2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aminn canımm inşallahhh hayırlısıylaa alırız güzel haberlerimizi..valla bnde bırakıodumm doktoru bu ay ama bu durum oluncee gidicemm artıkk inşallahh hayırlısı yaaaaa

ayy canımm valla kist mi yumurta mı derkenn sonuç ii olduu bakalımm inşallah çalışmalarımızz sonucunu verir hayırlısıylaaaaa hepimizeeee

ayyyyyyy inşallahh scramcımm cım canımmm benimmm ayyy valla inşallahh tutarrr tutmuşturrr hepimizinnnkinii evet canım bundaan sonraki ters bi durumda değiştircem doktorumu ama inşallah olmaz daa dirrr

saolll tuğçecimm Allah razı olsunnn inşallah ii haber alırımm bnde seninn gibi...ama ters bişi olursa bu ay gitmicem doktorumaa napiim:26::26::26:

kızlar bizde dünü boş geçtik maalesef 15. günümdü dün .. bu ay sadece 11. ve 13. günlerde çalışma oldu bide 8. günde o yzden bu ayıda boş geçicm muhtemelen bundan sonra olsada bişi çıkmaz heralde

canımm belli olmazz bnce sen yinede çalışmaya devamm ett

akşam bişi olmadı mı yapmadın mı

o hic belli olmaz tatlim.. biliyorsun seyler vücutta epeyce uzun süre canli kalabiliyorlar... tutmus olma ihtimali de var neden olmasin..ama sen de bugünü degerlendir

üzülme canım belkide tutunmuştur.
bak bana sinir harbi oldum iyicene terslik yakamdan tutmuş bırakmıyor.

kizlar wifeofdemon nerde bu aralar??? ben mi denk gelmiyorum yoksa girmiyor mu bu aralar??? :44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
bugün yapma şansımda yk..Beyefendinin yarın turnuva maçı var neymiş performansı düşermiş die bugünde boş geçicek yarında zaten olmaz muhtemelen bakalım hangi güne bidaa olana kadar ben adet olurum zaten

üzülme canım belkide tutunmuştur.
bak bana sinir harbi oldum iyicene terslik yakamdan tutmuş bırakmıyor.

canım kötü olmuş bu ilaç durumu ama herşeyde bi hayır vardır..Scream.in dedii gibi ovulasyon zamanına yasağın kalkmış oluo belki daa hayırlı olcak bölesi... belki üstüste yapsanız spermler güçsüz kalcaktı şimdi ilk seferde tutucak kim bilir...En önemlisi senin ne düşündüğün biliosun.. stres yapma sakin ol olcak olmicak diede düşünme herşey olucaana varıcak zaten inşallah.

saol canım, haklısın tabi bir an önce iyileşmeliyim. ovulasyonu da yakalıyorum evet. hakkımızda hayırlısı be güzelim kaderde varsa beklemek sabredeceğiz
küçükemrah modu oldu sankim

hani sen mum, güzel yemek, ciciler giycektin. aşkolsun ....

Son düzenleme:

turnuva maci mi???? bu ne peki??? yani is isten gectikten sonra zaten isterse hergün yapsin... ya resmen adamlarin pesinde geziyorz bu is icin.. ama filmlerde neden öyle degil?? adamlar gelip cöküyor kadinlarin basina

nerdeee o kadar uykum vardki yemei zor yaptım ondan sora çamaşır fln derken zaten oturduk dizi izledik beraber baktım hiç sesi çıkmıo bende bişi demedim

turnuva maci mi???? bu ne peki??? yani is isten gectikten sonra zaten isterse hergün yapsin... ya resmen adamlarin pesinde geziyorz bu is icin.. ama filmlerde neden öyle degil?? adamlar gelip cöküyor kadinlarin basina

öle valla cnm yaa napcan valla o istedimi de ben yapmicam ama işte dinen günah olduğu için hayır demiyorum yoksa yapmazdım süründürürdüm

canım güzel haberlerle gelmissin cok sevindim ama aklıma bir sey takldı:26:cünkü bende adet gecikmesi için dr a gittigimde muayene yaptı birsey görmedi (yani bebegi)sonra duphaston yazdı adet olmanı saglar dedi kan tahlilinde değer 66.96 cıkınca hayır ilacı yazamam gebelik görünüyor kesin degil belki kan pihtılasması gibi bir sey de olabilir dedi ilacı yazamam dedi simdi ben senin dr un neden öyle dedigini anlamadım söktürücünün bebegi besledigini hic duymadım

olmadı cnm yemek yedik arkasından hürremi izledik ,oda pek istekli dildi heralde bende hiç talepte bulunmadım açıkçası ama yapmak istese beni beklemez zaten

canımm bu ayıı geçirdiysenn artıkk bari önümüzdeki aya ii konsantre ol...yanlız öyle istemiyorum falan filan olmaz yaniii istesen de istemesen de başka türlü olmuyor yani bebekler....çizgi filmlerde oluyor öle leylekler getiriyor bişi yapmadannn

öle valla cnm yaa napcan valla o istedimi de ben yapmicam ama işte dinen günah olduğu için hayır demiyorum yoksa yapmazdım süründürürdüm

tamam ama o da seni pesinde gezdiriyor simdi o zaman günah olmuyor mu?? yani tabiki sen yapma ama o da yapmasin, bebis mactan daha önemli bi kere

ya bebek için paşanın gönlünü yapmaya niyetim yk isteyen gelir istemeyen gelmez.. Bende hiç üsütne düşemem napim çocukta olursa olur o benden çok istio o düşünsün

canımm çok saoll inşallahh bnde hamişler kervanına katılırım hayırlısıylaaa:97::97::97::97::97::97:
valla benim doktorum öyle dedi ve ben zaten biliodum da bişi olmadığını söktürücü bebeğin düşmesine neden olmaz yani...doktorum da dedii daha rahat oldum zaten...şöyle ki nerden biliosun dersen...benim bi arkadaşım hamile kalmak istemioduu kazayla kalmışş ama idrar testinde negatif çıkmıştıı bununda adeti gecikti baya söktürü içti adet olsun diye hmde varsa bebek düşsün diye...söktürücüyü içti hmde güde 3 tane sonra bitti yine adet olmadı doktora gitti kan testi falan nitekim hamile çıktıı ve söktürücü bebeği düşürmedi yani...sonra aldırdı mecburenn :26::26::26:

insallah bir sey olmaz canım bak bostan yere üzmüssün kendini kist yokmus umarım tatlım sende bize bu ay hamileyim dersin hep birlikte halaylar cekeriz cok istiyorum burdaki arkadaslarımın hepsinin de anne olmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…