- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.181
2 ay çok canım bence 1 ay yeterli ama yine de sen bilirisn :26::26::26:
kızlaaaaar merhaba nezamandır gelemiyordum.geçen hafta bebeişimin kesesini görmeye gittik doktora.geç döllenme olmuş 1 hafta kadar geriden gelio bebeğim.bide kanama görüldü ultrasonda onun için 10 gün yatak istirahati aldım öyle boş boş yatıyorum.yarın tekrar gidicem doktora inşallah busefer kendisinide görürüm.allah bu mutluluğu en kısa zamanda hepinize yaşatsın inşallah.bu yola hep beraber çıktık ve ben sizin güzel haberlerinizi bekliyorum şimdi.
süpersin canımben bi tane buldum hayalime bir adım kaldııı.. olabilir
olsun canım sorun değil kuppecim bulmuş sağolsunanammmmm
sen umutlu bişeyler yaz valla benim aklıma gelmez. ne diyim şimdi
aynen canım dediğin gibibu da perma gibi birşey canım biraz daha büyük dalgalı oluyoo o kadarrr..saçı hacimli gösteriyo
canım ben tomografiye girdim o dahatehlikeli, daha sonra da mr çektirdim, bana kimse böyle birşey dememiştiii..Allahımmmmmmmmmmm belki de o yüzden bana nasip etmediiiii bebişşş...ya ben demiyo muyum, Allahım verdiklerine de şükür, vermediklerine diyee..şuanda fizik tedavi görüyorum, belime bişi takıyolar elektrik veriyo uyuşturuyoo resmen, onu sordum ama hiçbir zararı yok dediler..
gülüm biaform permanın daha iri dalgalısı kıvır kıvır değil yani şekerim :78::78::78:
canım bende perma yaptırmıştım oda çok güzel olmuştu doğal bukle gibi duruyodu :89::89:
şimdiki saçım pırasa gibi hiç bi kıvrımı yok
canım ben tomografiye girdim o daha tehlikeli, daha sonra da mr çektirdim, bana kimse böyle birşey dememiştiii..Allahımmmmmmmmmmm belki de o yüzden bana nasip etmediiiii bebişşş...ya ben demiyo muyum, Allahım verdiklerine de şükür, vermediklerine diyee..şuanda fizik tedavi görüyorum, belime bişi takıyolar elektrik veriyo uyuşturuyoo resmen, onu sordum ama hiçbir zararı yok dediler..
süpersin canım
olsun canım sorun değil kuppecim bulmuş sağolsun
aynen canım dediğin gibi
bitanem ya allah korusun niye öyle düşünüyosun vermedi etmedi diye gülüm bizim demek ki daha zamanımız var rabbim ilk önce şifanı sonra gül kokulu bebişini versin
maşşallah sanaaaa
aman dikkat et zor bulduk kolay kaybetmeyelim allah korusun. yat dinlen canım
yarın hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz..
kızlarrrrrrrr, adetine bir kaç gün önce test yapıp negatifi görüpte hamile kalan var mıydı?
illa bi ümit arıycaz ha..çok komiğim..gülüyorum kendimeee..illa kırmızı görülcek ki umut kesilsinn..tam umut bitti diyorum, kafama bişi takılıyo, ümitleniyorum
kızlaaaaar merhaba nezamandır gelemiyordum.geçen hafta bebeişimin kesesini görmeye gittik doktora.geç döllenme olmuş 1 hafta kadar geriden gelio bebeğim.bide kanama görüldü ultrasonda onun için 10 gün yatak istirahati aldım öyle boş boş yatıyorum.yarın tekrar gidicem doktora inşallah busefer kendisinide görürüm.allah bu mutluluğu en kısa zamanda hepinize yaşatsın inşallah.bu yola hep beraber çıktık ve ben sizin güzel haberlerinizi bekliyorum şimdi.
gülüm biaform permanın daha iri dalgalısı kıvır kıvır değil yani şekerim :78::78::78:
canım bende perma yaptırmıştım oda çok güzel olmuştu doğal bukle gibi duruyodu :89::89:
feryalcimm canımmm inşallahh bebeğin sağlıklıdırrAllah hayırlsıylaa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh canımm...yat dinlenn ohhhh miss gelsin yemeklerr gitsinn tatlılarrr keyif çat valla
öptüm seni kuppecim yazdım bileben bi tane buldum hayalime bir adım kaldııı.. olabilir
valla canım yine siz bilirisniz gülüm hayat ve karar size kalmış hakkında hayırlsı neyse o olsun canımvalla bilmiyorum ki eşimde 1 ay yeterli dedi ama neyse şu 1ay geçsinde bi düşünürüzzz
aynen canım pırasa gibi ve dümdüzcanikommm benim saçımda pırasa gibi dümdüz...kocam da dalgalı seviyor 2 kez yaptımm bana çok yakışıyorr gerçekten kıvırcıkk eminimm sanada yakışmıştırr....nysee şimdii permamın gidelii 6-7 ay olduu ince telli olduğuu içinn çok uzun tutmuyor zatenn pekii biaform uu benim saç tutar mı...ayy öle olsa onu yaptırmma daha ii olurrr...benimki çok iri dalgalı olmuyor canım çünküü ama koyun gibi de değil S gibi oluyor aynıııııııı
tatlımmm kötü anlamda demiyorum, düşünsene o sıra hamiş olduğumu, ne kötü olurdu, demek kiii sorun olcaktı hamiş olsaydımmm..ondann öyle yazdım
Allah razi tsin olsun canim.. insallah kabul etsin rabbimm...kizlarrr yasin okudum simdi hepimiz icin dua ettm.bebisim saglikli olsun ve arkadaslarimada saglikli bebisler nasip etsin Allahim diye dua ettmmm.
kızlar şimdi internetten baktım gebelik oluşmamışsa emarın bi zararı olmuyomuş hamile kalınabiliyomuşş
ama doktor korunun demiş :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?