2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay kizlar yok ya aglicam simdi... yapmadim ama yapmam da sanirim cünkü bu gidisle gerek kalmayacak.. sabahlari atesimi ölcüyorum yaa, bugün iste düstü umutlarim da suya düstü öf ya öf yine olmadi

belki üşümüşsündür o anda ne biliyon.
test yapmadan öle peşin peşin konuşma hayatım. belli mi olur

belki üşümüşsündür o anda ne biliyon.
test yapmadan öle peşin peşin konuşma hayatım. belli mi olur

yok canim agizdan ölcüyorumya.... gelecekse hemen simdi gelsin aaaa yeter ama bir de karnim agriyoyala agrimiyo arasi acayip bir halde :44::44::44::44::44: yani hissediyorum gelecek pis kirmizilar :95::95::95::95::95::95::95:

e bu dalgalanmaları ikimiz de yaşıoruzz ben hamişim sen değilsinn ..o nasıl oluyorr??? alla alla daha dur bakalım yahuuu....ayrıca benimde hala kesin bi durum yok ama ..göğüslerim ağrıyoo ammaa :S:26::44:

yok canim agizdan ölcüyorumya.... gelecekse hemen simdi gelsin aaaa yeter ama bir de karnim agriyoyala agrimiyo arasi acayip bir halde :44::44::44::44::44: yani hissediyorum gelecek pis kirmizilar :95::95::95::95::95::95::95:

o anda belki soğuk su içtin veya nefes falan aldın...
ben her ihtimali düşünüyorum sen ille de kırmızılar diyosun canım yaaa... karamsar olma güzelim

e bu dalgalanmaları ikimiz de yaşıoruzz ben hamişim sen değilsinn ..o nasıl oluyorr??? alla alla daha dur bakalım yahuuu....ayrıca benimde hala kesin bi durum yok ama ..göğüslerim ağrıyoo ammaa :S:26::44:

vallahi o gügüslere ben sinir oluyorum simdi... benim battan önce de garirdi mutlaka neden agrimadi simdi?? gerizekali gögüsler.. et beyinliler.. canim benim duygusal dalgalanmalar olaylardan dolayi olsu sanirim.. cok zor bir ay gecidim, hem iste, hem evde... ama önümüzdeki hafta tatil basliyor... yani yumurtlamadan önce... ben de yan gelir yatarim, sporumu yaparim keyfime bakarim... zaten bir yazi okumustum, gebeliklerin yüzde 60i daha adet gecikmesi bile olmadan bitiyormus.... ozamanda dedim, ben cok yoruluyorum sanirim o yüzden de tutsa da haberim olmuyordur, cünkü acayip bi kosusturmaca icerisindeyim..

canım mol gebelikte normalde bebek oluşmuyor kalp atışları alınamadığı için gebelik sonlandırılıyor.ama benimki biras farklı oldu. moller plesantaya yapışmış.şimdi kabaca anlatayım size döllenen yumurtaya başka spermlerde tutunuyor.ve büyümeye başlıyor.bebek yerine üzüm gibi bir görüntü oluşuyor.ve bu moller kanserli hücreler oluyor.eğer fark edilmez ise en fazla 20. haftada annenin önce akciğerine sonra beynine pıhtı şeklinde atıyor ve anneyi öldürüyor. beta hcg değeri çok yüksek çıkıyor.kürtajdan sonra değerlerin sıfırlanma süreci başlıyo. her hafta test yaptırıyorsun.değer sıfırlanınca ayda 1e düşüyorsun....1 yıl kesinlikle yasak.gerçi yükselme olmadığı zaman 6 ayda korunmayı bırakın diyorlar. benimkide 6 ay sonra bırak dedi.gerçi 1 yıl oluyor nerdeyse...1 yıllık süreçte kanser riski olduğu için kesinlikle hamilelik yasak işte böyle kıslar.regl düzensizliğim için doktora gittim arkadaşlar gebelik testi yaptı sonuç negatif doktorum yanına gittim doğuma gitmiş.sinirlendim bende bekleyemedim...ki işe dönmem gerekiyordu....ay kızlar ne olur bana yardımcı olunya çok gerginim

çok geçmiş olsun hayatım. çok zor bir dönem geçirmişsin inşallah bir daha allah kimseye yaşatmaz.
canım burda herkes sana yardımcı olucaktır, fikirlerini sölicektir. senin şu an ki tek sorunun adet düzensizliği sanırım.
bide kaç yaşındasın canım.

gecmis olsun tatlim.. sen sagligina dikkat et gerisi zaten Allahin izniyle gelir.. burdaki herkesin rüyasi bebk sahibi olmak.. bazilari icin cok kolay oluyor bazilari cinse zor.. kimileri icinse cok daha farkli anlamlar tasiyor...senin biraz zorlu yoldan olacak belki ama ben inaniyorumki sorunsuz bi hamilelik yasayacaksin ve dünyalar güzeli bi ebgin olacak

29 yaşındayım canım..adet düzensizliği ve artık bebiş istiyorum ya

çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlarinşallah olur.adet düzensizliğim olunca yumurtlama gününü tespit edemedim bir türlü....dün itibari ile ateş ölçmeye başladım hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…