- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.781
kizlaaarrrrrrrrrrrrr bugün benim evlilik yildönümüm
bugün erken cikicam kocise hediye bakcam, ne alsam bilmiyorum.... ne istiyordu ki???? parfümleri tr'den geliyo.. dövmesini de yaptim... kirmizi tisört istiyordu aldik.. tek hevesi araba... o da beni asaroyuncak olanindan mi alsam ki??? ya da ev esyasi alayim da bende mi faydalanayim bu arada??? gerci ondan hic ümidim yok hatirlamayacak sanirim
bugün erken cikicam kocise hediye bakcam, ne alsam bilmiyorum.... ne istiyordu ki???? parfümleri tr'den geliyo.. dövmesini de yaptim... kirmizi tisört istiyordu aldik.. tek hevesi araba... o da beni asaroyuncak olanindan mi alsam ki??? ya da ev esyasi alayim da bende mi faydalanayim bu arada??? gerci ondan hic ümidim yok hatirlamayacak sanirim
olsun bide o geldikten sonra olsaydın daa çok beklicekti ama:) inşallah kocişin gitmeden meyvesini bırakırda öyle gider
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldimmmmmmkızlar dün de izin almıştım iş yerinden cocamla vakit geçirdik biraz.
hadi gelin hepinizi çok merak ettimmmm
bak iste tugce bi mucize örnegi... tutunacakbebek böyle yapisiyor birakmiyor iste masallah ne güzel
ay canım benim çok sevindim kesinleştiğine. .ok çekti bi öle bi böle. sağsaglim kucağına alır inşallah.
evett canımm kesinleştii muayene de olduu haftaya keseyii görmeye gidicekk inşallahhhcanımm söktürücü bebeğii düşürmezz tam tersii beslermişş...şölekii benim çok samimi arkadaşım bacım dediğim insanın bi çocuğu var ikinciyi istemioduu kazaylan hamile kalmışş testte çıkmamışş adeti gcikmişş buda söktürücü içmişştii hemde günde 3 tanee ilaç bitti bu hala adet olmayınca doktora gitmiş meğersee hamileeymişş yaniii söktürücüü hiçde bebeğe zararr vermiyoo tam tersii besliyoo yani düşünkii söktürüyü bebeği düşsün diyee içti ama olmadıı..sonrada aldırdıı:85::85::85::85:
ayy nysee başka konulara atladım..valla canım ya çok sıkıldım daraldımmm artıkk hiç bişi yapmak istemiyorumm bırakıcam doktoru da biraz kafa dağıtayımm yoksa sıyırcammm
kızlarr ben çıkıyorumm 1saate gelirimm arkadaşımlann sahile kahvaltıya gidioruzzzz
öyle bi hediye alıcaana internetten yada dışarıdan kendine değişik gece kıyafetleri alıp hediye olarakta karısını verebilirsin mesela
regencimm canımm önceliklee tebrik ederimm..inşallahh daha nice yıllar beraber olursunuzz
canikomm eğer cocann elektronik şeylere falan meraklıysa öyle birşeyy al derim..ben kocamın d.gününde bluetooth kulaklık almıştımm...evlilik yıldönümümüzdede ona araba şarj aleti almıştımeğer bunlardan hoşlanıyorsa tavsiye ederimm:26::26::26:
canımcım tebrik ederim. allah mutluluğunuzu daim etsin. seneye bebeğinle kutlamayı nasip eder inş.
valla canım bende hediye alıyorum ama beraber alıyoruz. süpriz olarak ne diyim bilemedim.
günaydınnnnnnn canım
çok sevindim hayatım bebeğin seninle...allah sağsalim kucağına almak nasip etsinnnn
tatlım saat, cüzdan fln ıhtıyacı varmı ? ben evlılık yıldonumunde eşime psp goo almıştım :) hanı su playstatıonun elde oynananları varya oondan :)
günaydınnnnnnn canım
çok sevindim hayatım bebeğin seninle...allah sağsalim kucağına almak nasip etsinnnn
gecen magazada bi kac parca gösterdim su nasil bu nasil diye,hani caktirmadan bana fikir olsun diye.. bi tane de cüzdan gösterdim ama cüzdanini pek bi seviyo, babasi vermis.. degistirmem diyordu.. en iyisi yine ayakkabi ya da elbise felan olacak galiba... ya da benzinlikten kupondaha iyi gezer böylece....
hehehe alemsın regencım yaa :))) Sen kocanı daha ıyı bılırsın tatlım neye ıhtıyacı varsa onu all eger ıhtıyacı yoksada bıseyeee valla bılemedım :)
Ben bı evı supurup gelıyom canlarım pc acık :)
valla bende merak ettim hepinizi
evet bir an önce akşam olmalı. valla bişey yapamadık dahabugün bitiyo günüm.
cocam da diyo 9 ay bu günü bekle bide gel burda bekle
öyle bi hediye alıcaana internetten yada dışarıdan kendine değişik gece kıyafetleri alıp hediye olarakta karısını verebilirsin mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?