2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

günaydınnnnnn kızlarrr....

kardaiz cim cok gecmıs olsun canım .. ıns cabuk ıyılesır..

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

şimdi geldim doktordann solda gözüken kist değill yumurtaymıışş ve haftasonu çatlamışş...vee bizde cumadan beri çalışma varrr yani belki tutmuşturr
şimdi erken dedi belki hamileyim belki değilim belli değil şu an içinn hayırlısı inşallah

ayrıca bana duphaston verdi söktürücü yani...bu bebeğe hiç zararlı değil tam tersi bebeği besliyor merak etme dedi...yani eğer hamiş değilsemm adetim gecikmesin normal döngüde olsun diye verdi..eğer ilaç bittikten sonra 1 hafta içinde adet olmazsam gel betahcg yapalım dedi..hayırlsıı ya bakalım.....yanlız kocam biraz kızdı doktoraa bu ne böyle bi kist var bi yok diyo mevzu uzuyor falan dedi..eğer bu ay bişi yoksa doktoru değiştirelim dedii bilmiyorum napcammm:26::26::26:

günaydın kızlarrrrrr
bugün canım sıkkın biraz moralim bozuk yani.
kızım hasta, doktor bi ilaç verdi 1 hafta ilişki yok

ne ne nasil yani??? ay canim cok gecmis olsun ama nasil ilicki yok?? kizinin nesi var canim?? yaaa üzüldüm yaa.. nasil olur ama...

birşey sorsam yadırgamayın emi cahillik :26:
idrar testinde henüz erken değil mi ? kan testimi sadece yapılabiliyor eczanede yapılabilen bir yöntem varmı

yoo, idrar testi de yakalayabilir eger pozitifse.. yani oyle bir ihtimal var.. ama gec dollenme filan olduysa, daha degerlerin azsa cikmayabilir...

sen tedirgin oluyorsan, hem hassas idrar testlerinden alirsin... biraz daha fiyatli oluyor ama, gebelik varsa yakalama ihtimali daha fazla oluyor..

tabi eger kan testi yaptirabilirsen, cok cokk daha emin olursun....

evet canım ovulasyon 14 haziran. bu ayı kaçırmak istemiyorum. iyice asabım bozuldu.
sabır sabır yaaaaa sabırrrrrrr
çatladım yemin ederim yaaaa

aaaa cok sevindimmmm.... insallah sen de hamile cikarsin bu ay hulyacimmmm... haftasonu catlamissa, senin 20si filan olmali bat'in....
kist filan diye uzuluyordun, ama hiccc birseyin yokmus... cok sevindimmm canimmm... icin rahat etmiyorsa, baska doktora filan da gorun...

evet canım ovulasyon 14 haziran. bu ayı kaçırmak istemiyorum. iyice asabım bozuldu.
sabır sabır yaaaaa sabırrrrrrr
çatladım yemin ederim yaaaa

canim ovulasyon kacmiyorsa tamam o zaman... kizina tekarar gecmis olsun.. üzülme sen yine de.. ne kadar üstüne titrersen bir sey cikiyor iste...

inş gebesindir canımm

sağol canım idrar testi alıp yapıym inş olumlu sonuç görürüm bakarsın bu ay ikimizde hamile oluruz ah ahhhhhhhhh amiiiiin

günaydınnnnnn kızlarrr....

kardaiz cim cok gecmıs olsun canım .. ıns cabuk ıyılesır..

sanada günaydın hayatım. amin canım inş iyileşir tabi.

canım çok güzel haber buu. hadi gözün aydın
ama eşinde haklı hakkını yememk lazım :26:

ne ne nasil yani??? ay canim cok gecmis olsun ama nasil ilicki yok?? kizinin nesi var canim?? yaaa üzüldüm yaa.. nasil olur ama...

saol canım benim
smear testinde bi akıntı çıktı canım antibiyotik melhem verdi doktor hazneye bi hafta ilişki yok
canımı sıktı yani ne diyim
kızım da canım kesin üşüttü dondurmayı fazla kaçırdı. kusup durdu sabaha karşı.

bence de bence de tutmustur.... aaayyyyyyyyyyy teyzesi yesin onun totisini

yaaaaaaaaaaaa kizlar ben kendimi rüyamda hamis gördüm... yaa tee subatta adet olacagimi gördüm hem de iki kere... battan 2hafta sonra oldum gercekten... ama simdi de ahmis görüyorum... böyle karnimin en altinda sertlik hissedermisim iste, sonra diyorum ki kendime, bu kadar erken sertlikle belli etti, sanirim ters rahimden dolayi rahim anca düzelyior diyorum... aaayyyyyyyyyyy Allahim bu rüyam da cikar insallah......... acaba aksam hamis arkadasin aynindaydim ondan mi etkilendim ki... yoksa bu da bi haberci rüya mi???

ayyy saol screamcım canım ya bakalımm inşallahh hamişimdirr hayırlısıylaaa :26::26::26::26:
evet canım 20-22. haziranda olur batım..ayy doktor kist de olabilirr yumurtada demişti yumurtaymış Allah tann ayy inşallahh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bide dediki batın içinde sıvı dağılımı var ve rahim duvarı kalınlaşması güzel dedi...tabi bundan bişi anlamadım soramadım da ne demek acaba :26::26: bide preseed i sordum kullanayı diye bana hayır gerek yok dedi..o 30 yaş ve üstü için önerilen ürünlerden dedi..östrojen hormonu düşşünce kullanılıyor ve üretkenlik azalınca kullanılıyor dedi...sen üretkensin gençsin senle alakası yok kullanma dedii:26::26::26:

ayyy kıızlarrr inşallahhhhhhhhhhh

canım tutmustur ıns.. cok sevındım...

acaba doktorlar dikkatle bakmıyorlar mı ne oldugunu anlamak ıcın??? sınır bozucular...

bende ara verdım tedavıye cıcım. klomen yaramadı bana.. şimdide macun kullanacam

bak işte üzülcek bişi yokmuş aksine yumurtalarında ii çalışıomuş ki çatlamış bile baksana inşallah sende bu ayki hamişler listesine giriceksin canım.. Bundan sonrada hiçbi şekilde moral bozmak yok

insallah ruyan cikar regencimmmm.....
Insallah ardarda hamile haberlerimizi duyururuz...

hulyacimmmmm, rahim duvari kalinlasmasini bana da demislerdi...
O eger dollenme olmussa, bebegin tutunacagi ortam hazir, rahmin iyi durumda demek...
bu arada doktorunda alem yani... ne demek yani yumurtada olabilir, kistte... ya o doktor sonucta, aradaki farki bilmesi gerek... sana net bisi soolemesi gerek... amannn neyse, o tedirgin gunleri atlattin, bundan sonraki guzel olsun insallahhh...

hulyacim dun dr a gidicem dedin ya merak ettn naptin diye senin postunu ariyorum gecmiste. e cok sukur buldum :))
cnmm cok sevindim valla dr dan super haberlerle donmussun. Ama bence esin hakli cok uzuldun kis oldugunu duyunca yaa boyle biseyi yokken solemeso yanliss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…