- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.681
ay kizlar yok ya aglicam simdi... yapmadim ama yapmam da sanirim cünkü bu gidisle gerek kalmayacak.. sabahlari atesimi ölcüyorum yaa, bugün iste düstüumutlarim da suya düstü öf ya öf yine olmadi
belki üşümüşsündür o anda ne biliyon.
test yapmadan öle peşin peşin konuşma hayatım. belli mi olur
sen de hamissin o zaman canimama ben degilim... bi isi beceremedim, tü bana ayyy gelse de su pis kirmizilar kurtulsam.. ay hayir adet belirtisi bile yasamadim, hani atesimi ölcmeseydim varya simdi hamile olduguma inanacaktim yani test bile yapmadan... battan 3gün önce agrimaya baslayan gögüslerde simdi tik yok :95::95::95::95::95::95:
yok canim agizdan ölcüyorumya.... gelecekse hemen simdi gelsin aaaa yeter amabir de karnim agriyoyala agrimiyo arasi acayip bir halde :44::44::44::44::44: yani hissediyorum gelecek pis kirmizilar :95::95::95::95::95::95::95:
e bu dalgalanmaları ikimiz de yaşıoruzz ben hamişim sen değilsinn ..o nasıl oluyorr??? alla alladaha dur bakalım yahuuu....ayrıca benimde hala kesin bi durum yok ama ..göğüslerim ağrıyoo ammaa :S:26::44:
ay canım benim çokkkk geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsın aynı şeyleri ...
mol gebelik nası oluyo rahatsız olmazsan biraz açıklayabilir misin?
adet düzensizliğin için doktorun herhangi bir ilaç önermiş miydi acaba...
canım mol gebelikte normalde bebek oluşmuyor kalp atışları alınamadığı için gebelik sonlandırılıyor.ama benimki biras farklı oldu. moller plesantaya yapışmış.şimdi kabaca anlatayım size döllenen yumurtaya başka spermlerde tutunuyor.ve büyümeye başlıyor.bebek yerine üzüm gibi bir görüntü oluşuyor.ve bu moller kanserli hücreler oluyor.eğer fark edilmez ise en fazla 20. haftada annenin önce akciğerine sonra beynine pıhtı şeklinde atıyor ve anneyi öldürüyor. beta hcg değeri çok yüksek çıkıyor.kürtajdan sonra değerlerin sıfırlanma süreci başlıyo. her hafta test yaptırıyorsun.değer sıfırlanınca ayda 1e düşüyorsun....1 yıl kesinlikle yasak.gerçi yükselme olmadığı zaman 6 ayda korunmayı bırakın diyorlar. benimkide 6 ay sonra bırak dedi.gerçi 1 yıl oluyor nerdeyse...1 yıllık süreçte kanser riski olduğu için kesinlikle hamilelik yasak işte böyle kıslar.regl düzensizliğim için doktora gittim arkadaşlar gebelik testi yaptı sonuç negatif doktorum yanına gittim doğuma gitmiş.sinirlendim bende bekleyemedim...ki işe dönmem gerekiyordu....ay kızlar ne olur bana yardımcı olunya çok gerginim
canım mol gebelikte normalde bebek oluşmuyor kalp atışları alınamadığı için gebelik sonlandırılıyor.ama benimki biras farklı oldu. moller plesantaya yapışmış.şimdi kabaca anlatayım size döllenen yumurtaya başka spermlerde tutunuyor.ve büyümeye başlıyor.bebek yerine üzüm gibi bir görüntü oluşuyor.ve bu moller kanserli hücreler oluyor.eğer fark edilmez ise en fazla 20. haftada annenin önce akciğerine sonra beynine pıhtı şeklinde atıyor ve anneyi öldürüyor. beta hcg değeri çok yüksek çıkıyor.kürtajdan sonra değerlerin sıfırlanma süreci başlıyo. her hafta test yaptırıyorsun.değer sıfırlanınca ayda 1e düşüyorsun....1 yıl kesinlikle yasak.gerçi yükselme olmadığı zaman 6 ayda korunmayı bırakın diyorlar. benimkide 6 ay sonra bırak dedi.gerçi 1 yıl oluyor nerdeyse...1 yıllık süreçte kanser riski olduğu için kesinlikle hamilelik yasak işte böyle kıslar.regl düzensizliğim için doktora gittim arkadaşlar gebelik testi yaptı sonuç negatif doktorum yanına gittim doğuma gitmiş.sinirlendim bende bekleyemedim...ki işe dönmem gerekiyordu....ay kızlar ne olur bana yardımcı olunya çok gerginim
Olsun be güzelim olsun
Aşkın sağı solu belli olmaz
Ben aklımı senle bozdum
Hiç kimseyle işim olmaz
hobaaaaa
:44::44::44::44::44::44::44::44: hayrolsun insallah
Merhaba kızlar ben geldim :79:
hoşgeldin cnm...
naber var mı bi haber son durum nedir canım
hayır hayır hayatım. müzik dinliyodum. tarkanın bu şarkısını çok severim paylaştım öleee
29 yaşındayım canım..adet düzensizliği ve artık bebiş istiyorum yaçok geçmiş olsun hayatım. çok zor bir dönem geçirmişsin inşallah bir daha allah kimseye yaşatmaz.
canım burda herkes sana yardımcı olucaktır, fikirlerini sölicektir. senin şu an ki tek sorunun adet düzensizliği sanırım.
bide kaç yaşındasın canım.
bugün çok sinirliyim ben ya az önce eşimle tartıştık telefonda
bugün çok sinirliyim ben ya az önce eşimle tartıştık telefonda
çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlarinşallah olur.adet düzensizliğim olunca yumurtlama gününü tespit edemedim bir türlü....dün itibari ile ateş ölçmeye başladım hayırlısı bakalımgecmis olsun tatlim.. sen sagligina dikkat et gerisi zaten Allahin izniyle gelir.. burdaki herkesin rüyasi bebk sahibi olmak.. bazilari icin cok kolay oluyor bazilari cinse zor.. kimileri icinse cok daha farkli anlamlar tasiyor...senin biraz zorlu yoldan olacak belki ama ben inaniyorumki sorunsuz bi hamilelik yasayacaksin ve dünyalar güzeli bi ebgin olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?