- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.721
kan testi yaptırsana...ya ben bu ovulasyon tarihimi nasıl beliryeceğim bana yardımcı olurmusunuz..bu testlerden alsam faydalımıdır acaba
canım bence sen bekle biraz daha inşallah vardır de unut gitsin valla hayatımda ilk kez bugün sevinçten ağladım (belki öncesinde çok sinirliydim onunda etkisi vardır ) hiç ummadığın anda rabbim neler veriyor arkadaşımda o kadar çok çabalamıştı ki çok şükür çabaları sonuçlandı inşallah bizlerde en yakın zamanda muradımıza ereceğiz .
canimm asagi yukari gunune max.8gun var.. bende oyle en gec ihtimali verdim lsiteye.. tatlim testkerinin fotosunu istesek cok mu oluruz canim. yorumlayalim bi....
bu durumda ben olsam hafta sonunun gecmesini bekler,bi test daha yapardim.. bunun sonuuna gorede kan testi yaptirirdim....
kızlar az önce bir idrar testi daha yaptım ve negatif çıoktı,artık hamiş olmadığıma eminim,güzel bir adaçayı demledim kendime,bir de ne zaman regll olcam diye kasmıcam,çünkü ne zaman canı isterse o zaman geliyo ve ben stres yaptıkça gecikiyo,relax olucam artık,ne zaman isterse o zaman gelsin,elbet gelicekkkk
bende genelde susuyorum zaten konuşsamda bişey olduğu yok çünkü eşimin çenesi benden çok maşallahı var bu konuda bazen diyorum sen kadın olsan yemin ederim yedi mahalleyi birbirine katardın
migicim hakkında hayırlısı olsun canım..ama bnde doktora git canım Allah göstermesin kist falan bişi varsa adetin boşuna geç gelmesin doktora gidip bakarsın..hem söktürücü verir daha çabuk gelir adetin..ters bi durum yoksA :d
hakkinda hayirlisi olsun canimmm... adetin baslasin biran onceede onune bakabilesin... bende maydonozu denemistimm cok etkili saplariyla 5 dk kaynatip iliyinca suyunu iciyosun.. gunde iki defa yapilabilirrrr....kızlar az önce bir idrar testi daha yaptım ve negatif çıoktı,artık hamiş olmadığıma eminim,güzel bir adaçayı demledim kendime,bir de ne zaman regll olcam diye kasmıcam,çünkü ne zaman canı isterse o zaman geliyo ve ben stres yaptıkça gecikiyo,relax olucam artık,ne zaman isterse o zaman gelsin,elbet gelicekkkk
evet canım beklicemm haftaya kadar..ilacım son 3 tane kaldı sonrasında beklicem adet olmazsam 3 gün içinde öyle direk kan testi yaptırcam ayy karıştım yine yaaaaaaaa offffffffff
evet sılacım bi hafta var tam beklicem karar verdim..canikom göndermek isterdim ama attım ki testleri:26::26::26: bide gönderemezdim zaten de aktarma kablom yok çünküü
canım daha geçen reglimden önce rutin muayene oldum,ultrasonla yumurtalık rahim kontrol edildi,smear testi yapıldı,kan tahlillerine bakıldı tiroid vs,her şey temiz çıktı,doktora sormuştum ben ara ara adet düzensizliği neden olur diye,sadece bir kere olursa genelde psikolojik ya da mevsimsel olabiliyor,bir kaç regli takip etmek gerek,eğer aylarca düzensiz oluyorsa ya da hiç olmuyorsa sorun olur demişti,Bir de en ufak düzensizlikte ilaç içmek doğru değil,hormon ilaçlarının hiç biri masum değil,en az zararlı olan progeston bile sonuçta ilaç,heme ilaç içmek doğru değil demişti,o nedenle 4-5 haftada bütün regl düzenimi bozacak derecede bir kist vs oluşacağını sanmıyorum,en azından bir sonraki regl dönemimim de beklemek istiyorum bakalım düzelecek mi ya da böyle mi olacak,eğer durum düzelmezse o zaman tekrar gidicem doktora.Ben stres yaptıkça geciktiğini dşünüyorum,çünkü rgl tarihimden beri hamile miyim değil miyim diye taktım,1 haftadır da ya geç döllenmeyse diye ister istemnez kafaya takıyorsun ve kadınlardaki hormonlar en ufak streste bile çabuk etkilenirlermiş,o nedenle relAX olup beklicem bakalım...
hakkinda hayirlisi olsun canimmm... adetin baslasin biran onceede onune bakabilesin... bende maydonozu denemistimm cok etkili saplariyla 5 dk kaynatip iliyinca suyunu iciyosun.. gunde iki defa yapilabilirrrr....
evet canım kesinlikle maydonoz siper söktürücü :)
bekleguzelimmm insallah sonunda muradina ermis olursun... hiii anladim canim fotolara bakmak ii oluyo masallah screamciminkiler pek hostuuuu...
sen bilirsin canım...ama şunu da söleyim tabi herkesin bir olcak diye bi kaide yok ama b nde de kist mist hiçbişi yoktu mesela 15 gün önce gittim diyelim yoktu sonra adetim gecikti gittim belki hamişimdir diye meğerse kist oluşmuş..yani o belli olmuyo 1 günde de çıkabilir..umarım seninki öyle değildir...o zaman kafanı dağıtmak için bişiler yap..aktivite falan mesela
aayyy canim vallahi <Allah yardimcin olsun ozaman.... erkegin cok konusanida zoorrr......
hüllaaaaaaaaaaaa yavyuuuuuuuuuuuuu
sen neyaptin balim sen yok demi misafirinnnnn......
yok da gelecekler büyük ihtimal... bugün sabah atesim düstü maalesef..
kızlar az önce bir idrar testi daha yaptım ve negatif çıoktı,artık hamiş olmadığıma eminim,güzel bir adaçayı demledim kendime,bir de ne zaman regll olcam diye kasmıcam,çünkü ne zaman canı isterse o zaman geliyo ve ben stres yaptıkça gecikiyo,relax olucam artık,ne zaman isterse o zaman gelsin,elbet gelicekkkk
hlycim sen bir daha ne zaman test yapcan tatlim??? hadi bakalim insallah cok güzel ahberler verirsin canim benim.... su silik cizgiyi kalinlastir fistigim
biraz daha bekleyeyim de bu ayı tamamen pas geçerse gidicem,en azında n stresten kaynaklanıyorsa regl olurum diye tahmin ediyorum ama bu ay hiç olmazsam vardır bi nedeni der giderim,2 hafta daha bekleyeyim bakalım...Sen ne kadar süre önce muayene olmuştun ve ne zaman kist oluştu?Yani diyelim martta muayene oldun temizdi,nisanda hemen kist mi oluşmuştu?
hüllaaaaaaaaaaaa yavyuuuuuuuuuuuuu
Birazdan eklerım cnm benım :)
Ben geldımmm kızlarrrr ıyı haberlerle geldım :) Bebişimin kesesını gördümmmm 14.90 mm olmuşşşş :)( geçen hafta gıttıgımde 0.38 mm di) doktor gelişimi güzel dedı , kalp atışlarını görür gibi oluyorum dedi uğraştı uğraştıtam göremeyınce haftaya gel bakalım kalp atışlarına dedi... Smeat testi aldı benden hıc yaptırmamıştım evlendıgımden berı ... Vee birsürü test yazdı küçük bi chek up gıbı düşün dedı ve butun saglık ocaklarından yaptırabılırsın illa bızım hastanemızde yaptırmana gerek yok dedi... Bide 1 dosya verdı bana bunu eşin ve sen tek tek okuyun aklınıza takılan bısey olursada bana sorun dedi... Dosyada hamılelıkle ılgılı hersey yazıyooo kuaforden tut, epilasyon, yeme içme, gezmee hersey işte :) Merak ettıgınız bısey varsa bakayımmm kızlar....
Screamawaycımmm bana verdıgı dosyada ılk 3 ay uçuş yasak yazıyo buarada
Buarada Allahım hepımıze tatdırsın bu guzel duyguyu ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?