- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
- #13.481
Screamawaycim msj imii gormedin sanirim:26: ff deki tablon gozukmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Screamawaycim msj imii gormedin sanirim:26: ff deki tablon gozukmuyor
ben sabah kurcalarken calisiyordu azracimm, aksama bakimmm ona...:26:
test almaya gidiyorum dua edinnnnnnn sonuç olumlu olsun
hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz![]()
Gecmisi hizi bi okudum aklimda kalanlari yazim sirkette tam performans katilamiyorum ne yazikki![]()
Gecmisi hizi bi okudum aklimda kalanlari yazim sirkette tam performans katilamiyorum ne yazikki
Hlycim güzel haberler getirmis yimirtasi catlamis insallah bebis haberlerinide duyarizkrem icin tamda bana uygun seyler demis doktoru 30 yas ustu falan
kardaizcim kizin icin cok gecmis olsun tatlim![]()
bende aynennn, tam performans olmuyor..ogle tatlindeyim ama su an...
azracimm, aksam gelsene sen de? aksamlari da pek katilmiyorsun...![]()
slm kızlarrbeb geldim çok ta yoruldum evin bütün tüllerini perdelerini yıkadım camları sildim sağolsun kocişte onları geçirdi
scremawaycım canım benim kırmızlar geldisöktürücüyü de içmeme gerek kalmadı sadece 2 tane içmiştim o kadar
yeni bat ve bu son olur inş kuzum 16 temmuz
ama iyi oldu gelmesi yeni aya tedaviyle başlıcam hayırlı olur inş![]()
slm kızlarrbeb geldim çok ta yoruldum evin bütün tüllerini perdelerini yıkadım camları sildim sağolsun kocişte onları geçirdi
scremawaycım canım benim kırmızlar geldisöktürücüyü de içmeme gerek kalmadı sadece 2 tane içmiştim o kadar
ben iki gece once abimde sabahladim dun ruh gibiydim boyle kafam gidiyodu ekrana bakarken dayanamadim canim ya bu aksamda gidiyoruz insallah ordan bakabilirsem bakarim ama rahat birakmazlar sanmiyorum![]()
migicimmm, sen kan testini yenilemedin mi? belki yukseldi degerlerin?:26::26:
selam kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm...![]()
hoşbulduk bitanemhoşgeldin canımmmmmm
ohh ne güzel temizliğinide bitirdin eşinde yardım etmiş maşallah
aman hoşgelmişler sefa getirmişler de bu son gelişleri olur inşallah, yeni ay hepimize ugur getirsin canım. moralinin, keyfinin yerinde olmasına sevindim![]()
canim benimmmmm insallah onumuzdeki ay tum dileklerin gercek olur![]()
selam kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm...![]()
hoşgeldinnnnnnnn fistikkkkkkkkk![]()
hoşgeldin bitanem :92::92::92:
sila kizzzz, neden kactin dun gece, iyi geceler bile demedennn....
ben seninki alip goturdu diye tahmin ettim... dogrumuyum...?![]()
uyku duzenine dikkat et azracimmmmm, hamile kalirken o da cok etkili....
nihancimmmmmm, zaten biliyordun hamile olmadigini, iyi olmus gelmesi bence... boylece onumuzdeki aya hazirlanmaya baslarsin... sen ne zamandir deniyordun canim bu arada? merak ettim...:26:
seni listede guncelliyimmm, 16 temmuz son olsunnn canim insallahhhh...![]()