2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

öyle bi hediye alıcaana internetten yada dışarıdan kendine değişik gece kıyafetleri alıp hediye olarakta karısını verebilirsin mesela

regencimm canımm önceliklee tebrik ederimm..inşallahh daha nice yıllar beraber olursunuzz

canikomm eğer cocann elektronik şeylere falan meraklıysa öyle birşeyy al derim..ben kocamın d.gününde bluetooth kulaklık almıştımm...evlilik yıldönümümüzdede ona araba şarj aleti almıştım eğer bunlardan hoşlanıyorsa tavsiye ederimm:26::26::26:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldimmmmmm kızlar dün de izin almıştım iş yerinden cocamla vakit geçirdik biraz.
hadi gelin hepinizi çok merak ettimmmm

cnm benım cok sevındıgım gozun aydın tatlım :)
bak iste tugce bi mucize örnegi... tutunacakbebek böyle yapisiyor birakmiyor iste masallah ne güzel

Hele bı yapışmasın kırarım bacaklarını valla onun :))
ay canım benim çok sevindim kesinleştiğine. .ok çekti bi öle bi böle. sağsaglim kucağına alır inşallah.

doğacagı varsa dogacak ıste kızlar napsak boşş... Bılseydım ıcermıydım hıcc ne kadar ıstedıgımı sızde bılıyorsunuz artık o kdr umutsuzdumkı söktürücüyü ıctımmm

canımcım tebrik ederim. allah mutluluğunuzu daim etsin. seneye bebeğinle kutlamayı nasip eder inş.
valla canım bende hediye alıyorum ama beraber alıyoruz. süpriz olarak ne diyim bilemedim.

tatlım saat, cüzdan fln ıhtıyacı varmı ? ben evlılık yıldonumunde eşime psp goo almıştım :) hanı su playstatıonun elde oynananları varya oondan :)

evet tatlim merakli.. ama meraklari oldukca pahali... ses sistemi istiyordu en son... ooo daaaaa ben alana kadar eskir ps.2 almistim gecen sene... bi gezeyim bakalim belki bir sey carpar gözüme.. sagol canim..

canımcım tebrik ederim. allah mutluluğunuzu daim etsin. seneye bebeğinle kutlamayı nasip eder inş.
valla canım bende hediye alıyorum ama beraber alıyoruz. süpriz olarak ne diyim bilemedim.

tam benimkinin metodu iste... ayakkabi istiyordu gecen ay.. ben de dedim magaza yakinda nasilsa.. gider alirim maasim gelsin diye.. ooooooooo adam bekler mi hic.. maas gelmis onun hesabina daha haberim yok benim.. sabah ise gitmeden, ögle vardiyasinda calisirken, beni aldi avm'ye götürdü... hayret ettim... o magazanin baska bi subesine yani... megerse adamin derdi kendine hediye aldirmakmis bana da bi kahve bile ismarlamadi :44::44::44::44:

ay canim kusura bakma..... bebis dilegin icin cccooooooooooookkkkkkkkkkkk tesekkür ederim canim yaa, icim bi hos oldu, ücümüzü birden düsününce... en güzel hediye o olurdu ama o da nikaha insallah... hani olur da saklayabillirsem....

Son düzenleme:
tatlım saat, cüzdan fln ıhtıyacı varmı ? ben evlılık yıldonumunde eşime psp goo almıştım :) hanı su playstatıonun elde oynananları varya oondan :)

gecen magazada bi kac parca gösterdim su nasil bu nasil diye,hani caktirmadan bana fikir olsun diye.. bi tane de cüzdan gösterdim ama cüzdanini pek bi seviyo, babasi vermis.. degistirmem diyordu.. en iyisi yine ayakkabi ya da elbise felan olacak galiba... ya da benzinlikten kupon daha iyi gezer böylece....

hehehe alemsın regencım yaa :))) Sen kocanı daha ıyı bılırsın tatlım neye ıhtıyacı varsa onu all eger ıhtıyacı yoksada bıseyeee valla bılemedım :)
Ben bı evı supurup gelıyom canlarım pc acık :)

hadi yap bakalim temizligini... ben de camasiri hallettim... kocisin daginikligini anca toplayabildim zaten

valla bende merak ettim hepinizi
evet bir an önce akşam olmalı. valla bişey yapamadık daha bugün bitiyo günüm.
cocam da diyo 9 ay bu günü bekle bide gel burda bekle

o geldikten sonra olsaydi cokk daha uzun beklicektiniz kardaizcimmmm, simdi sadece 1 gunun kalmisss...:81::81::81:

öyle bi hediye alıcaana internetten yada dışarıdan kendine değişik gece kıyafetleri alıp hediye olarakta karısını verebilirsin mesela

regencimmm, tam da ne olabilir acaba diye dusunuyordum ama renewal en guzel cevabi vermiss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…