- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.561
haklısın valla yapıyım bakim nasıl olcak...
kızlar az önce de eşim aradı dedim ki < sen gelince bizim bişey yapmamız lazım > dedim.
o da < ne oldu ne yapıcaz ki > dedi
bende < yaa anlasana söleyemem ben öle > dedim sanki beni tanımıyoooo
o da < heee e sölesene karıcım açık açık, tamam yaparız > dedi
güldürdün kız beni
Bencede yap adam zaten hasret sanaşöyle güzel bi kıyafet al... geldiğinde mum ışığında güzel bi sofrayla karşıla sonra giy cicilerini söndür ışıkları göster bakalım yakıştımı diye .... Gerisi malum
slm kızlar sohbetiniz hoşuma gitti.valla ben de öyle utanma yoktur, çocuk istiyoruz bizde, diyelimki kociş aradı geç gelcekmiş, aaaaa olmazzz sevişmemiz lazım bu gün diyiveririm ben
hoşgeldin canım,
hay maşallah sana bide ben 12 yıllık evliyim halime bak yaaa...
slm kızlar sohbetiniz hoşuma gitti.valla ben de öyle utanma yoktur, çocuk istiyoruz bizde, diyelimki kociş aradı geç gelcekmiş, aaaaa olmazzz sevişmemiz lazım bu gün diyiveririm ben
kızlarrrrrrrr eşimin yarın değil perşembe günüymüşş doğum günü
ben bu akşam hazır eşimde yokken gidip güzel bi çamaşır alsam utanmadan sıkılmadan hediye olsam nasıl olur ????
inşallah rezil olmam işte o zaman büyük bir fiyasko olur. ne yapabilirimmmm.:97::97:
eger olurda alırsam ilk defa öle bişey giycem benimkinin kalbine inmez inşallah. bide acemilik yapıp bişey olur da rezil olurum diye korkuyorum ama cesaretimi topladım yapcam öle bişey... mum falan da alim bari
ben bankaya çıkıyorum 15 dk sona gelirim ...
haklısın valla yapıyım bakim nasıl olcak...
kızlar az önce de eşim aradı dedim ki < sen gelince bizim bişey yapmamız lazım > dedim.
o da < ne oldu ne yapıcaz ki > dedi
bende < yaa anlasana söleyemem ben öle > dedim sanki beni tanımıyoooo
o da < heee e sölesene karıcım açık açık, tamam yaparız > dedi
teşekkür ederim arkadaşımhoşgeldin canım
tatlımmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmm sonunda bu adımı atabildin şükürr yaniiii
kesinliklee seksipalitesi yüksekk bi fantezi çamaşırr: : mum ışığıı güzel bir sofraa hafif bir müzikkk offffffff offffffffff diyorummm : kocişi daha kapıda öyle karşılamalısın bnceeeeee.....ayy kıskandımm bnde 4-5 gündür yapmadımm yapiim bişilerr DDD:: :
tatlımmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmm sonunda bu adımı atabildin şükürr yaniiii
kesinliklee seksipalitesi yüksekk bi fantezi çamaşırr: : mum ışığıı güzel bir sofraa hafif bir müzikkk offffffff offffffffff diyorummm : kocişi daha kapıda öyle karşılamalısın bnceeeeee.....ayy kıskandımm bnde 4-5 gündür yapmadımm yapiim bişilerr DDD:: :
Kapıda öyle karşılamasın gece çabuk biterr
ayoll hoşgeldinn önce canımm aramıza :)))
ama tam tersii çünküüü annem göster ama elletme dedi lafını uygulayacakzuahhahahah kapıda karşılayacak ama o kadar yemek falan yencekk ondan sonraaaaaaaa şaapsınlarrr : :
hahahahahahahahahahaha
koptum, canımsın hly
kız seksipalitesi de ne demek
evet canım şeytanın bacağını kıracağım ama kapıda öle karşılayamam 2 saniye kalır üstümde o çamaşır....
biraz bekletiyim şöle öle hemen yok zaten zor oluyo bana göre.
ayoll hoşgeldinn önce canımm aramıza :)))
ama tam tersii çünküüü annem göster ama elletme dedi lafını uygulayacakzuahhahahah kapıda karşılayacak ama o kadar yemek falan yencekk ondan sonraaaaaaaa şaapsınlarrr : :
Allah sizi ne yapmasın yaa krize girdim işyerinde:
Canım adam aylarca uzak kalmış yemeği beklermi hiç
Hoşbulduk canım, ne bileyim 9 aydır görmüyomuş galiba bence pijamalı olsa bile farketmez,ama arkadaş bi yerde hata yapmış, telde söylemeyip direk sürpriz daha bomba olurdu
hahahahahahahahahahaha
koptum, canımsın hly
kız seksipalitesi de ne demek
evet canım şeytanın bacağını kıracağım ama kapıda öle karşılayamam 2 saniye kalır üstümde o çamaşır....
biraz bekletiyim şöle öle hemen yok zaten zor oluyo bana göre.
işte bnde onu diorumm adam aylarca beklemiş 1 saat daha beklerr ki beklesin kiiiii depreminn gücü yüksek olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn:
ay sizde bişi bilmiosunuz haaaaaaa:
Bi de şöyle bi durum var, eğer adam kocan kıskançsa "ne bu hall başkası gelse nolcak, yanımda biri olsa nolcak, giren çıkan görse nolcak............... "gibi söylemlerde bulunursa kavga çıkar iş hevesin kırırlırbenim kocam öyle yapar şahsen
karnım ağrıdı yemin ederim deprem hee
Haklısın aslında o yöndende düşünmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?