2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

he iyi o zaman yaa... o sarki güzel ama kocis de bana söyler arabada dinledigimiz zaman

hımmmmmmmmmmmmmmm aman da ne güzel.... havada aşk kokusu varrrr

29 yaşındayım canım..adet düzensizliği ve artık bebiş istiyorum ya

canım adet düzensizliği problemin çözümlenebilir ama senin daha önceden yaşadıklarına göre doktor kontrolünde olmanda fayda var.
sabredip sağlığımıza dikkat edersek bebişimizolmıcak diye bir şey söz konusu değil hayatım.

Geçmiş olsun canım Allah bidaha öyle şeyler yaşatmasın

eeevveeeeeettttttttttttttttttttttt ama o askin bi meyvesi yok :84::84::84::84::84::84::84::84:

Valla hırsımı alamadım kendi kendimi yiyorum gerçekten

bilmez miyim canim benim... ben de aynen öyle kendimi yerim, hatta yargilarim karara varirim ve sonucuna da kendimi inandiririm... tabi bütün bunlar olurken hep tek basimayim kocisin ruhu bile duymaz bütün bunlari

bizde o biberler hiç eksik olmuyor aaaa hala çok kızgınım ya

benimki de gereksiz yere bana kızdı hafta sonu ama çok özür diledi sonra....
geniş ol hayatım, bi derin nefes çek ve umursama tabi kide unutma yeri gelince iade edersin

eeevveeeeeettttttttttttttttttttttt ama o askin bi meyvesi yok :84::84::84::84::84::84::84::84:

ağlama kızzzzzzz, zaten benimde keyfim yok saldım gitti valla amannnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

canımm anlıyorum seni çok zor günler geçiriosun inşallahh hayatında herşey istediğin giibi olur canım :)) hakkımızda hayırlısıı inşallahhh bebiş haberleri alırızz :))

canım çok geçmiş olsun..Allah bir daha yaşatmasın canım...burda yeri geliyor birbirimizle bilgi alış verişinde bulunuyoruz yeri geliyor dertleşiyoruz veya gülüşüyoruz..bu sıkıntılı süreci hepberaber atlatmaya çalışıyoruz canım sende umarım burda bir benzede olsa rahatlarsın canımm :))

Merhaba kızlar ben geldim :79:

hoşgeldin canımm :)) aamann kocişle kavga edince napın bilionmuu hemenn bi şarkı açve oyna şarkı söyle layllalylayy yapp bak nasıl ii gelcekk..düşün düşünn sonuna varamazsın canım :)

valla onu unuttum bile çok güzel bi haber aldım çok yakın bir arkadaşım (kardeşim sayılır ) bugün hamile olduğunun haberini verdi kendim kadar sevindim valla

Valla hırsımı alamadım kendi kendimi yiyorum gerçekten

bak ya benim hemserimi sinirlendirip duruolar... gelcem oraya simdiii

hlycimnda dedigi gibi yaa vallaa at geriyeee bende cok sinirlernirim hirslairim kendi kendimi yerim hatta bitiririm sonucunda da hiic bisey olmazzzz....belki o coktaann unutmus biledir.. ama biz kadinlar kendimize yapayoz hepp

maalesef canım kavga sebebimiz ailesiydi o yüzden çok sinir oldum ... hep alttan alan taraf ben olunca bi yerde taşıyorum işte :84:

ayrica tunaydiiinn kizlarrrrrr...

hlyacim nasilsin cicimmm... pek sakin gidiyoz demi yok gelen giidennn.... bismillah diyipbereketi acalim bakalim kimler gelcek......

ayrica tunaydiiinn kizlarrrrrr...

hlyacim nasilsin cicimmm... pek sakin gidiyoz demi yok gelen giidennn.... bismillah diyipbereketi acalim bakalim kimler gelcek......

ayy noldu bu aralar topiğe yahuuu gündüzleri çok sessiz artık aaaaaaaaa

ayy bnde ii değilim çok halsizim göğüslerim ağrıyoo falan...yine test yaptım bu seferde tek çizgi çıktı ama oda silik çıktıı..çok belirgin değill..ay herhalde bu testlerde bi bo..luk var yanee

maalesef canım kavga sebebimiz ailesiydi o yüzden çok sinir oldum ... hep alttan alan taraf ben olunca bi yerde taşıyorum işte :84:

ahh ahhh bilmez miyimmm!! pirlantatir onlar ailesi .... aslinda bbilsekerde butun hainlikleri yine pirlantadirlar.....

boyle durumlarda ben susuyorum canim ve bekliyorum devran donuyorrr.... Raabbimoyle bir denge vermiski kimsenin ahi kimsede kalmiyorrr...

bende genelde susuyorum zaten konuşsamda bişey olduğu yok çünkü eşimin çenesi benden çok maşallahı var bu konuda bazen diyorum sen kadın olsan yemin ederim yedi mahalleyi birbirine katardın

kan testi yaptırsana...ya ben bu ovulasyon tarihimi nasıl beliryeceğim bana yardımcı olurmusunuz..bu testlerden alsam faydalımıdır acaba

canım bence sen bekle biraz daha inşallah vardır de unut gitsin valla hayatımda ilk kez bugün sevinçten ağladım (belki öncesinde çok sinirliydim onunda etkisi vardır ) hiç ummadığın anda rabbim neler veriyor arkadaşımda o kadar çok çabalamıştı ki çok şükür çabaları sonuçlandı inşallah bizlerde en yakın zamanda muradımıza ereceğiz .

canimm asagi yukari gunune max.8gun var.. bende oyle en gec ihtimali verdim lsiteye.. tatlim testkerinin fotosunu istesek cok mu oluruz canim. yorumlayalim bi....

bu durumda ben olsam hafta sonunun gecmesini bekler,bi test daha yapardim.. bunun sonuuna gorede kan testi yaptirirdim....

kan testi yaptırsana...ya ben bu ovulasyon tarihimi nasıl beliryeceğim bana yardımcı olurmusunuz..bu testlerden alsam faydalımıdır acaba

canım önce adetlerini düzene koy ondan sonra testi dene derim ben doktor sana adet söktürücü vermedimi ?

testler işe yarıyo tavsiye ederim ben kullandım önümüzdeki ay gene kullanıcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…