- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.601
arkadaşlar merhaba;
aranıza yeni katıldım..Daha önce iki tane bebişimi kaybettim....Şimdi korunma süremiz bitti..hamile kalmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz
ay içim kıpraştı kızzzzz
kız varya şu anki dış görünüşümden anlaşılıyosam iş yerinde rezil oldum demektir kesin
ilk bebişimi 2009 yılında kalp atışları alınamadığı için kürtaj yaptılar.İkincisi 2010 haziran 18 haftalıktı mol gebelikten dolayı sonlandırdılar.Normal doğum şeklinde kaybettim sonrada kürtaj.1 yıllık korunma sürem vardı.Nisan ayında sonlandı.Ancak regl düzensizliğim var..35-36 günde falan geliyor.Ne yapacağımı bilemiyorum
olur guzelimm geceye birakalim derin mevzular diosun yaniiii... beklicem seni reklamlardan sonraa......
kardaiz guzelimbu dogum gunu suprizi super bende yapmistim hatta ben nevresim takimini bile ona gore almistimmmm...
zilli seni
canım yaa süpersin çok seviyorum kız seni veeeee hepinizi
olur guzelimm geceye birakalim derin mevzular diosun yaniiii... beklicem seni reklamlardan sonraa......
kardaiz guzelimbu dogum gunu suprizi super bende yapmistim hatta ben nevresim takimini bile ona gore almistimmmm...
deme yaaaa
nevresim takımınıda mı değiştirsem acaba :26::26:
Amaaaan boşver ne rezil olcan ne güzel 12 yıllık evlisin kocanla ilgili bi konuda heyecanlanıyosun tebrik ederim seni hayatım. Ne evlilikler var daha 1 yılı bitip te 1 asırlık evli gibi olan insanlarda var . Aranızdaki aşk hep daim olsun yeni bir bebekle aileniz daha da kenetlensin canım inşallah çabalarının karşılığını en yakın zamanda alırsın
Allah razı olsun canım benim...
amin inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.
Vaaaaay hemşerime bakbende yapmıştım siyah saten nevresim kırmızı gecelik
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyy renklere bak heleee
allah almasın kız seni emi
aferim maşallah iyi yapmışsın aslında :13:
breshka ,
şu afrodizyak etkili maasaj yağından da bahsetsene
breshka ,
şu afrodizyak etkili maasaj yağından da bahsetsene
eyüzübillah, afkur canım o ne oluyor acaba....
yok kızlar hepsini aynı kaldıramam ben bünyem kaldırmaz
canım yaa
Sen şimdilik düşündüklerini yap onu da daha sonra yaparsınaslında bunuda yapsan hly'nın dediği gibi kesin deprem olur heralde Birkaç yağın karışımından bi masaj yağı yapıyorsun onunla eşine masaj yapacaksın normal zamanda kendine parfüm olarak da kullanabiliyorsun
canım yaa
Sen şimdilik düşündüklerini yap onu da daha sonra yaparsınaslında bunuda yapsan hly'nın dediği gibi kesin deprem olur heralde Birkaç yağın karışımından bi masaj yağı yapıyorsun onunla eşine masaj yapacaksın normal zamanda kendine parfüm olarak da kullanabiliyorsun [/QUOTEyaaa bende istiyorum o masaj yuağının tarifini kısslar ne olur banada söyleyin yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?