2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

heyyy breshka ne olur banada ver tarifini şu yağın malum ihtiyaç var çalışmalar hızlandı

canım iki tarif var birisi aklımda değil onu bulmam lazım ama bi tanesini vereyim.

100 ml badem yağı ya da avokado yağı

- Yarım vanilya çubuğu

- 6 damla gül yağı

- 6 damla lavanta yağı

- 6 damla kişniş otu yağı

yağların hepsini koyu renkli bi şişede iyice çalkalıyosun karıştıktan sonra vanilya çubuğunu içine koyup iki gün karanlık güneş almayan serin bi yerde bekletiyosun ama dolaba koyma . sonra masaj için kullanıyosun

iyi yolculuklar canımm kendinede bebeğinede dikkat ett :)) çok öptümm seniii hoşçakall :))

şit kızlar konuyu kapatalım uyarı alcaz topic konusundan baya çıktık....
zaten ben utangaç bir insanım bu konuda bu kadar yorum yapmam bile büyük başarı

ya kardaizcimm canım bırak bu işlerii yorum yaptığına göre demekki içinde varr biz sadece içinden çıkmasını sağladıkk : ahahhahahahha :)

ya kardaizcimm canım bırak bu işlerii yorum yaptığına göre demekki içinde varr biz sadece içinden çıkmasını sağladıkk : ahahhahahahha :)

içimde var tabiki de canım ama içimden çıkmıyo yapamıyorum.
bakalım deneyeceğiz...
ama cidden topic konusundan farklı olduğu için de dedim yani, sorun olmasın...

bende çıkıyorum kızlarrrr
hepinize tatlı sohbetler yarın görüşürüz
Allaha emanet olun, inşallah bu ay yüzümüz güler de son adetleri görmüşüzdür ....
hoşçakalınnn

Canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz
Resminide ekle hatta kız,görelim bi yeğenimiziii

Birazdan eklerım cnm benım :)

dualarımız seninle tatlım. hayırlı haberlerini bekliyoruz...

tuğçecimm ii haberle gel inşallahhh :))

tuğçeeemm o temizzz kalbin kadar temiz haberlerle gelirsin inşallahhhhh..canım benimmm o kadar iyisin kii..

tugce cabuk git gel cicim.. Hayırlısıyla inş

Ben geldımmm kızlarrrr ıyı haberlerle geldım :) Bebişimin kesesını gördümmmm 14.90 mm olmuşşşş :)( geçen hafta gıttıgımde 0.38 mm di) doktor gelişimi güzel dedı , kalp atışlarını görür gibi oluyorum dedi uğraştı uğraştıtam göremeyınce haftaya gel bakalım kalp atışlarına dedi... Smeat testi aldı benden hıc yaptırmamıştım evlendıgımden berı ... Vee birsürü test yazdı küçük bi chek up gıbı düşün dedı ve butun saglık ocaklarından yaptırabılırsın illa bızım hastanemızde yaptırmana gerek yok dedi... Bide 1 dosya verdı bana bunu eşin ve sen tek tek okuyun aklınıza takılan bısey olursada bana sorun dedi... Dosyada hamılelıkle ılgılı hersey yazıyooo kuaforden tut, epilasyon, yeme içme, gezmee hersey işte :) Merak ettıgınız bısey varsa bakayımmm kızlar....
Screamawaycımmm bana verdıgı dosyada ılk 3 ay uçuş yasak yazıyo buarada

Buarada Allahım hepımıze tatdırsın bu guzel duyguyu ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende çıkıyorum kızlarrrr
hepinize tatlı sohbetler yarın görüşürüz
Allaha emanet olun, inşallah bu ay yüzümüz güler de son adetleri görmüşüzdür ....
hoşçakalınnn

cnmm ben geldım sen cıkmışsın... Kendıne ıyı bak gorusuruz yrnn

cnm arkadasımmm senınde kalbın o kadar güzelkiii... Bak hepımız tek tek hamiş cıkıyoruzz... Sakın umutsuzluga kapılma temmuzda senın ayınn beklıyorum senı tatlımmm :)

Tuğçecim güzel haberler almana çok ama çok sevindim. İnşallah sonuna kadar böyle güzel devam eder Allah'ın izniyle.. Darısı bizlerin başına

Tuğçecim güzel haberler almana çok ama çok sevindim. İnşallah sonuna kadar böyle güzel devam eder Allah'ın izniyle.. Darısı bizlerin başına

Aminnn pollyannacımmm... İnan topıkte benım gıbı bebiş ısteyen butun arkadaslarıma cooook dua edıyorum ...Allahım en kısa zamanda göbüşünüzü doldursun ınsallahh

Selam canlarım nasılsınız?Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Kizlar bu sabah dayanamadim veeeee test yaptim az once....

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........

Tatlım çok sevindim.Birkaç gündür giremedim ama süper bir dönüş oldu.Gözün aydın canım.Umarım her şey çok güzel olur.Kızımın arkadaşları çoğalıyoooooo

Eki Görüntüle 210008

Ekteki virgüle benzeyen( kuyruklu:) ) sıyah golge bebişimin kesesi :)
Canım yerim ben o virgülü .Çok tatlı kuzuuuuu.Sağlıkla büyüsün.

:) mavıbebekcımmm amın ınsallah cumlemızınkı ınsallah...senin bebişin topıgımızın ablası oldu artıkk cunku ılk bebeklerımızdennn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…