- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.741
kızlar bişey sorucam...
az önce sırtımdan doğru bi ateş bastı ki anlatamam böle içime fenalık bastı tansyonum düştü sanki... neden acaba:26:
haydaaaaaa herkes gitmiş yaaaaa((
Canım çok sevindim güzel haberler almana,inşallah ben de doktordan sonra çok iyi haberler alıp paylaşırım burda,resmimizi bizde ekleriz inşallah teyzeleri,sabırsızlıkla bekliyorum bende doktora gideceğim günü
Midem yine çok şiş,çok halsizim,eğer 1-1,5 aylıkken böyleyse 7-8 aylıkken nasıl olurum bilmiyorum kızlar
hepinize slm kızlarrr
bu aralar hiç keyfim yok kuzular çok canım sıkkın havlardan mı bilmiyorum yere göğe sığamıyorum çoooook bunalıyorumburaya da yazıp sizn tadınızı kaçırmayayım diye pek girmiyorum offffff ya niye böyle mutsusuzm ben
ayy gulum benim insallah ya senden de ayni guzellikleri duyar seninde virgulunu goruruz bebegim.... tatlim zaten ilk 3ayla son 2ay pek bi zoor .. hamileligin enn keyifli donemi 2.trimester.. nese insallah suanki durumunu atlatirsin canim da zevkini surmeye baslarsinnnn..
kizlar yaaa simdi yazdiklarim hamisligimi hatirlatti ay valla ozledim yaaa... Allahim nolur hayirlisiyla ozlemimi dindirrr!!!!!
ayyy caniim yaa neden olduki acepp??? uzun mu surdu kisami???.... ayy tansiyon dusuncede pek kotu oluyooo..
ates basti filan demissin yacanim yumurtayla ilgisi olabilir mi acep??
Canım benimm inşallah sende yine tadarsın o duyguları en kısa zamanda,evet canım en iyi dönem 2.trimester mışşşş,o zamanı bekliyorum bende,çünkü çok zor günler geçiriyorum bazen,halsizlikten hiç bi şey yapmak istemiyorum çünkü,hiç bişeye istek yok
kızlar benm için bu ay çok önemli...
Bat a 9 gün kaldı... Bu ay sizden ayrıca dua etmenizi istiyorum... İnş güzel haber veririm size... Eğer bu ay hamiş kalmazsam Temmuz ayını tam depresif geçireceğim.... Valla zor teselli edersiniz beni gibime geliyo...
tatlimm benimm nedemk sizinde keyfinizi kacirmayimmmm.. e bizede gelmezsen nereye gidecenn... niye variz biz canimmminiiciii.... ozledim seni valla...
iiyisin insallah gulum sIkIntinin nedeni bebekolabilir belki gittikcede azaliyoruz masallah... biz kaldikk nerdeyseee ama bizimkilerde yakin canim inancim tam.. hersey guzel olacakk birakma seni biziiii
nihanca ve kuppe guzellerim hosgeldinizzzz.....
nihancacim inan seni dusunuyodum az onceki postumu yazarken sanki sIk gelmez oldu calismalarabasladimi diye.....dun screami tebrik ettin bidaha goremedim seni.. gittimi canim kirmisizlarrr... ciidden kalpten soymuyorum sonolur insallah canim 9ay yok olurlar yeni ayin mujde versin sana guzelim...
kuppecim, ayni dileklerim senin icinde gecerli guzelimm... sende yolla kirmizilarini ve insallah sende mujdeni al bu defa..
Bat a 9 gün kaldı... Bu ay sizden ayrıca dua etmenizi istiyorum... İnş güzel haber veririm size... Eğer bu ay hamiş kalmazsam Temmuz ayını tam depresif geçireceğim.... Valla zor teselli edersiniz beni gibime geliyo...
kızlar size bişey sorcam ben bu soğan kürünü denesm diyorum ama.bir taraftanda ilişkiye devam etcem.malum soğanın söktürücü etkisi var....allah korusun arada hamile falan kalırsamdüşük yaparmıyım ay çok korkuyorum ben....
hepinize slm kızlarrr
bu aralar hiç keyfim yok kuzular çok canım sıkkın havlardan mı bilmiyorum yere göğe sığamıyorum çoooook bunalıyorumburaya da yazıp sizn tadınızı kaçırmayayım diye pek girmiyorum offffff ya niye böyle mutsusuzm ben
canım kalp kalbe karşıymışbenim de hep aklı burda izlerle çok şükür kırmızlar bitti ve defolup gitti şimdi yine stres başladı yumoşlar büyüdü mü çatladı mı offff ya inan ki canım yeterrrr artık yeteeeee bu ay yine hüsran olursa nasıl toparlarım kendimi hiç bilmiyorum düşünmek bile istemiyorum artık bü yükü taşıyamıyorum çok ağır geliyo bıktım dr gide gele rabbim bi verse hayırlısyla ahhhh ahhhh o kadar çok rahat bi nefes alıcam ki
iyi dileklerin için çok sağol canım iyi ki varsınız burdasınız hepinizi çok seviyorum benim hiç kız kardeşim yok ve sizi öyle görüyorum ne güzel bi sürü kız kardeşim oldu
canım inş bu ay muradına erersinbebişin sana sımsıkı tutunur ve hiç bırakmaz hepimizn bütün dileği bu canım rabbim bu mubarek 3 aylar da hepimizin duasını isteğini kabul etsin
ahhh canım artık bizi teselli bile kurtamıyo valla hele benim halim çocuk gibi valla oturup zırl zırıl ağlıyorum içler acısı gibi allahım yardımcımız olsun
nihancım bitanemm akşam için kusra bkma sürekli yazılarım gitmiyo falan sinir oldum bide uyku bastırdı çok çıktım birden afedersin canım :))
canım seni çok ii anlıyorumm bnde çok sıkıldım bunaldımm kaynanam diyoki tüp bebek yap olmuyosa bir an önce olsun diyo bilmem ne yap demesi kolay çok pahalı dedim parasını ben vercem diyoovalla aklıma yatmadı değil şaka bi yana çok daraLDIm aklımdan atmam lazım biliyorum ama atamıyorumm attırmıyolar da çok moralim bozuk benimde...ve bu ay da yok eminimm...hiç umudum yok hissiyatım yok ( aşkitom az önce aradı ve dediki adet oldunmu yok dedim..test yapsana dedi yaptım negatif dedim duraksadı bişi demedi ( daha çok moraalim bozuldu o üzülünce...bu ayda son kez o doktora gideriz dedi..yine olmazsa başka doktora gideriz başka tedavi uygularız bune böyle dedi ((( canım sıkıldıı yiineeeeeeee
nihancım bitanemm akşam için kusra bkma sürekli yazılarım gitmiyo falan sinir oldum bide uyku bastırdı çok çıktım birden afedersin canım :))
canım seni çok ii anlıyorumm bnde çok sıkıldım bunaldımm kaynanam diyoki tüp bebek yap olmuyosa bir an önce olsun diyo bilmem ne yap demesi kolay çok pahalı dedim parasını ben vercem diyoovalla aklıma yatmadı değil şaka bi yana çok daraLDIm aklımdan atmam lazım biliyorum ama atamıyorumm attırmıyolar da çok moralim bozuk benimde...ve bu ay da yok eminimm...hiç umudum yok hissiyatım yok ( aşkitom az önce aradı ve dediki adet oldunmu yok dedim..test yapsana dedi yaptım negatif dedim duraksadı bişi demedi ( daha çok moraalim bozuldu o üzülünce...bu ayda son kez o doktora gideriz dedi..yine olmazsa başka doktora gideriz başka tedavi uygularız bune böyle dedi ((( canım sıkıldıı yiineeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?