2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sabahtan şu saate kadar maşallah tam 27 sayfa olmuş. daha gecesi de var bunun. Ohhhh

Screamcığımın haberi tam bombaydı zaten. Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Tuğçecimin dr.dan iyi haberlerle dönmesi de ayrı güzeldi.

ben yine bi kaç gün kaçayım.. sonra gelince de azracımın,regencimin, wifeofdemoncumun ve batı yaklaşan tüm adayların hamiş haberini almak nasip olur inşallah.

Hepiniz sağlıcakla kalın..

cnm arkadasımmm senınde kalbın o kadar güzelkiii... Bak hepımız tek tek hamiş cıkıyoruzz... Sakın umutsuzluga kapılma temmuzda senın ayınn beklıyorum senı tatlımmm :)
yok canım umutsuzluğa kapılmıyorummm..gelecek aya kaldı bakalımmm..nasipse olur diyorumm..Allahım bizim için en uygun zaman ne zamansa o zaman versin bu mutluluğu bizee .. canımsınnn..
Eki Görüntüle 210008

Ekteki virgüle benzeyen( kuyruklu:) ) sıyah golge bebişimin kesesi :)
Allahım nazarlardan korusun..
ne kadarrrr güzel bi duygudurrr canımmm yaa...Allahım korusun sizi..

ay içim kıpraştı kızzzzz
kız varya şu anki dış görünüşümden anlaşılıyosam iş yerinde rezil oldum demektir kesin

olur guzelimm geceye birakalim derin mevzular diosun yaniiii... beklicem seni reklamlardan sonraa......
kardaiz guzelimbu dogum gunu suprizi super bende yapmistim hatta ben nevresim takimini bile ona gore almistimmmm...

ayyy kopmussunuzzz siz burdaaaa.. ben de kacirmisimmmmmmmm.....

breshka ,

şu afrodizyak etkili maasaj yağından da bahsetsene

ona ihtiyacı yok ki şimdi zati adam hasret gülüm

kizlarrr sizde neler varmisss booleee haberimiz yokmuss... ben de ogrenmek istiyorummm butun bunlariiiii....

Cicekcimmmmm, cok tesekkur ederim tatlimmmm...

kuppecim o kdr pozitif bi yapin varkii umutsuz olmak asla yakismaz sana ztn...

inanirmisin hala inanamamiyorumm ben... sanirim bebegin kolunu bacagini gorene kdrda inanmiycam :)))

yaaa olmazzzzz kiii ben gitcemmm... Dugunu kaciramammmm.. Burda doktora gidip sorsam biliyorum ki hicbisi kontrol etmeden biz tavsiye etmiyoruz dicek.. Halbuki bir check edip, riskli bir durum varsa tavsiye etmiyorum demesi gerekmez mi? Belki riskli bisi yokk hamileligimde... offff.. kafam karisiyor iyice...:44::44::44:

Eki Görüntüle 210008

Tugcecimmmmmmm, cokkkk tatliiii.. Ben de istiyorummm aynisindan.. Allah bebeginin saglikla kucagina gelmesini saglasin insallah canimmmm...

Mavibebekcimmmm, cok tesekkur ederim canimmm... Ben daha durumu cok algilayamadim..

deme yaaaa
nevresim takımınıda mı değiştirsem acaba :26::26:

Vaaaaay hemşerime bak bende yapmıştım siyah saten nevresim kırmızı gecelik

evet sekerlerrrr oylee bende siyah sateni dusunuyodum aklimdann..... kizlar tam olsun demiii neydi bebis icin her yol mubahhh...
evett canımm ayenn değiştirmelisinn bütün ambniansa uygun olmalı...mumlarıda kokulu u alll:

peki hayatım neversimi de değiştireyim battı balık yan gider...
hadi bakalım kazamız mübarek olsun....
hehehheh bende hürrem gibi halvete gircem [/QUOTE]
hayatim senin bizim neyimiz eksik hurremden ayolll..... fazlamizvar azimiz yookkk hoppaa halveteee
ayyy kopmussunuzzz siz burdaaaa.. ben de kacirmisimmmmmmmm.....

bebegimb sen zaten kacir artik bunlariiii uuzzuuunnca bi sureeeee rahatladin valla dus meselesindennnnnnnnnnnnn... bizyosun tutmaya devammmmm

tatlim senin yerinde ben olsaydim bende ucaga binmek isterdimm sonuctaa kardesinjn dugunu... bundan onemli daha ne olabilirki? bence drlar abartiyooo bak arzu flnda binmis ucagaa hamileykenn... sen netten iyice bi arastir tatlim.
buaradaa en fazla 3 hafta sonra seninde boylee ultrason goruntulerin olacak :)

Eki Görüntüle 210008

canımmmmm o virgülüü yesinn teyzesiiiiii...oyyy o ne güzellikkkkkkkkkk...Allahımmmmmmmm mucize bebekk bu mucizeeeee..maşallahhhh inşallahh hepimizinn böyle güzel resimleri olur hemennn :)) tuğçecimm Allahh sağlıkla daim etsin inşallahh :)))

Kizlar bu sabah dayanamadim veeeee test yaptim az once....

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........

süper haber b ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Allah bagislasin canim
Hayirli hamilelik, Hayirli dogum ve Hayirli evlat nasip esin Rabbim sana. Bizler icinde dua et olurmu canim.

canikommmmmmm ne yapıyorsunn bakiim :))

caniiimmm yaa dizi izliyodum sayfayi guncelememisim gec gordum postunu sende gitmissin.... gorunmu buguunn hiiic kimseler ugramadiii..... ahh ahhhhh.... azaldik tabi hamis oldu cogusuuu...

screamcimi
listede bile hamile goremedeik... hic gelmedi bak goruyomusun ilkgunden yalniz birakildikkkk

ikizim guluummm... konusuruz azicik diodum ama esim yoldaymissss ....

ee canimcim bata sayili saatler kaldi senin yok demi gelen giden.... kovalim zatenn..

bugunnn kimseler yoktu tatlimmm screamaway listeyide yollamadi canim yazik esiyle sevinc yasiyolar zahir...nese bugun iziin veriyorummmm....

silacimmmm geldimmm ben... yok ne sevinc yasamasiii... usta pesinde kosuyordukkkk.... bizim evin duvarlarini indirmis... yapiyor bisiler de, ne yapacagini anlattim...

sizi yalniz birakirmiyimmmmm hiccccc....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…