2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

güldürdün kız beni
Bencede yap adam zaten hasret sana şöyle güzel bi kıyafet al... geldiğinde mum ışığında güzel bi sofrayla karşıla sonra giy cicilerini söndür ışıkları göster bakalım yakıştımı diye .... Gerisi malum

slm kızlar sohbetiniz hoşuma gitti. valla ben de öyle utanma yoktur, çocuk istiyoruz bizde, diyelimki kociş aradı geç gelcekmiş, aaaaa olmazzz sevişmemiz lazım bu gün diyiveririm ben

kızlar ya dün eşim doktora gitmişti ya test için numueyi verdikten sonra ilk örneklere göre başka bi doktora danışmış bu sonuçlarla ameliyata gerek kalmaz vitamin ve hızlandırıcı ilaçla hallolabilecek bişey ama ikinci sonuçta önemli demiş dua adin nolur ya biran önce bitsin şu sıkıntılar offf

tatlımmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmm sonunda bu adımı atabildin şükürr yaniiii

kesinliklee seksipalitesi yüksekk bi fantezi çamaşırr :: mum ışığıı güzel bir sofraa hafif bir müzikkk offffffff offffffffff diyorummm : kocişi daha kapıda öyle karşılamalısın bnceeeeee.....ayy kıskandımm bnde 4-5 gündür yapmadımm yapiim bişilerr DDD:::

Kapıda öyle karşılamasın gece çabuk biterr

hahahahahahahahahahaha
koptum, canımsın hly
kız seksipalitesi de ne demek
evet canım şeytanın bacağını kıracağım ama kapıda öle karşılayamam 2 saniye kalır üstümde o çamaşır....
biraz bekletiyim şöle öle hemen yok zaten zor oluyo bana göre.

Allah sizi ne yapmasın yaa krize girdim işyerinde :
Canım adam aylarca uzak kalmış yemeği beklermi hiç

snde canımmsınnn tatlımmmm :)))
seksipalitesi yüksek demekk çok seksii baştan cıkarıcı demekkkkk D::
az önce arkadaş da dedi kapıda karşılarsa gece kısa sürer diyee ona verdimm cevabıı bakarsınn ::

Hoşbulduk canım, ne bileyim 9 aydır görmüyomuş galiba bence pijamalı olsa bile farketmez, ama arkadaş bi yerde hata yapmış, telde söylemeyip direk sürpriz daha bomba olurdu

Hoşbulduk canım, ne bileyim 9 aydır görmüyomuş galiba bence pijamalı olsa bile farketmez, ama arkadaş bi yerde hata yapmış, telde söylemeyip direk sürpriz daha bomba olurdu

canımm 9 aydır görmüoda bunlar açılışıı yaptıı o yüüzden bişi olmazz beklesin

nysee telde böyle bişi alıp sürpriz yapcanı sölememiş bişi olmazz :

Bi de şöyle bi durum var, eğer adam kocan kıskançsa "ne bu hall başkası gelse nolcak, yanımda biri olsa nolcak, giren çıkan görse nolcak............... "gibi söylemlerde bulunursa kavga çıkar iş hevesin kırırlır benim kocam öyle yapar şahsen

ayol nerden geldi aklına böyle bişi yokyok onun kocası öyle biri değildir demez öyle demez

karnım ağrıdı yemin ederim deprem hee

Haklısın aslında o yöndende düşünmek lazım

ağrısın ağrısınn daha durr siz bana takılın çatlarr bile o karnınızz :
tabiki haklıyımm bu işleri ii bilirim ben

arkadaşlar merhaba;
aranıza yeni katıldım..Daha önce iki tane bebişimi kaybettim....Şimdi korunma süremiz bitti..hamile kalmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…