- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.701
he iyi o zaman yaa... o sarki güzel ama kocis de bana söyler arabada dinledigimiz zaman
29 yaşındayım canım..adet düzensizliği ve artık bebiş istiyorum ya
ala alaaaaaa boşver canım düzelir, tartışmalar tuzu biberi derler.
konuyu bilmiyorum canim ama sen yine de takma kafana... hele de kocis yaninda yokken tartisinca insan kendi kendini yer bak kendimden biliyorum
canım mol gebelikte normalde bebek oluşmuyor kalp atışları alınamadığı için gebelik sonlandırılıyor.ama benimki biras farklı oldu. moller plesantaya yapışmış.şimdi kabaca anlatayım size döllenen yumurtaya başka spermlerde tutunuyor.ve büyümeye başlıyor.bebek yerine üzüm gibi bir görüntü oluşuyor.ve bu moller kanserli hücreler oluyor.eğer fark edilmez ise en fazla 20. haftada annenin önce akciğerine sonra beynine pıhtı şeklinde atıyor ve anneyi öldürüyor. beta hcg değeri çok yüksek çıkıyor.kürtajdan sonra değerlerin sıfırlanma süreci başlıyo. her hafta test yaptırıyorsun.değer sıfırlanınca ayda 1e düşüyorsun....1 yıl kesinlikle yasak.gerçi yükselme olmadığı zaman 6 ayda korunmayı bırakın diyorlar. benimkide 6 ay sonra bırak dedi.gerçi 1 yıl oluyor nerdeyse...1 yıllık süreçte kanser riski olduğu için kesinlikle hamilelik yasak işte böyle kıslar.regl düzensizliğim için doktora gittim arkadaşlar gebelik testi yaptı sonuç negatif doktorum yanına gittim doğuma gitmiş.sinirlendim bende bekleyemedim...ki işe dönmem gerekiyordu....ay kızlar ne olur bana yardımcı olunya çok gerginim
hımmmmmmmmmmmmmmm aman da ne güzel.... havada aşk kokusu varrrr
canım adet düzensizliği problemin çözümlenebilir ama senin daha önceden yaşadıklarına göre doktor kontrolünde olmanda fayda var.
sabredip sağlığımıza dikkat edersek bebişimizolmıcak diye bir şey söz konusu değil hayatım.
Valla hırsımı alamadım kendi kendimi yiyorum gerçekten
bizde o biberler hiç eksik olmuyor aaaa hala çok kızgınım ya
eeevveeeeeettttttttttttttttttttttt ama o askin bi meyvesi yok :84::84::84::84::84::84::84::84:
vallahi o gügüslere ben sinir oluyorum simdi... benim battan önce de garirdi mutlaka neden agrimadi simdi?? gerizekali gögüsler.. et beyinliler.. canim benim duygusal dalgalanmalar olaylardan dolayi olsu sanirim.. cok zor bir ay gecidim, hem iste, hem evde... ama önümüzdeki hafta tatil basliyor... yani yumurtlamadan önce... ben de yan gelir yatarim, sporumu yaparim keyfime bakarim... zaten bir yazi okumustum, gebeliklerin yüzde 60i daha adet gecikmesi bile olmadan bitiyormus.... ozamanda dedim, ben cok yoruluyorum sanirim o yüzden de tutsa da haberim olmuyordur, cünkü acayip bi kosusturmaca icerisindeyim..
canım mol gebelikte normalde bebek oluşmuyor kalp atışları alınamadığı için gebelik sonlandırılıyor.ama benimki biras farklı oldu. moller plesantaya yapışmış.şimdi kabaca anlatayım size döllenen yumurtaya başka spermlerde tutunuyor.ve büyümeye başlıyor.bebek yerine üzüm gibi bir görüntü oluşuyor.ve bu moller kanserli hücreler oluyor.eğer fark edilmez ise en fazla 20. haftada annenin önce akciğerine sonra beynine pıhtı şeklinde atıyor ve anneyi öldürüyor. beta hcg değeri çok yüksek çıkıyor.kürtajdan sonra değerlerin sıfırlanma süreci başlıyo. her hafta test yaptırıyorsun.değer sıfırlanınca ayda 1e düşüyorsun....1 yıl kesinlikle yasak.gerçi yükselme olmadığı zaman 6 ayda korunmayı bırakın diyorlar. benimkide 6 ay sonra bırak dedi.gerçi 1 yıl oluyor nerdeyse...1 yıllık süreçte kanser riski olduğu için kesinlikle hamilelik yasak işte böyle kıslar.regl düzensizliğim için doktora gittim arkadaşlar gebelik testi yaptı sonuç negatif doktorum yanına gittim doğuma gitmiş.sinirlendim bende bekleyemedim...ki işe dönmem gerekiyordu....ay kızlar ne olur bana yardımcı olunya çok gerginim
Merhaba kızlar ben geldim :79:
canımm anlıyorum seni çok zor günler geçiriosun inşallahh hayatında herşey istediğin giibi olur canım :)) hakkımızda hayırlısıı inşallahhh bebiş haberleri alırızz :))
canım çok geçmiş olsun..Allah bir daha yaşatmasın canım...burda yeri geliyor birbirimizle bilgi alış verişinde bulunuyoruz yeri geliyor dertleşiyoruz veya gülüşüyoruz..bu sıkıntılı süreci hepberaber atlatmaya çalışıyoruz canım sende umarım burda bir benzede olsa rahatlarsın canımm :))
hoşgeldin canımm :)) aamann kocişle kavga edince napın bilionmuu hemenn bi şarkı açve oyna şarkı söyle layllalylayy yapp bak nasıl ii gelcekk..düşün düşünn sonuna varamazsın canım :)
Valla hırsımı alamadım kendi kendimi yiyorum gerçekten
bak ya benim hemserimi sinirlendirip duruolar... gelcem oraya simdiii
hlycimnda dedigi gibi yaa vallaa at geriyeee bende cok sinirlernirim hirslairim kendi kendimi yerim hatta bitiririm sonucunda da hiic bisey olmazzzz....belki o coktaann unutmus biledir.. ama biz kadinlar kendimize yapayoz hepp
ayrica tunaydiiinn kizlarrrrrr...
hlyacim nasilsin cicimmm... pek sakin gidiyoz demi yok gelen giidennn.... bismillah diyipbereketi acalim bakalim kimler gelcek......
maalesef canım kavga sebebimiz ailesiydi o yüzden çok sinir oldum ... hep alttan alan taraf ben olunca bi yerde taşıyorum işte :84:
ahh ahhh bilmez miyimmm!! pirlantatir onlar ailesi .... aslinda bbilsekerde butun hainlikleri yine pirlantadirlar.....
boyle durumlarda ben susuyorum canim ve bekliyorum devran donuyorrr.... Raabbimoyle bir denge vermiski kimsenin ahi kimsede kalmiyorrr...
ayy noldu bu aralar topiğe yahuuu gündüzleri çok sessiz artık aaaaaaaaa
ayy bnde ii değilim çok halsizim göğüslerim ağrıyoo falan...yine test yaptım bu seferde tek çizgi çıktı ama oda silik çıktıı..çok belirgin değill..ay herhalde bu testlerde bi bo..luk var yanee
ayy bnde ii değilim çok halsizim göğüslerim ağrıyoo falan...yine test yaptım bu seferde tek çizgi çıktı ama oda silik çıktıı..çok belirgin değill..ay herhalde bu testlerde bi bo..luk var yanee
kan testi yaptırsana...ya ben bu ovulasyon tarihimi nasıl beliryeceğim bana yardımcı olurmusunuz..bu testlerden alsam faydalımıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?