2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay içim kıpraştı kızzzzz
kız varya şu anki dış görünüşümden anlaşılıyosam iş yerinde rezil oldum demektir kesin

Amaaaan boşver ne rezil olcan ne güzel 12 yıllık evlisin kocanla ilgili bi konuda heyecanlanıyosun tebrik ederim seni hayatım . Ne evlilikler var daha 1 yılı bitip te 1 asırlık evli gibi olan insanlarda var . Aranızdaki aşk hep daim olsun yeni bir bebekle aileniz daha da kenetlensin canım inşallah çabalarının karşılığını en yakın zamanda alırsın

canım aramıza hoşgeldinn elimizden geldiğince yardımcı oluruz tabi :))

çok geçmiş olsunn Allah bir daha yaşatmasın inşallahhh...mol gebelik nasıl oluyorr üzülmezsen paylaşır mısın? bide adet düzensizliğinin sebebi varmı doktora gittinmi bunun için..benimde düsensiz mesela bnde pko var ...bunun gibi bişi mesela...

olur guzelimm geceye birakalim derin mevzular diosun yaniiii... beklicem seni reklamlardan sonraa......

kardaiz guzelimbu dogum gunu suprizi super bende yapmistim hatta ben nevresim takimini bile ona gore almistimmmm...

Vaaaaay hemşerime bak bende yapmıştım siyah saten nevresim kırmızı gecelik

Son düzenleme:
zilli seni
canım yaa süpersin çok seviyorum kız seni veeeee hepinizi

ayy canımmm bnde bnde senii çokk seviyorummm :)))

olur guzelimm geceye birakalim derin mevzular diosun yaniiii... beklicem seni reklamlardan sonraa......

kardaiz guzelimbu dogum gunu suprizi super bende yapmistim hatta ben nevresim takimini bile ona gore almistimmmm...

sılacımm aynen geceye bırakalım bunu :))) ayrıcaaa kesinlikleee nevresimide ona göre ayarlamak lazımm katılıyorumm ve yemin ederim şimdi yazıodumm vallaha bakk sen demişsinn :))) nevresimi yani

deme yaaaa
nevresim takımınıda mı değiştirsem acaba :26::26:

evett canımm ayenn değiştirmelisinn bütün ambniansa uygun olmalı...mumlarıda kokulu u alll:

Allah razı olsun canım benim...
amin inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.

evett canımm ayenn değiştirmelisinn bütün ambniansa uygun olmalı...mumlarıda kokulu u alll:[/QUOTE]

peki hayatım neversimi de değiştireyim battı balık yan gider...
hadi bakalım kazamız mübarek olsun....
hehehheh bende hürrem gibi halvete gircem

eyüzübillah, afkur canım o ne oluyor acaba....
yok kızlar hepsini aynı kaldıramam ben bünyem kaldırmaz

canım yaa

Sen şimdilik düşündüklerini yap onu da daha sonra yaparsın aslında bunuda yapsan hly'nın dediği gibi kesin deprem olur heralde Birkaç yağın karışımından bi masaj yağı yapıyorsun onunla eşine masaj yapacaksın normal zamanda kendine parfüm olarak da kullanabiliyorsun

yok canım almıyım, öle yağlara ihtiyacımız yok...
pek de mütevaziyim

SCREAMAWAY canım tebrik ederim hamileymissin ne güzel bir haber bu:92::92::92::92:allahım sag salim kucagina almayı nasip etsin bende bir saat sonra yola cıkıyorum memlekete gidiyorum epey bir süre giremem bu sırada insallah diger akadaslarımın hepsi hamile kalır hoscakalın kızlar kendinize iyi bakın byeeeeeeee

şit kızlar konuyu kapatalım uyarı alcaz topic konusundan baya çıktık....
zaten ben utangaç bir insanım bu konuda bu kadar yorum yapmam bile büyük başarı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…