2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kızlar ben bu bebek muhabbetinden çok sıkıldım konuyu değiştiriyorum ...

Bana Erdek - Altınoluk -Akçay taraflarında önerebileceğiniz güzel yerler varmı ? malum tatile az kaldı

canım ayvalık-sarımsaklı taraflarına gel çok güzel yerlerdir, tavsiye ederim.

canım ya netten bakıyorum doğru düzgün bi yer bulamadım evet orası da çok güzel diyolar istanbula yakın olsun istiyorum bu yıl tavsiye edebileceğin yerler varmı ? Aslında Ayvalık + Cunda + Kazdağları istiyorum bu sene bakalım bi yer bulabilirsem ... :44:

canım niye moralini bozuyosun sen ya daha batına var senin düşünmemeye çalış inşallah hayırlı haber verirsin güzelim sıkma canını

ayy napiim canım yaa...biliyorum yok hissediyorumm ...psikolojim bozuldu valla ( aman nysee bnde kardaizciğime katılıpp ayvalık darımsaklıyı öneriyorumm çok güzeell otelleri de güzeldirr..olmadı akçayı da öneririm orasıda çok güzell :)) şimdiden ii tatiller..biz geçen senede gidemedik..bu senede biraz zor

canım benim üzülme biraz daha sabredin. daha kırmızılar gelmedi hem. bu kadar karamsar olmayın neolur.
şu batı sabırla bekleyin kafanıza bişey takmayın.battan bir gün sonra test yapın.

ayy canikom napiim yaa çok daraldım sıkıldımm..sürekl,i aklımda sabah kalkıyorumm ilşk aklımda olan o..gece rüyamda bütün gün aklımda amannnnnnnnnnnnnnnnnnn çokkkkkkk da sıkıldım bu muhabbetten

teşekkürler kızlar bakıyorum netten şimdi 2 görümcem de bizimle gelicek o yüzden aslında yazlık gibi bişey tutayım diyorum ama uygun olursa otel de olabilir

canım netden bakabilirsin kumsallar mavi bayrak çoğu yerde. güzel pansyonlar da var uygun.

ayy canikom napiim yaa çok daraldım sıkıldımm..sürekl,i aklımda sabah kalkıyorumm ilşk aklımda olan o..gece rüyamda bütün gün aklımda amannnnnnnnnnnnnnnnnnn çokkkkkkk da sıkıldım bu muhabbetten [/QUOTE]

bebeğim ovulasyon başladı çalışmalar yapıldıktan sonra düşünmeyin ay öle mi oldu ay böle mi oldu diye psikolojiniz de bozuldu. tamam haklısınız çok istiyosunuz ama sizlerin de sağlığı çok çok önemli. batı bekleyin eger ki hamile değilsenizde eşinin dediği gibi bence haklı doktoru değiştirirsin canım. üzülme tamam mı

bebeğim ovulasyon başladı çalışmalar yapıldıktan sonra düşünmeyin ay öle mi oldu ay böle mi oldu diye psikolojiniz de bozuldu. tamam haklısınız çok istiyosunuz ama sizlerin de sağlığı çok çok önemli. batı bekleyin eger ki hamile değilsenizde eşinin dediği gibi bence haklı doktoru değiştirirsin canım. üzülme tamam mı[/QUOTE]

bakalımm artık kısmet hayırlısı olsun dicek başka hiçbirşeyimmmmmmm yokkkkk...nysee kızlarr benim biraz çıkmam lazım işlerim var evde birazz dönerim size ara ara öptümmmmmmmm :))

silacimmmmm, aslinda yormuyorum diyemem.. cok yoruldum... tam dinlenmem gereken zamanlarda kosturuyorum... burayi birakamiyorum tabiii... gelimm bakim dedim...

ayyy bu benim yazma seklime benziyor.. Benmiyim yoksa...?

Hulyacimmmm, sizden kopmak mumkunmu? Sizin haberlerinizi almadan birakamam burayi...

Umaycimmmmm, cok tesekkur ederim tatlimmm.. Darisi basina insallah sen de kisa surede guzel haberler alirsin canimmmmm....

kardaizcimmmm, ev islerinin pesinde kosuyorum... zaten isyerinde de yogunuz... mideme agrilar giriyor stresten bugun valla...

sen nasilsin? hersey yolundadir insallah.... yarina hazirliklarin tamam midir?

yarına hazırlık olarak sadece güzel bi çamaşır alabildim. yalnız o çamaşırı alırken bile al mor oldum yani...
bide mum aldım o kadar daha fazlasını yapamıcam bence bize bu kadarı yeterli
valla bende bugün çatladım hani işler çok yoğun çokk sıkıldımmmmmmmmm...
bide ben önceden bişeyler paylaşmıştım ama kızlar yoktu pek yorum alamadım sılacımda yardımcı olmaya çalıştı saolsun.

Selammmm kizlarrrr... Ben geldimmmmm...
Stresli bir gun geciriyorummmm.....:26:
hosgeldin canimmm... insallah rahatlican canimmm...bizaman daha idare ette hepsi gececek isallah

bu arada sensin kusen canimmmm.... yaaa bak simdi ozamanlar ne zordu demiii
sılacım yazdan geçtim dün çok kalabaklıktık, bugün kimsecikler yok. hayret valla

dun scremcimin berekete vardi sanirsammmm!!!!!!!

olsun kardaizcimmmm o bile yeter bence...

ne paylastin onceden? anlamadim? yoksa aldigin camasirlarin fotosunu mu paylastinnn...? ayyy merakkk ettimmm....

.................................................
budur
öğlende bi sıcak bastı içim fena oldu bir an için tansyonum düştü sanki...

Son düzenleme:
hosgeldin canimmm... insallah rahatlican canimmm...bizaman daha idare ette hepsi gececek isallah

bu arada sensin kusen canimmmm.... yaaa bak simdi ozamanlar ne zordu demiii

dun scremcimin berekete vardi sanirsammmm!!!!!!!

O zamanlar zordu silacimmm, ama ben artik ya olmuyor, nasil sorunu anlariz acaba derdine dusmustum son zamanlarda...

Umudunuzu kaybetmemek gerek kizlar... En beklenmedik zamanlarda oluyor...

Silacimm, ben daha durumu algilamadim zaten... Benimkinin de cok aklina gelmiyor.. Hersey ayniymis gibi devam ediyoruz... Hatta burda kizlarin bazi yazilarini okuyunca, ben bu ay napsam, nasil calissam diye dusunuyorum arada...

Dun benim haberle beraber de cosmustu topik.. Ama topige yazi yazildikca gelen oluyor unutmayin.. Yani siz burda birisi gelsin diye beklerseniz, kismenin haberi olmuyor pek... Azaliyoruz, ama artacagiz da insallahh.. Sonucta 2011'in bitmesine daha var.. Bebek sahibi olmak isteyen yeni yeni kisiler katilacaktir yakinda aramiza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…