisa zamanda...
senin esinin fotosu yoktu dimi koydugun resimler arasinda... aklima gelmedi...:26::26: seni bu kadar carpmis ya, merak ettim...
tv filmlerini saymazsak eğer en son "karayip korsanlari 4 tehlikeli sularda"
bu arada jonny'ide severim
bende regencimmm nerde diyordummm... regencimm, konuya bi katillll sen de... bea...
ayyy valla en son hangi filme gittiğimi hatırlamıyorummm:26::26::26::26:
ama hayatımda 2 filmi çok severimm ve bıkmadan defalarca izlemişimdir...
TİTANİC ve ESARETİN BEDELİİ
bebegimm anlat dinleyelimmmmm
esimle zaman zaman konusuruz o bana der sen beni tavladin die ben ona...Allah a sukur gecinip gidiyoruzz RAbbim kimsenin yuvasini bozmasin ve herkese yavrular versin icinde bizlere....
esiminfotosu yoktu canim... kiyamadim koymaya bir ara bakarimmm
ay bende her konuya atladım bu akşam. ama çok kararsızız bi dikiş tutturamadım
hly senin konuyu almamıştım onuda yazim heme buraya. ip atladım,yakan top oynadım,sek sek...vs bu böyle sürer gider.herbşeyi yaptım yani
evet canimmm.. johny depp ve brad pitt... sevmeyen yoktur herhalde... heee bir de beckham'i da sayalim...
ben en son evde the ugly truth'u izledimmm... cok komikti...
biz evlendigimuizde 2yil boyunca surekli film izlerdikkkk.. geceleri artik bizi dr a gotureceklerdiii.... sanirim yasladikkkk... arayi actikk biraz...ee aktorlerden basladik, filmlerden devam edelimmm mii? en son ne izlediniz..
bende... silacimmm bozulmasin diye soolemedimmm, ama simdi senin arkana saklanip sooleyebilirimmm...
aynen canım titanıc zaten unutulmaz bi kalasik
ben çok avatar ve 2012 yi çok beğenmiştim
ben bugün dinlemede kalsam... zaten begendigim biri de yok... aslinda var ama aktör degil... o yüzden bosverelim.. eski bi arkadasimdi cok begenirdim.. ama erkek güzeli diye ona denir yani... boydan postan degil, sadece yüz yapisindan bahsediyorum ben.. ben bugünlerde cok kopuyorum yaaa.... ne yapsam da kendimi canlandirsam... belkide beklemeye gectigim icindir bu durgunluk... :44::44::44::44::44:
canımm benim konu sadece oyun üzrine anlaşılmışş ama neyseee:26::26: ben çocukluğumuzdaki anılardann yaşadıklarımızdan 1.sınıftaki arkadaşlarımızdan vs..demek istedimm ama nyseee dikkat çekici değildii:26::26: bu arada ben ilkokul arkadaşlarımla hala görüşürümm
biz evlendigimuizde 2yil boyunca surekli film izlerdikkkk.. geceleri artik bizi dr a gotureceklerdiii.... sanirim yasladikkkk... arayi actikk biraz...
kizlarrr komiksiniz vallaa sanki herif benimmi ayolllll... nediye bozuliimmm
sanki ben sizin sarisinlarinizi begendimmi bakin hic yorum yapmismiyimmmm..... aaaaa
karizmaa..aklima gelsin varda yazarim onlariiii
ohooo... bende hikaye çok ve ben ilkokul arkadaşlarımla(15-20 kişilik bi grubuz) hala görüşüyorum. ama hepsi ist da o yüzden uzak kaldık epey bi...
hikayelere gelince onlarda çok ama şimdi konuyu karıştırmayayım. benim hafızam fil hafızasına benzer ondan sanırım hikayeler çok
resmen o tavlamisss canimmm....
bu arada ben senin esini artik o gonderdigin resimdeki kisiye benzer diye dusunuyorum...
yok dinlemede kalma regencimmmm, senin canini sIkan birsey mi var..?. durgunsun senin de dedigin gibi bu gunlerde... anlat acilirsin... illa konu hakkinda birsey yazman gerekmiyor hem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?