2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay canim vallahi duyghusal salgalanmalar yasiyorum yaa... dün neseden ucuyordum simdi aglicam nerdeyse... eger atesimde yükseklerde seyretseydi, kesin hamileyim diyecektim yani o derece... ama atesim hep ayni ne düstü ne cikti.. o yüzden pek umutlu degilim tatlim.. bi belirti de yok zaten.. bugün biraz da karnim agridi ama cabuk gecti... aman yaa uf bu ay da olmadi sanirim.. simdi araba sürdüm geldim benim ki deli etti beni pis herif aman istemiyorum onun arabasini felan simdi de yilisiyor ama hiicc

sen nasilsin canim benim????

tugcecimmmmmm... bir tane kardesim var zaten... onun da dugununu kaciramam... Insallah bisi olmazzz...
3 hafta sonra olamicakkkk.. Burda her halde en erken 10. hafta civarinda kabul ederler beni...

Ama ikinci tr'ye gidisimde orda gosteririm insallahhhh... Insallah Allah nasip ederrr...

regencimmmmm, belirti filan arama bence... BUnlar belli olmuyor.... Yarin test yapcakmisin tatlim..? Yoksa persembeyi mi bekliceksin?

Kimse kalmamissssss....:26::26::26:
Ben geldimmmm, herkes kactii... Regencimin basina gelen, benim basima geliyor sanirim simdide...
Neyse listeyi gonderimmm, ben de kacimmm....

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy | 27 | 6 Haziran| bekliyoruz
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz screamaway TEBRIKLER!! | 28 | 13 Haziran|
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz
hakem | 28 | 15 Haziran| bekliyoruz
leplepi | 21 | 17 Haziran| bekliyoruz
azra3434| 30 | 18 Haziran| bekliyoruz
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Haziran| bekliyoruz
SiTeL | 27 | 22 Haziran| bekliyoruz
mpb | 27 | 23 haziran| bekliyoruz
hly7 | 23 | 23 Haziran| bekliyoruz
sila38 | 23 | 24 Haziran| bekliyoruz
nartanesiii | ?? | 24 Haziran| bekliyoruz
_arzum_| 26 | 24 Haziran| bekliyoruz
renewal| 28 | 24 Haziran| bekliyoruz
edanurlu | 27 | 28 Haziran| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran| bekliyoruz
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
KuPPe | 27 | 9 Temmuz
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
nihanca| 25 | 16 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
|||

Son düzenleme:
regencimmmmm, belirti filan arama bence... BUnlar belli olmuyor.... Yarin test yapcakmisin tatlim..? Yoksa persembeyi mi bekliceksin?

beklicem canim cünkü cok ümitli degilim.. yani atesten dolayi.. onun haricinde her seyim seninle ayni... yüzüstü yatmam bile

Kimse kalmamissssss....:26::26::26:
Ben geldimmmm, herkes kactii... Regencimin basina gelen, benim basima geliyor sanirim simdide...
Neyse listeyi gonderimmm, ben de kacimmm....

hangisi canim??? duygusal dalgalanma mi???

hayirli aksamlar kizlar. tugcecim bebisinin kesesi hayirli olsun. Insaallah kalb atisinida yakinda duyarsin.

amınnn ınsallah kızlarr darısı sızlere ınsallahhhhh beklıyorum guzel haberlerınızıııııııııııı

silacimmmm geldimmm ben... yok ne sevinc yasamasiii... usta pesinde kosuyordukkkk.... bizim evin duvarlarini indirmis... yapiyor bisiler de, ne yapacagini anlattim...

sizi yalniz birakirmiyimmmmm hiccccc....

ayy canim benimm..sen kendini yormuyorsun demiiii..... biliyorum tatlimm bizi birakmazsin yapazsin kiz bizsizzz.. vallahi saka maka biz teeee mart topicinden geliyoz.. seni ve kuppeyi cook ii hatirliom.. tatlicadida vardi... keza deryacim oyle... wifeofdemoncum... tabii diger hatirladiklarimda var bayadir eleleyiz yaniii...

bi kismimiz esiyle yeri geldi atisti burasi icin. bende dahilolmak uzre ama hiicccccccc bir kuvvet kopartamiyor bizi... anca gobus kanca gobuusss.....

Son düzenleme:
kizlar esime tel geldi galeride arabalardan birinin alarmi caliyomus kosa kosa gitti....

bende gece gece napiiimmm nostalji yapiim tasindigimiz mart topicine goz atiim dedimm.. karssima cikanlardan biri..

"Birkac gun icinde ovulasyonum basliyor...
Uzerine bir de bu gece esime küstüm... pufff... """...
sahibi kendisini biliyorsanirim simdi istedigin ladar kus bebegimmm...

günaydın kızlarrrrr bugünde iyi haberler almaya devam edelim inşlh.hamişlerle dolsun burası

Eki Görüntüle 210008

Ekteki virgüle benzeyen( kuyruklu:) ) sıyah golge bebişimin kesesi :)

oy ben yerim o bebeşinin kesesini.
canım benim gizli bebek o, saklandı zilli. ay zilli dedim kız mı olucak acba
Allah sağsaglim kucağına almak nasip etsin hayatım...

Herkese hayırlı sabahlarrrr

Son düzenleme:
günaydınnnn.....

nasılsın regencim???? test yaptın mı gıııı ????

canım günaydın yavrimu naptın test yaptın mı, yüklümüsün ???

ay kizlar yok ya aglicam simdi... yapmadim ama yapmam da sanirim cünkü bu gidisle gerek kalmayacak.. sabahlari atesimi ölcüyorum yaa, bugün iste düstü umutlarim da suya düstü öf ya öf yine olmadi

canım bnde ara ara girdim baktım kimsecikler yok...bnde kaçtım sonraa:))
yok kıss bırakır mı o biziiiiiiiii canımızz screamımızz :))

ayy regentoşumm bnde de aynı dalgalanmalar varr

aynen sılacım sana katılıyorum..beraberiz buralardaa..Allah da ayırmasınn bizi inşallahhhh :))

günaydınnn canlarımmmmmmmm :))

regentoşummm bi dur bakalımm yahu...daha gelmedi neticede...gelmez de inşallah..ve yarın sabah hemen tesst yappp :))

günaydıın kızlar

biraz geçmişi okudum.. yağlar vs. güzel muhabbetler olmuş..

veee een güzel haberler screamaway haaaaammmiiiiiiişşşşşşşşşş

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canııımmm çok tebrik ederim! Darısı başımızaaa

vee ikinci güzel haberimizde xtuqcex den ultrasona girmiş minik yiğenimizin fotografını getirmiş bize

Allah nazardan korusun sağlıkla büyüsün inşallh..

bana gelince halaaa adet olamadım:2::2: belirti de yok. cumayı bekliyorum bu zamana kadar gelmeyen cumayada gelmez ama doktora gtmek için zamanım olacak oyuzden.. Allah sonumu hayır etsin

sen de hamissin o zaman canim ama ben degilim... bi isi beceremedim, tü bana ayyy gelse de su pis kirmizilar kurtulsam.. ay hayir adet belirtisi bile yasamadim, hani atesimi ölcmeseydim varya simdi hamile olduguma inanacaktim yani test bile yapmadan... battan 3gün önce agrimaya baslayan gögüslerde simdi tik yok :95::95::95::95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…