2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kan testi yaptırsana...ya ben bu ovulasyon tarihimi nasıl beliryeceğim bana yardımcı olurmusunuz..bu testlerden alsam faydalımıdır acaba

yak canım beklemeye karar verdim..haftaya kadar...testleri kullanan arkadaşlar var canım..çıkıyorda yanii..ama her sabah aynı saatte yapmalısın ve de saabahki ilk idrarınla değil...ondan sonrakiyle ve de çok sıvı tüketmeden olmassı gerek diye biliorum canım :))) inşallahh tutar caınm :)

kızlar az önce bir idrar testi daha yaptım ve negatif çıoktı,artık hamiş olmadığıma eminim,güzel bir adaçayı demledim kendime,bir de ne zaman regll olcam diye kasmıcam,çünkü ne zaman canı isterse o zaman geliyo ve ben stres yaptıkça gecikiyo,relax olucam artık,ne zaman isterse o zaman gelsin,elbet gelicekkkk

evet canım beklicemm haftaya kadar..ilacım son 3 tane kaldı sonrasında beklicem adet olmazsam 3 gün içinde öyle direk kan testi yaptırcam ayy karıştım yine yaaaaaaaa offffffffff

evet sılacım bi hafta var tam beklicem karar verdim..canikom göndermek isterdim ama attım ki testleri:26::26::26: bide gönderemezdim zaten de aktarma kablom yok çünküü

migicim hakkında hayırlısı olsun canım..ama bnde doktora git canım Allah göstermesin kist falan bişi varsa adetin boşuna geç gelmesin doktora gidip bakarsın..hem söktürücü verir daha çabuk gelir adetin..ters bi durum yoksA :d

canım daha geçen reglimden önce rutin muayene oldum,ultrasonla yumurtalık rahim kontrol edildi,smear testi yapıldı,kan tahlillerine bakıldı tiroid vs,her şey temiz çıktı,doktora sormuştum ben ara ara adet düzensizliği neden olur diye,sadece bir kere olursa genelde psikolojik ya da mevsimsel olabiliyor,bir kaç regli takip etmek gerek,eğer aylarca düzensiz oluyorsa ya da hiç olmuyorsa sorun olur demişti,Bir de en ufak düzensizlikte ilaç içmek doğru değil,hormon ilaçlarının hiç biri masum değil,en az zararlı olan progeston bile sonuçta ilaç,heme ilaç içmek doğru değil demişti,o nedenle 4-5 haftada bütün regl düzenimi bozacak derecede bir kist vs oluşacağını sanmıyorum,en azından bir sonraki regl dönemimim de beklemek istiyorum bakalım düzelecek mi ya da böyle mi olacak,eğer durum düzelmezse o zaman tekrar gidicem doktora.Ben stres yaptıkça geciktiğini dşünüyorum,çünkü rgl tarihimden beri hamile miyim değil miyim diye taktım,1 haftadır da ya geç döllenmeyse diye ister istemnez kafaya takıyorsun ve kadınlardaki hormonlar en ufak streste bile çabuk etkilenirlermiş,o nedenle relAX olup beklicem bakalım...

hakkinda hayirlisi olsun canimmm... adetin baslasin biran onceede onune bakabilesin... bende maydonozu denemistimm cok etkili saplariyla 5 dk kaynatip iliyinca suyunu iciyosun.. gunde iki defa yapilabilirrrr....

bekleguzelimmm insallah sonunda muradina ermis olursun... hiii anladim canim fotolara bakmak ii oluyo masallah screamciminkiler pek hostuuuu...

sen bilirsin canım...ama şunu da söleyim tabi herkesin bir olcak diye bi kaide yok ama b nde de kist mist hiçbişi yoktu mesela 15 gün önce gittim diyelim yoktu sonra adetim gecikti gittim belki hamişimdir diye meğerse kist oluşmuş..yani o belli olmuyo 1 günde de çıkabilir..umarım seninki öyle değildir...o zaman kafanı dağıtmak için bişiler yap..aktivite falan mesela

inşallahh sılacımm hayırlısı olsun hakkımızda ama sinir oldum ya testleri görünce.. ayy evet screamcığımınkileri görmek çok güzeldiiii :)))

hlycim sen bir daha ne zaman test yapcan tatlim??? hadi bakalim insallah cok güzel ahberler verirsin canim benim.... su silik cizgiyi kalinlastir fistigim

biraz daha bekleyeyim de bu ayı tamamen pas geçerse gidicem,en azında n stresten kaynaklanıyorsa regl olurum diye tahmin ediyorum ama bu ay hiç olmazsam vardır bi nedeni der giderim,2 hafta daha bekleyeyim bakalım...Sen ne kadar süre önce muayene olmuştun ve ne zaman kist oluştu?Yani diyelim martta muayene oldun temizdi,nisanda hemen kist mi oluşmuştu?

canım hakkında hayırlısını nasip etsin Allah, evet sabırla beklemekte yarar var ama sen kan testi de yaıprmamıştın sanırın bi daha. 2 hafta beklemeyi düşünüyosun bari o arada bi kan tahlili yaptır derim ...

ben de geldim kızlar...
yemeğimi yedim geldim...

hlycim sen bir daha ne zaman test yapcan tatlim??? hadi bakalim insallah cok güzel ahberler verirsin canim benim.... su silik cizgiyi kalinlastir fistigim

ayy regentoşumm kusura bkma cvp yazamadım canım..çıkmışsın...bi yandan iş yapıom bi yandan yazıorum :)) ayy ben umudu kestim canım..2. testi de yaptım bu sefer tek çizgi ama tek çizgi de silik çıktı çok belirsiz yanii..bu tetslerde bi bo.luk var yaneeeee sinir oldum..ama beklicem canım 1 hafta kaldı zatenn bakalım kısmet...inşallah senin kırmızılar gelmez canımmm:)))

hayırlısı olsun canım..ben ağuustosun 20 sinde gitmiştim eylülün 10. da falan çıkmıştı..hatta o doktoruma kızdım ve bıraktım bişi bilmiosun sen diye 10 gün önce herşey çok güzeş hiçbişi yok dedin şimdi kist var diosun diye..şimdiki doktorum da aynısını diince bi var bi yok hatta benim 5 gün içinde bile olmuştu yoktu tekrar çıktı yane..hayırlısı canom ya ama ihmaletme :))

hüllaaaaaaaaaaaa yavyuuuuuuuuuuuuu

regentoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayatımmmmmm söyleeeeeeeeeeee :))

kızlar bişey sorucam...
az önce sırtımdan doğru bi ateş bastı ki anlatamam böle içime fenalık bastı tansyonum düştü sanki... neden acaba:26:

haydaaaaaa herkes gitmiş yaaaaa ((

Son düzenleme:

Canım çok sevindim güzel haberler almana,inşallah ben de doktordan sonra çok iyi haberler alıp paylaşırım burda,resmimizi bizde ekleriz inşallah teyzeleri,sabırsızlıkla bekliyorum bende doktora gideceğim günü
Midem yine çok şiş,çok halsizim,eğer 1-1,5 aylıkken böyleyse 7-8 aylıkken nasıl olurum bilmiyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…