- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.641
yok canım umutsuzluğa kapılmıyorummm..gelecek aya kaldı bakalımmm..nasipse olur diyorumm..Allahım bizim için en uygun zaman ne zamansa o zaman versin bu mutluluğu bizee .. canımsınnn..cnm arkadasımmm senınde kalbın o kadar güzelkiii... Bak hepımız tek tek hamiş cıkıyoruzz... Sakın umutsuzluga kapılma temmuzda senın ayınn beklıyorum senı tatlımmm :)
Allahım nazarlardan korusun..
ay içim kıpraştı kızzzzz
kız varya şu anki dış görünüşümden anlaşılıyosam iş yerinde rezil oldum demektir kesin
olur guzelimm geceye birakalim derin mevzular diosun yaniiii... beklicem seni reklamlardan sonraa......
kardaiz guzelimbu dogum gunu suprizi super bende yapmistim hatta ben nevresim takimini bile ona gore almistimmmm...
breshka ,
şu afrodizyak etkili maasaj yağından da bahsetsene
ona ihtiyacı yok ki şimdi zati adam hasret gülüm
SCREAMAWAY canım tebrik ederim hamileymissin ne güzel bir haber bu:92::92::92::92: allahım sag salim kucagina almayı nasip etsin bende bir saat sonra yola cıkıyorum memlekete gidiyorum epey bir süre giremem bu sırada insallah diger akadaslarımın hepsi hamile kalır hoscakalın kızlar kendinize iyi bakın byeeeeeeee
yok canım umutsuzluğa kapılmıyorummm..gelecek aya kaldı bakalımmm..nasipse olur diyorumm..Allahım bizim için en uygun zaman ne zamansa o zaman versin bu mutluluğu bizee .. canımsınnn..
Allahım nazarlardan korusun..
ne kadarrrr güzel bi duygudurrr canımmm yaa...Allahım korusun sizi..
Ben geldımmm kızlarrrr ıyı haberlerle geldım :) Bebişimin kesesını gördümmmm 14.90 mm olmuşşşş :)( geçen hafta gıttıgımde 0.38 mm di) doktor gelişimi güzel dedı , kalp atışlarını görür gibi oluyorum dedi uğraştı uğraştıtam göremeyınce haftaya gel bakalım kalp atışlarına dedi... Smeat testi aldı benden hıc yaptırmamıştım evlendıgımden berı ... Vee birsürü test yazdı küçük bi chek up gıbı düşün dedı ve butun saglık ocaklarından yaptırabılırsın illa bızım hastanemızde yaptırmana gerek yok dedi... Bide 1 dosya verdı bana bunu eşin ve sen tek tek okuyun aklınıza takılan bısey olursada bana sorun dedi... Dosyada hamılelıkle ılgılı hersey yazıyooo kuaforden tut, epilasyon, yeme içme, gezmee hersey işte :) Merak ettıgınız bısey varsa bakayımmm kızlar....
Screamawaycımmm bana verdıgı dosyada ılk 3 ay uçuş yasak yazıyo buarada
Buarada Allahım hepımıze tatdırsın bu guzel duyguyu ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Selam canlarım nasılsınız?Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Tatlım çok sevindim.Birkaç gündür giremedim ama süper bir dönüş oldu.Gözün aydın canım.Umarım her şey çok güzel olur.Kızımın arkadaşları çoğalıyoooooo
deme yaaaa
nevresim takımınıda mı değiştirsem acaba :26::26:
Vaaaaay hemşerime bakbende yapmıştım siyah saten nevresim kırmızı gecelik
evet sekerlerrrr oylee bende siyah sateni dusunuyodum aklimdann..... kizlar tam olsun demiii neydi bebis icin her yol mubahhh...ayy canımmm bnde bnde senii çokk seviyorummm :)))
sılacımm aynen geceye bırakalım bunu :))) ayrıcaaa kesinlikleee nevresimide ona göre ayarlamak lazımm katılıyorumm ve yemin ederim şimdi yazıodumm vallaha bakk sen demişsinn :))) nevresimi yani
evett canımm ayenn değiştirmelisinn bütün ambniansa uygun olmalı...mumlarıda kokulu u alll:
evett canımm ayenn değiştirmelisinn bütün ambniansa uygun olmalı...mumlarıda kokulu u alll:
ayyy kopmussunuzzz siz burdaaaa.. ben de kacirmisimmmmmmmm.....
yaaa olmazzzzz kiii ben gitcemmm... Dugunu kaciramammmm.. Burda doktora gidip sorsam biliyorum ki hicbisi kontrol etmeden biz tavsiye etmiyoruz dicek.. Halbuki bir check edip, riskli bir durum varsa tavsiye etmiyorum demesi gerekmez mi? Belki riskli bisi yokk hamileligimde... offff.. kafam karisiyor iyice...:44::44::44:
Tugcecimmmmmmm, cokkkk tatliiii.. Ben de istiyorummm aynisindan..Allah bebeginin saglikla kucagina gelmesini saglasin insallah canimmmm...
..
masallah canimm yaa cok guzel Rabbim hepimize gostersin insallahh... paylasimin icinde sagol. RAbbim nazarlardan korusunnnn...
ben varımmm .. öyle bir geçer zaman ki gecesi bugün kuzu..ondan kimse yok..
Kizlar bu sabah dayanamadim veeeee test yaptim az once....
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........
canikommmmmmm ne yapıyorsunn bakiim :))
caniiimmm yaa dizi izliyodum sayfayi guncelememisim gec gordum postunu sende gitmissin.... gorunmu buguunn hiiic kimseler ugramadiii..... ahh ahhhhh.... azaldik tabi hamis oldu cogusuuu...
screamcimi listede bile hamile goremedeik... hic gelmedi bak goruyomusun ilkgunden yalniz birakildikkkk
ikizim guluummm... konusuruz azicik diodum ama esim yoldaymissss ....
ee canimcim bata sayili saatler kaldi senin yok demi gelen giden.... kovalim zatenn..
bugunnn kimseler yoktu tatlimmm screamaway listeyide yollamadi canim yazik esiyle sevinc yasiyolar zahir...nese bugun iziin veriyorummmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?