- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.661
ikizim guluummm... konusuruz azicik diodum ama esim yoldaymissss ....
ee canimcim bata sayili saatler kaldi senin yok demi gelen giden.... kovalim zatenn..
bugunnn kimseler yoktu tatlimmm screamaway listeyide yollamadi canim yazik esiyle sevinc yasiyolar zahir...nese bugun iziin veriyorummmm....
tatlim senin yerinde ben olsaydim bende ucaga binmek isterdimm sonuctaa kardesinjn dugunu... bundan onemli daha ne olabilirki? bence drlar abartiyooo bak arzu flnda binmis ucagaa hamileykenn... sen netten iyice bi arastir tatlim.
buaradaa en fazla 3 hafta sonra seninde boylee ultrason goruntulerin olacak :)
süper haber b ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Allah bagislasin canim
Hayirli hamilelik, Hayirli dogum ve Hayirli evlat nasip esin Rabbim sana. Bizler icinde dua et olurmu canim.
ay canim vallahi duyghusal salgalanmalar yasiyorum yaa... dün neseden ucuyordum simdi aglicam nerdeyse... eger atesimde yükseklerde seyretseydi, kesin hamileyim diyecektim yani o derece... ama atesim hep ayni ne düstü ne cikti.. o yüzden pek umutlu degilim tatlim.. bi belirti de yok zaten.. bugün biraz da karnim agridi ama cabuk gecti... aman yaa uf bu ay da olmadi sanirim.. simdi araba sürdüm geldim benim ki deli etti beni pis herif aman istemiyorum onun arabasini felansimdi de yilisiyor ama hiicc
sen nasilsin canim benim????
regencimmmmm, belirti filan arama bence... BUnlar belli olmuyor.... Yarin test yapcakmisin tatlim..? Yoksa persembeyi mi bekliceksin?
Kimse kalmamissssss....:26::26::26:
Ben geldimmmm, herkes kactii... Regencimin basina gelen, benim basima geliyor sanirim simdide...
Neyse listeyi gonderimmm, ben de kacimmm....
tugcecimmmmmm... bir tane kardesim var zaten... onun da dugununu kaciramam... Insallah bisi olmazzz...
3 hafta sonra olamicakkkk.. Burda her halde en erken 10. hafta civarinda kabul ederler beni...
maşallah doguma gıdıcen nerdeyse yaa nıye öylee geç kabul edıyolar ? Tr ye gelınce gorursun tatlımmm
Ama ikinci tr'ye gidisimde orda gosteririm insallahhhh... Insallah Allah nasip ederrr...
canımmmmm o virgülüü yesinn teyzesiiiiii...oyyy o ne güzellikkkkkkkkkk...Allahımmmmmmmm mucize bebekk bu mucizeeeee..maşallahhhhinşallahh hepimizinn böyle güzel resimleri olur hemennn :)) tuğçecimm Allahh sağlıkla daim etsin inşallahh :)))
hayirli aksamlar kizlar. tugcecim bebisinin kesesi hayirli olsun. Insaallah kalb atisinida yakinda duyarsin.
silacimmmm geldimmm ben... yok ne sevinc yasamasiii... usta pesinde kosuyordukkkk.... bizim evin duvarlarini indirmis... yapiyor bisiler de, ne yapacagini anlattim...
sizi yalniz birakirmiyimmmmm hiccccc....
günaydinlar kizlar... keyifler nasil???
günaydınnnn.....
nasılsın regencim????test yaptın mı gıııı ????
canım günaydın yavrimu naptın test yaptın mı, yüklümüsün ???
caniiimmm yaa dizi izliyodum sayfayi guncelememisim gec gordum postunu sende gitmissin.... gorunmu buguunn hiiic kimseler ugramadiii..... ahh ahhhhh.... azaldik tabi hamis oldu cogusuuu...
screamcimi listede bile hamile goremedeik... hic gelmedi bak goruyomusun ilkgunden yalniz birakildikkkk
ay canim vallahi duyghusal salgalanmalar yasiyorum yaa... dün neseden ucuyordum simdi aglicam nerdeyse... eger atesimde yükseklerde seyretseydi, kesin hamileyim diyecektim yani o derece... ama atesim hep ayni ne düstü ne cikti.. o yüzden pek umutlu degilim tatlim.. bi belirti de yok zaten.. bugün biraz da karnim agridi ama cabuk gecti... aman yaa uf bu ay da olmadi sanirim.. simdi araba sürdüm geldim benim ki deli etti beni pis herif aman istemiyorum onun arabasini felansimdi de yilisiyor ama hiicc
sen nasilsin canim benim????
ayy canim benimm..sen kendini yormuyorsun demiiii..... biliyorum tatlimm bizi birakmazsin yapazsin kiz bizsizzz.. vallahi saka maka biz teeee mart topicinden geliyoz.. seni ve kuppeyi cook ii hatirliom.. tatlicadida vardi... keza deryacim oyle... wifeofdemoncum... tabii diger hatirladiklarimda var bayadir eleleyiz yaniii...
bi kismimiz esiyle yeri geldi atisti burasi icin. bende dahilolmak uzre ama hiicccccccc bir kuvvet kopartamiyor bizi... anca gobus kanca gobuusss.....
canım bnde ara ara girdim baktım kimsecikler yok...bnde kaçtım sonraa:))
yok kıss bırakır mı o biziiiiiiiii canımızz screamımızz :))
ayy regentoşumm bnde de aynı dalgalanmalar varr
aynen sılacım sana katılıyorum..beraberiz buralardaa..Allah da ayırmasınn bizi inşallahhhh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?