2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlaaaaar merhaba nezamandır gelemiyordum.geçen hafta bebeişimin kesesini görmeye gittik doktora.geç döllenme olmuş 1 hafta kadar geriden gelio bebeğim.bide kanama görüldü ultrasonda onun için 10 gün yatak istirahati aldım öyle boş boş yatıyorum.yarın tekrar gidicem doktora inşallah busefer kendisinide görürüm.allah bu mutluluğu en kısa zamanda hepinize yaşatsın inşallah.bu yola hep beraber çıktık ve ben sizin güzel haberlerinizi bekliyorum şimdi.

maşşallah sanaaaa
aman dikkat et zor bulduk kolay kaybetmeyelim allah korusun. yat dinlen canım
yarın hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz..

ben bi tane buldum hayalime bir adım kaldııı.. olabilir
süpersin canım
anammmmm
sen umutlu bişeyler yaz valla benim aklıma gelmez. ne diyim şimdi
olsun canım sorun değil kuppecim bulmuş sağolsun
bu da perma gibi birşey canım biraz daha büyük dalgalı oluyoo o kadarrr..saçı hacimli gösteriyo
aynen canım dediğin gibi

bitanem ya allah korusun niye öyle düşünüyosun vermedi etmedi diye gülüm bizim demek ki daha zamanımız var rabbim ilk önce şifanı sonra gül kokulu bebişini versin

kızlarrrrrrrr, adetine bir kaç gün önce test yapıp negatifi görüpte hamile kalan var mıydı?
illa bi ümit arıycaz ha..çok komiğim..gülüyorum kendimeee..illa kırmızı görülcek ki umut kesilsinn..tam umut bitti diyorum, kafama bişi takılıyo, ümitleniyorum

Son düzenleme:

canikommm benim saçımda pırasa gibi dümdüz...kocam da dalgalı seviyor 2 kez yaptımm bana çok yakışıyorr gerçekten kıvırcıkk eminimm sanada yakışmıştırr....nysee şimdii permamın gidelii 6-7 ay olduu ince telli olduğuu içinn çok uzun tutmuyor zatenn pekii biaform uu benim saç tutar mı...ayy öle olsa onu yaptırmma daha ii olurrr...benimki çok iri dalgalı olmuyor canım çünküü ama koyun gibi de değil S gibi oluyor aynıııııııı

sonuçta radyasyon alıyo vücüdün bi süre geçmesi gerekiyo yoksa bebeğe zarar verir.

tatlımmm kötü anlamda demiyorum, düşünsene o sıra hamiş olduğumu, ne kötü olurdu, demek kiii sorun olcaktı hamiş olsaydımmm..ondann öyle yazdım

canım benim bildiğim örnek tuğçe
idrarda çıktı ama kanda çıkmamıştı. belki de senin kanda çıkar
Allahtan hakkında hayırlısı neyse o olsun tabi ama işte kırmızılar gelmeden ümit gitmiyorrr

Son düzenleme:

feryalcimm canımmm inşallahh bebeğin sağlıklıdırr Allah hayırlsıylaa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh canımm...yat dinlenn ohhhh miss gelsin yemeklerr gitsinn tatlılarrr keyif çat valla

keşke benimkisi de prasa gibi olsa ama nerdeeee

öyle yapıyorum canım ama sıkılıyo insan bi süre sonra.bide yaz geldi herkes dışarıda geziyor ben evde yatıyorum.ama bebeğim herşeye değer.yeterki sağlıklı olsun

ben bi tane buldum hayalime bir adım kaldııı.. olabilir
öptüm seni kuppecim yazdım bile
valla bilmiyorum ki eşimde 1 ay yeterli dedi ama neyse şu 1ay geçsinde bi düşünürüzzz
valla canım yine siz bilirisniz gülüm hayat ve karar size kalmış hakkında hayırlsı neyse o olsun canım
aynen canım pırasa gibi ve dümdüz
ben 5 yıl önce yaptırmıştım çok ta uzun dayanda 1.5 yıl gitti çok memnundum ama benim saçlarım sık kalın telli canım onu kaförle konuşman gerkiyo tutarmı tutmazmı diye ben bişey diyemem saçtan saça değişiyo :78::78:
tatlımmm kötü anlamda demiyorum, düşünsene o sıra hamiş olduğumu, ne kötü olurdu, demek kiii sorun olcaktı hamiş olsaydımmm..ondann öyle yazdım

evet kuzum rabbim o kadar büyük ki herşeyi hesaplıyo herşeyin bi düzeni var hayat o şekil de akıp gidiyo işte demek ki allahın bi bildiği var canım

kızlar şimdi internetten baktım gebelik oluşmamışsa emarın bi zararı olmuyomuş hamile kalınabiliyomuşş

kizlarrr yasin okudum simdi hepimiz icin dua ettm.bebisim saglikli olsun ve arkadaslarimada saglikli bebisler nasip etsin Allahim diye dua ettmmm.
Allah razi tsin olsun canim.. insallah kabul etsin rabbimm...

nihanim oncelikle dune nazaran iyi olmana coook sevindimm...canim benim iyi ol hep...

ayrica eminim cok yakisacaksaclarin hem yapturdiktan sona fotonu koyarsanmerakimizi gidermis olursun...

canım rabbim seni ve bebeğini korusun allahım sana bağışlasın

yat dinlen canım keyfini tadını çıkar bebeğin için heşeye değer inş yarın dr güzel haberler veririsin bize

hlycim canim benim..masallah canli ve renkli bir kisiligin var... Allah neseni bozmasin canimmm...

ahh kuppecim gercekten iyi anliyorum seni... yasamak umuttur!!! hersey degisebilir senin icin sadece beklemek ve sabir birazcik... hersey bitmedi isallah bu ay icin...

ha meseka bazi donemlerde ben kirmizilari gorunce bile umutdevam ediyyooo... ustune gorme falan olabilirmi acaba die... iste hayat iste umutttttttt......

rabbim oook bekletmesinnn ve hayirlisini versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…