- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.581
Hoşbulduk canım, ne bileyim 9 aydır görmüyomuş galiba bence pijamalı olsa bile farketmez,ama arkadaş bi yerde hata yapmış, telde söylemeyip direk sürpriz daha bomba olurdu
işte bnde onu diorumm adam aylarca beklemiş 1 saat daha beklerr ki beklesin kiiiii depreminn gücü yüksek olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn:
ay sizde bişi bilmiosunuz haaaaaaa:
ayol nerden geldi aklına böyle bişiyokyok onun kocası öyle biri değildir demez öyle demez
ağrısın ağrısınn daha durr siz bana takılın çatlarr bile o karnınızz:
tabiki haklıyımm bu işleri ii bilirim ben
işte bnde onu diorumm adam aylarca beklemiş 1 saat daha beklerr ki beklesin kiiiii depreminn gücü yüksek olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn:
karnım ağrıdı yemin ederim deprem hee
Haklısın aslında o yöndende düşünmek lazım
yok canım o bu akşam değil. yarın akşam doğum günü süprizi olcam bakalım kısmet olursa
senin eline su dökemem canımmmmmm
ama beklesin valla napim. onca zaman sonra süprizimi bozmasın aaaaaa
bu akşam öle şiddetli bi şey olmazda yarın akşam deprem gücü hakkında bi yorum yapamıcam. hly canım korkma emiiii
ay koptum valla çok güldüm kızlarrr karnım ağrıdı yaaa
ayy hlycım sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün valla telefonda konuşamadım ya
arkadaşlar merhaba;
aranıza yeni katıldım..Daha önce iki tane bebişimi kaybettim....Şimdi korunma süremiz bitti..hamile kalmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz
yok kız cocam öle şeyler demezzz. ben temkinli olurum yüzdüz
ayyyyy ben de hiç böle bişey denemedim kız şimdiye kadar bi gün deneyeyim görelim depremi, benim de bu konularda bilgim az biraz eksiktir,
arkadaşlar merhaba;
aranıza yeni katıldım..Daha önce iki tane bebişimi kaybettim....Şimdi korunma süremiz bitti..hamile kalmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz
hlyaaaaaaaaaaaaaaa bebegimmsiiinnnnnnnnnnnn........ canikomm benimmmmm.... bende kendimi bisii bilir zannederdimmmm...
yavruuuummm bizede ogret bildiklerinii...............
Ben bişey der demedim canımzaten adamın diyecek hali kalmaz bence
silaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmm hayatımmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmm :)))) valla az önce deediğim gibi mütevazıı olamıcammm iiyimdir bu konudaa daha neler var neler: bi gece herkeşler burda olursa anlatırım sizee
ay canım yanlışlıkla senden alıntı yapmışım kusura bakma hayatım
ortalık karıştı
canım hoşgeldin,,,
çok geçmiş olsun, nasıl kaybettin acaba sorabilir miyim? düşükmü yapmıştın ?
tabiki burdaki herkes sana bilgisi dahilinde yardımcı olucaktır, ama üzülmek yok
dene canım dene test edildi onaylandıı: .d ayy her zamann bilgime başvurabilirsinizz canlarımm ücretsizdirr merakk etmeyin : ama ilk seanstan sonra işler yani
ne kusuru hayatım heyecanlandın heralde
silaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmm hayatımmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmm :)))) valla az önce deediğim gibi mütevazıı olamıcammm iiyimdir bu konudaa daha neler var neler: bi gece herkeşler burda olursa anlatırım sizee
ilk bebişimi 2009 yılında kalp atışları alınamadığı için kürtaj yaptılar.İkincisi 2010 haziran 18 haftalıktı mol gebelikten dolayı sonlandırdılar.Normal doğum şeklinde kaybettim sonrada kürtaj.1 yıllık korunma sürem vardı.Nisan ayında sonlandı.Ancak regl düzensizliğim var..35-36 günde falan geliyor.Ne yapacağımı bilemiyorum
olur guzelimm geceye birakalim derin mevzular diosun yaniiii... beklicem seni reklamlardan sonraa......
kardaiz guzelimbu dogum gunu suprizi super bende yapmistim hatta ben nevresim takimini bile ona gore almistimmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?