2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Hoşbulduk canım, ne bileyim 9 aydır görmüyomuş galiba bence pijamalı olsa bile farketmez, ama arkadaş bi yerde hata yapmış, telde söylemeyip direk sürpriz daha bomba olurdu

yok canım o bu akşam değil. yarın akşam doğum günü süprizi olcam bakalım kısmet olursa

işte bnde onu diorumm adam aylarca beklemiş 1 saat daha beklerr ki beklesin kiiiii depreminn gücü yüksek olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn :

ay sizde bişi bilmiosunuz haaaaaaa :

senin eline su dökemem canımmmmmm
ama beklesin valla napim. onca zaman sonra süprizimi bozmasın aaaaaa
bu akşam öle şiddetli bi şey olmazda yarın akşam deprem gücü hakkında bi yorum yapamıcam. hly canım korkma emiiii
ay koptum valla çok güldüm kızlarrr karnım ağrıdı yaaa

ayy hlycım sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün valla telefonda konuşamadım ya

işte bnde onu diorumm adam aylarca beklemiş 1 saat daha beklerr ki beklesin kiiiii depreminn gücü yüksek olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn :

ayyyyy ben de hiç böle bişey denemedim kız şimdiye kadar bi gün deneyeyim görelim depremi, benim de bu konularda bilgim az biraz eksiktir,

ayy pek mütevazıı olamicamm iyiyimdir bu konudaaa D: tamam canımm ben yarın akşama hazırlarım kendimi zaten hürremde varr çok sallantı olur kocam sorarsaaaa ben derim hürremden hürremdenn :D:

ayy hlycım sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün valla telefonda konuşamadım ya

amiinn canımm aminnnn.... inşallahhh canım cümlemizz gülelimm Allahh hiç eksik etmesinn :)

arkadaşlar merhaba;
aranıza yeni katıldım..Daha önce iki tane bebişimi kaybettim....Şimdi korunma süremiz bitti..hamile kalmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz

canım hoşgeldin,,,
çok geçmiş olsun, nasıl kaybettin acaba sorabilir miyim? düşükmü yapmıştın ?
tabiki burdaki herkes sana bilgisi dahilinde yardımcı olucaktır, ama üzülmek yok

hlyaaaaaaaaaaaaaaa bebegimmsiiinnnnnnnnnnnn........ canikomm benimmmmm.... bende kendimi bisii bilir zannederdimmmm...

yavruuuummm bizede ogret bildiklerinii...............

ayyyyy ben de hiç böle bişey denemedim kız şimdiye kadar bi gün deneyeyim görelim depremi, benim de bu konularda bilgim az biraz eksiktir,

dene canım dene test edildi onaylandıı :.d ayy her zamann bilgime başvurabilirsinizz canlarımm ücretsizdirr merakk etmeyin : ama ilk seanstan sonra işler yani

hlyaaaaaaaaaaaaaaa bebegimmsiiinnnnnnnnnnnn........ canikomm benimmmmm.... bende kendimi bisii bilir zannederdimmmm...

yavruuuummm bizede ogret bildiklerinii...............

silaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmm hayatımmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmm :)))) valla az önce deediğim gibi mütevazıı olamıcammm iiyimdir bu konudaa daha neler var neler : bi gece herkeşler burda olursa anlatırım sizee

canım hoşgeldin,,,
çok geçmiş olsun, nasıl kaybettin acaba sorabilir miyim? düşükmü yapmıştın ?
tabiki burdaki herkes sana bilgisi dahilinde yardımcı olucaktır, ama üzülmek yok

ilk bebişimi 2009 yılında kalp atışları alınamadığı için kürtaj yaptılar.İkincisi 2010 haziran 18 haftalıktı mol gebelikten dolayı sonlandırdılar.Normal doğum şeklinde kaybettim sonrada kürtaj.1 yıllık korunma sürem vardı.Nisan ayında sonlandı.Ancak regl düzensizliğim var..35-36 günde falan geliyor.Ne yapacağımı bilemiyorum

silaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmm hayatımmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmm :)))) valla az önce deediğim gibi mütevazıı olamıcammm iiyimdir bu konudaa daha neler var neler : bi gece herkeşler burda olursa anlatırım sizee

olur guzelimm geceye birakalim derin mevzular diosun yaniiii... beklicem seni reklamlardan sonraa......

kardaiz guzelimbu dogum gunu suprizi super bende yapmistim hatta ben nevresim takimini bile ona gore almistimmmm...

ay canım benim çokkkk geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsın aynı şeyleri ...
mol gebelik nası oluyo rahatsız olmazsan biraz açıklayabilir misin?
adet düzensizliğin için doktorun herhangi bir ilaç önermiş miydi acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…