- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.821
neşelikız canımm nolduu niye böylesinndicektim ki gördümm:26::26: kötü düşüncelerden kendini uzak tutmalısın canımm benimm sen böyle gün sayarsann Allah'ın gücüne giderr çok yanlışş canım benim yapma sakınnsana tavsiyemm bişilerle uğraşş kafanı dağıtmaya çalışş (ev işi demedim bak ona göre hobi anlamında) çok ii gelir eminim..ell işleriyle uğraş mesela
Tamam canım sağol,bebişime yelek örüyordum en sononu da sıkıntıdan bırakmıştım ona devam edeyim bari ,içimdeki sıkıntı peşimi bi bıraksa her şey iyi olacak ama içimde çok büyük bir huzursuzluk var,yüce Rabbimden içime huzur diliyorum inşallah,kızlar dua edin sizde ne olur
Canım çok sağol ama işte psikolojim bozuldu,her şeye ağlar oldum,öteki hamişlikte her şeye çok özenirdim bunda hiç bi şey hissetmiyorum daha,sonrada kendimi suçluyorum ve ağlıyorum,babam yok benim aklıma geliyo mesela hemen başlıyorum ağlamaya,mutsuzluk var içimde,bebek düşerse diye korkup gün sayıyorum eski hamileliğe göre,anlıycağın çok feci kafayı yedim.Sıkıldım çok bunaldım,kimseyede söyleyemiyorum hamileyim diye offf offf
ayrıcaaa senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var canmm lütfenn şükret halinee dua et Allah asağlıklısın bebişin seninlee ama sen böyle boş yere hem kendini hem de bebişini üzüyorsunn yapma tatlımm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
tatlim benee oyleyim biliomsun ha bgn dusecek ha yrn dusecek diye dusunuyodumki gecen sefer 3. gun dusmustu masallah daha tik demedimm:) sonra dusundum yaptgm cok buyuk bi hataa dusmeyecek bebisim dedim ve simdi kendimi daha iyi hissediyrm. kan testi yaptirdinmi? dr a gittinmi?
bu forumda bi bayan vardı, üzdü üzdü kendiniii, sonra da kötü bir hastalığa yakalandı hamileyken, şimdi bebeğim doğcak ama annesiz büyüyecek diye yazmıştııı..hatırlıo musunuz..dost olarak en acı örneği vermek istedimmm..neşelikııızz üzme boş yere kendiniii..Allah ne olsun isterse o olurmuş, biz mani olamayacağımıza göre..sen ilk önce kendi sağlığını düşünceksin ki, bebeğinde sana sıkı sıkı tutunsunnnn ve seni hiç bırakmasın..senin sağlığın olmadıktan sonra, o doğsa bile ne fayda değil mi..?hadi adının hakkını ver ve adın gibi neşelen
Canım ben de hata yaptığımı biliyorum ama ben galiba psikoljim düzelmeden hamiş kaldım ondan böyle oluyo,sen de çok ağlıyor musun peki?Bir de bebişi hissediyor musun?Yani ilk hamişliğinden farklı mı?
Ben doktora gitmedim bilerek,6.haftada gidicem yani ayın 16-17si gibi,sen gittin mi canım doktora?
cnm bende hic bisey hissetmiyorum. ilk hamileligimde caydan tiksinmistim, kasiklarim goguslerimin ucu cok agriyodu... bunda hic bisey yok sadece istahsizim biraz ki bu sicaklardanda olabilir... bide gogus ucumda hafif aci var dokununca aciyor o kdr... kafana takma her hamilelik bir olmuuor... ben 4 haziranda kan testi yaptrdim 216 cikti dunde tekrarlatayim dedim ama o arada muayeneyede girdim er vaj. ultrasonla 0,38 mm lik noktami gordu resmimide verdi:) haftaya keseyi gormeye cagirdi... sen kan testide mi yaptirmadin?
Canımm çok sevindim demekki noktanı gördün,çok güzel canım,ben kan testi de yaptırmadım.Haftaya falan gideyim diye düşünüyorum.
ayy kızlar kaç kişiyiz burdaaa kimseden cvp yokkk:26::26::26::26:
cnm bnm simdi kan testi veya dr muayenesine gitmedigin icinde belirsizlik oldugunu dusunup onada uzulebilirsin... cnku ben kan testini yaptirana kdr icimde bi korkum vardi dun dr a gidincede tamam dedim aklina kotu bisey getirme tugce. bnce yrn bi saglik ocagina git kan testi yaptir. ztn degerin yuksek cikarsa keseni fln erken gorebilirsin ve rahatlarsin cnm bnm uzme yigenimi bakiyimmm
Canım bizim sağlık ocağında yapmıyorlar test,özelede randevu almam lazım ancak haftaya yani,idrar testi yaptım pozitif çıktı belirtilerimde var çok fazla,günümde geçti,hamiş olduğuma eminim yani,kızlaar ben çıkıyorum,biraz düzeldi moralim iyki varsınız
cnm fala inanma falsizda kalma demisler :) guzel seyler soylemisss insallah dogrucikar ve bebisin olurr... ayricaaa sizde gozu olaninda gozu ciksinnn
ayy kızlar kaç kişiyiz burdaaa kimseden cvp yokkk:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?