- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.421
canım tutmustur ıns.. cok sevındım...
acaba doktorlar dikkatle bakmıyorlar mı ne oldugunu anlamak ıcın??? sınır bozucular...
bende ara verdım tedavıye cıcım. klomen yaramadı bana.. şimdide macun kullanacam
bak işte üzülcek bişi yokmuş aksine yumurtalarında ii çalışıomuş ki çatlamış bile baksanainşallah sende bu ayki hamişler listesine giriceksin canım.. Bundan sonrada hiçbi şekilde moral bozmak yok
hulyacimmmmm, rahim duvari kalinlasmasini bana da demislerdi...
O eger dollenme olmussa, bebegin tutunacagi ortam hazir, rahmin iyi durumda demek...
bu arada doktorunda alem yani... ne demek yani yumurtada olabilir, kistte... ya o doktor sonucta, aradaki farki bilmesi gerek...sana net bisi soolemesi gerek... amannn neyse, o tedirgin gunleri atlattin, bundan sonraki guzel olsun insallahhh...
hulyacim dun dr a gidicem dedin ya merak ettn naptin diye senin postunu ariyorum gecmiste. e cok sukur buldum :))
cnmm cok sevindim valla dr dan super haberlerle donmussun. Ama bence esin hakli cok uzuldun kis oldugunu duyunca yaa boyle biseyi yokken solemeso yanliss
kızlar bizde dünü boş geçtik maalesef15. günümdü dün .. bu ay sadece 11. ve 13. günlerde çalışma oldu bide 8. günde o yzden bu ayıda boş geçicm muhtemelen bundan sonra olsada bişi çıkmaz heralde
kızlar bizde dünü boş geçtik maalesef15. günümdü dün .. bu ay sadece 11. ve 13. günlerde çalışma oldu bide 8. günde o yzden bu ayıda boş geçicm muhtemelen bundan sonra olsada bişi çıkmaz heralde
üzülme canım belkide tutunmuştur.
bak bana sinir harbi oldum iyicene terslik yakamdan tutmuş bırakmıyor.
canımm belli olmazz bnce sen yinede çalışmaya devamm ett
akşam bişi olmadı mı yapmadın mı
canım kötü olmuş bu ilaç durumu ama herşeyde bi hayır vardır..Scream.in dedii gibi ovulasyon zamanına yasağın kalkmış oluo belki daa hayırlı olcak bölesi... belki üstüste yapsanız spermler güçsüz kalcaktı şimdi ilk seferde tutucak kim bilir...En önemlisi senin ne düşündüğün biliosun.. stres yapma sakin ol olcak olmicak diede düşünme herşey olucaana varıcak zaten inşallah.
kizlar wifeofdemon nerde bu aralar??? ben mi denk gelmiyorum yoksa girmiyor mu bu aralar??? :44::44::44::44::44:
bugün yapma şansımda yk..Beyefendinin yarın turnuva maçı var neymiş performansı düşermiş die bugünde boş geçicek yarında zaten olmaz muhtemelen bakalım hangi güne bidaaolana kadar ben adet olurum zaten
saol canım, haklısın tabi bir an önce iyileşmeliyim. ovulasyonu da yakalıyorum evet. hakkımızda hayırlısı be güzelim kaderde varsa beklemek sabredeceğiz
küçükemrah modu oldu sankim
hani sen mum, güzel yemek, ciciler giycektin. aşkolsun ....
turnuva maci mi???? bu ne peki??? yani is isten gectikten sonra zaten isterse hergün yapsin... ya resmen adamlarin pesinde geziyorz bu is icin.. ama filmlerde neden öyle degil?? adamlar gelip cöküyor kadinlarin basina
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
şimdi geldim doktordann solda gözüken kist değill yumurtaymıışş ve haftasonu çatlamışş...vee bizde cumadan beri çalışma varrryani belki tutmuşturr
şimdi erken dedi belki hamileyim belki değilim belli değil şu an içinn hayırlısı inşallah
ayrıca bana duphaston verdi söktürücü yani...bu bebeğe hiç zararlı değil tam tersi bebeği besliyor merak etme dedi...yani eğer hamiş değilsemm adetim gecikmesin normal döngüde olsun diye verdi..eğer ilaç bittikten sonra 1 hafta içinde adet olmazsam gel betahcg yapalım dedi..hayırlsıı ya bakalım.....yanlız kocam biraz kızdı doktoraa bu ne böyle bi kist var bi yok diyo mevzu uzuyor falan dedi..eğer bu ay bişi yoksa doktoru değiştirelim dedii bilmiyorum napcammm:26::26::26:
olmadı cnm yemek yedik arkasından hürremi izledik ,oda pek istekli dildi heralde bende hiç talepte bulunmadım açıkçası ama yapmak istese beni beklemez zaten
öle valla cnm yaa napcan valla o istedimi de ben yapmicamama işte dinen günah olduğu için hayır demiyorum yoksa yapmazdım süründürürdüm
canımm bu ayıı geçirdiysenn artıkk bari önümüzdeki aya ii konsantre ol...yanlız öyle istemiyorum falan filan olmaz yaniiiistesen de istemesen de başka türlü olmuyor yani bebekler....çizgi filmlerde oluyor öle leylekler getiriyor bişi yapmadannn
canım güzel haberlerle gelmissin cok sevindim ama aklıma bir sey takldı:26:cünkü bende adet gecikmesi için dr a gittigimde muayene yaptı birsey görmedi (yani bebegi)sonra duphaston yazdı adet olmanı saglar dedi kan tahlilinde değer 66.96 cıkınca hayır ilacı yazamam gebelik görünüyor kesin degil belki kan pihtılasması gibi bir sey de olabilir dedi ilacı yazamam dedi simdi ben senin dr un neden öyle dedigini anlamadım söktürücünün bebegi besledigini hic duymadım
canımm çok saoll inşallahh bnde hamişler kervanına katılırım hayırlısıylaaa:97::97::97::97::97::97:
valla benim doktorum öyle dedi ve ben zaten biliodum da bişi olmadığını söktürücü bebeğin düşmesine neden olmaz yani...doktorum da dedii daha rahat oldum zaten...şöyle ki nerden biliosun dersen...benim bi arkadaşım hamile kalmak istemioduu kazayla kalmışş ama idrar testinde negatif çıkmıştıı bununda adeti gecikti baya söktürü içti adet olsun diye hmde varsa bebek düşsün diye...söktürücüyü içti hmde güde 3 tane sonra bitti yine adet olmadı doktora gitti kan testi falan nitekim hamile çıktıı ve söktürücü bebeği düşürmedi yani...sonra aldırdı mecburenn :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?