2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Allahh allahhhh okuyanda seni kilolu sanacakkk....

Senin son zamanlarda atesin dusuk cikmis tatlim...? Fazla uyumadan filan mi olctun? ya da farkli saatlerde mi olctun?:26::26:

biraz az uyuyorum iki üc gündür canim assagi yukari ayni saatler de ölctüm ama..sabah 5te saat caliyor benim ki ise gidiyor ben zaten geri uyuyana kadar uyku rezil oluyor sonra da atesimi 7.30-8.00 arasi ölcmeye calisiyorum.. sabah kalktim iste ayni saatte, atesimi ölctüm, yine dayanamayip geri yattim iki saat daha uyumusum... uyku düzenim bozuldu yaa... burdan kalkamiyorum ki

cikmadan seni de cevapliyimmmm... oyle yapma ama, nerdeyse 2 saatlik uykuyla filan olcmus oluyorsun... dogru olmazki degerlerin... o yuzden senin grafikte ates degerleri cok dusuk cikmis demek...:26::26:

insallah hamilesindir bakalim... senle beraber bekliyoruz bu ay...

iyi geceler tatlim.....

Son düzenleme:

aslinda uyaniyorum ama kalkmiyorum.. gerci uyku bölünüyoo.. neyse canim hadi bakalim insallah diyelim.. hadi iyi geceler...

anaaaaa bi ben kalmisim yine...

neyse ben de kactim ozaman

hadi Allah rahatlik versin hepinize kankalarim... iyi geceler :80::80::80::80::80::80::80::80:

günaydinlar...
ay bugün cok caliskanim 7.30da kalktim ortaligi toparladim camarsirlarimi attim makineye... banyoyu da temizleyim ciksin aradan.. sonra da mutvaga girip yemek yapayim..

Son düzenleme:

günaydinlar...
ay bugün cok caliskanim 7.30da kalktim ortaligi toparladim camarsirlarimi attim makineye... banyoyu da temizleyim ciksin aradan.. sonra da mutvaga girip yemek yapayim..

günaydın kızlarrrrrr
bugün canım sıkkın biraz moralim bozuk yani.
kızım hasta, doktor bi ilaç verdi 1 hafta ilişki yok

ev hanımı olunca ne güzel işler btio .Benim evim rezalet halde akşam işten sonrada yapasım gelmio off yaa ev işlerinden nefret ediorum

günaydın kızlarrrrrr
bugün canım sıkkın biraz moralim bozuk yani.
kızım hasta, doktor bi ilaç verdi 1 hafta ilişki yok

canimmm nasi yaniiiii, kizinin hasta olmasi ile iliskinin baglantisini kuramadim ben...:26::26::26:

ev hanımı olunca ne güzel işler btio .Benim evim rezalet halde akşam işten sonrada yapasım gelmio off yaa ev işlerinden nefret ediorum

bende zor yetisiyorummm canimmm... esim saolsun, yardim ediyor... yoksa bitirmem mumkun diiiillll...:26:

azracimmmmm, yetisss... yardima ihtiyacim var..... silanin yaptigi gibi dusunce gucuyle seni buraya getircem... 5 dk sonra burdasin...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
benim umudum ve korkum paralel olarak artmakta hala regl olmadım ama bu bir gecikmede olabilir böyle umuda girip regl olunca daha çok üzülüyorum normalde gecikmeyen adet döngüm afalladı belirti vs hiçbirşey anlamıyorum

noldu cnm neyi var kızının

canım dün akşam dondurmayı fazla yedi galiba sabaha karşı kalktı ishal kusma, sabah halasına bıraktık daha kötü olursa doktora götürürüm dedi babası. mideyi üşüttü sanırım

aa ben kacirmisim onu.. ne ilaci ki o kardaizcim??

antibiyotik krem hazneye sıkıyosun. smear testinde çıkmış. uyuz oldum...
adına bakim cleacin

aa cok terslik olmus, tam da seninki gelmisken... ama sadece bir haftaysa bence yine iyi kardaizcim... sonucta senin ovulasyon 1 hafta sonra filan olur... adetin yeni bitti... tam ovulasyon civarinda bol bol calisirsiniz... bu ayi kacirmamis olursunuz insallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…