- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.621
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum.breshka baybaaaaay [/QUOTEkendine iyi bak tatlım öpüldün
heyyy breshka ne olur banada ver tarifini şu yağın malum ihtiyaç var çalışmalar hızlandı
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum.breshka baybaaaaay
SCREAMAWAY canım tebrik ederim hamileymissin ne güzel bir haber bu:92::92::92::92: allahım sag salim kucagina almayı nasip etsin bende bir saat sonra yola cıkıyorum memlekete gidiyorum epey bir süre giremem bu sırada insallah diger akadaslarımın hepsi hamile kalır hoscakalın kızlar kendinize iyi bakın byeeeeeeee
şit kızlar konuyu kapatalım uyarı alcaz topic konusundan baya çıktık....
zaten ben utangaç bir insanım bu konuda bu kadar yorum yapmam bile büyük başarı
ya kardaizcimm canım bırak bu işleriiyorum yaptığına göre demekki içinde varr biz sadece içinden çıkmasını sağladıkk : ahahhahahahha :)
sana çooookk teşeekkürler hayatım dua et masaj işe yarasınn yarın malzemeleri alşıcam kendine iyi bak öptümmmmKızlar bende çıkıyorum akşam fırsat bulursam gene gelirim kendinize iyi bakın :79:
Hepinize
kızlar ben kaçarr kociş geliyoo yemekkk :))) öptümmmmmm :))
Canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz
Resminide ekle hatta kız,görelim bi yeğenimiziii
dualarımız seninle tatlım. hayırlı haberlerini bekliyoruz...
tuğçecimm ii haberle gel inşallahhh :))
tuğçeeemm o temizzz kalbin kadar temiz haberlerle gelirsin inşallahhhhh..canım benimmm o kadar iyisin kii..
tugce cabuk git gel cicim.. Hayırlısıyla inş
Tugcecimmmm, insallah guzel haberlerle donersin doktordan canimmmm..
Kizlarrr burda doktor meselesini arastirdim biraz...
Ilk seferde gidip hamileyim diye haber verebiliyorsun, ve belki sana kan testi yapiyorlar.. (bu kan verme kismindan henuz emin olamadim, biraz daha arastircammm...)
Ama ilk ciddi muayene 2. veya 3. ay civarinda oluyormus... Aciklamasinda da su yaziyor... Cunku bebeklerin 1/3u ilk 3 ayda dusuyor... Yani bunun icin gec yapiyorlar muayeneyiii..
bende çıkıyorum kızlarrrr
hepinize tatlı sohbetler yarın görüşürüz
Allaha emanet olun, inşallah bu ay yüzümüz güler de son adetleri görmüşüzdür ....
hoşçakalınnn
Ben geldımmm kızlarrrr ıyı haberlerle geldım :) Bebişimin kesesını gördümmmm 14.90 mm olmuşşşş :)( geçen hafta gıttıgımde 0.38 mm di) doktor gelişimi güzel dedı , kalp atışlarını görür gibi oluyorum dedi uğraştı uğraştıtam göremeyınce haftaya gel bakalım kalp atışlarına dedi... Smeat testi aldı benden hıc yaptırmamıştım evlendıgımden berı ... Vee birsürü test yazdı küçük bi chek up gıbı düşün dedı ve butun saglık ocaklarından yaptırabılırsın illa bızım hastanemızde yaptırmana gerek yok dedi... Bide 1 dosya verdı bana bunu eşin ve sen tek tek okuyun aklınıza takılan bısey olursada bana sorun dedi... Dosyada hamılelıkle ılgılı hersey yazıyooo kuaforden tut, epilasyon, yeme içme, gezmee hersey işte :) Merak ettıgınız bısey varsa bakayımmm kızlar....
Screamawaycımmm bana verdıgı dosyada ılk 3 ay uçuş yasak yazıyo buarada
Buarada Allahım hepımıze tatdırsın bu guzel duyguyu ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Tuğçecim güzel haberler almana çok ama çok sevindim. İnşallah sonuna kadar böyle güzel devam eder Allah'ın izniyle.. Darısı bizlerin başına
Kizlar bu sabah dayanamadim veeeee test yaptim az once....
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........
Canım yerim ben o virgülü .Çok tatlı kuzuuuuu.Sağlıkla büyüsün.
Selam canlarım nasılsınız?Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Tatlım çok sevindim.Birkaç gündür giremedim ama süper bir dönüş oldu.Gözün aydın canım.Umarım her şey çok güzel olur.Kızımın arkadaşları çoğalıyoooooo
Canım yerim ben o virgülü .Çok tatlı kuzuuuuu.Sağlıkla büyüsün.
Evet tatlım abla oldu bile.Yarın birgün bir yerlerde görüşürsek yapar ablalık vazifesini :))))):) mavıbebekcımmm amın ınsallah cumlemızınkı ınsallah...senin bebişin topıgımızın ablası oldu artıkk cunku ılk bebeklerımızdennn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?