- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.761
Kızlar ben bu bebek muhabbetinden çok sıkıldım konuyu değiştiriyorum ...
Bana Erdek - Altınoluk -Akçay taraflarında önerebileceğiniz güzel yerler varmı ? malum tatile az kaldı
canım ayvalık-sarımsaklı taraflarına gel çok güzel yerlerdir, tavsiye ederim.
canım niye moralini bozuyosun sen ya daha batına var senin düşünmemeye çalış inşallah hayırlı haber verirsin güzelim sıkma canını
canım benim üzülme biraz daha sabredin. daha kırmızılar gelmedi hem. bu kadar karamsar olmayın neolur.
şu batı sabırla bekleyin kafanıza bişey takmayın.battan bir gün sonra test yapın.
ayy napiim canım yaa...biliyorum yok hissediyorumm ...psikolojim bozuldu valla( aman nysee bnde kardaizciğime katılıpp ayvalık darımsaklıyı öneriyorumm çok güzeell otelleri de güzeldirr..olmadı akçayı da öneririm orasıda çok güzell :)) şimdiden ii tatiller..biz geçen senede gidemedik..bu senede biraz zor
ayy canikom napiim yaa çok daraldım sıkıldımm..sürekl,i aklımda sabah kalkıyorumm ilşk aklımda olan o..gece rüyamda bütün gün aklımda amannnnnnnnnnnnnnnnnnn çokkkkkkk da sıkıldım bu muhabbetten
canım ya netten bakıyorum doğru düzgün bi yer bulamadım evet orası da çok güzel diyolar istanbula yakın olsun istiyorum bu yıl tavsiye edebileceğin yerler varmı ? Aslında Ayvalık + Cunda + Kazdağları istiyorum bu sene bakalım bi yer bulabilirsem ... :44:
canım netden bakabilirsin kumsallar mavi bayrak çoğu yerde. güzel pansyonlar da var uygun.
ayy canikom napiim yaa çok daraldım sıkıldımm..sürekl,i aklımda sabah kalkıyorumm ilşk aklımda olan o..gece rüyamda bütün gün aklımda amannnnnnnnnnnnnnnnnnn çokkkkkkk da sıkıldım bu muhabbetten
eee kizlarrr............... yazin geldigi bellii olduu... artik boyle olcak sanirim topicimizzz
ayy canim benimm..sen kendini yormuyorsun demiiii..... biliyorum tatlimm bizi birakmazsin yapazsin kiz bizsizzz.. vallahi saka maka biz teeee mart topicinden geliyoz.. seni ve kuppeyi cook ii hatirliom.. tatlicadida vardi... keza deryacim oyle... wifeofdemoncum... tabii diger hatirladiklarimda var bayadir eleleyiz yaniii...
bi kismimiz esiyle yeri geldi atisti burasi icin. bende dahilolmak uzre ama hiicccccccc bir kuvvet kopartamiyor bizi... anca gobus kanca gobuusss.....
kizlar esime tel geldi galeride arabalardan birinin alarmi caliyomus kosa kosa gitti....
bende gece gece napiiimmm nostalji yapiim tasindigimiz mart topicine goz atiim dedimm.. karssima cikanlardan biri..
"Birkac gun icinde ovulasyonum basliyor...
Uzerine bir de bu gece esime küstüm... pufff... """... sahibi kendisini biliyorsanirimsimdi istedigin ladar kus bebegimmm...
canım bnde ara ara girdim baktım kimsecikler yok...bnde kaçtım sonraa:))
yok kıss bırakır mı o biziiiiiiiii canımızz screamımızz :))
ayy regentoşumm bnde de aynı dalgalanmalar varr
aynen sılacım sana katılıyorum..beraberiz buralardaa..Allah da ayırmasınn bizi inşallahhhh :))
günaydıın kızlar
biraz geçmişi okudum.. yağlar vs. güzel muhabbetler olmuş..
veee een güzel haberler screamaway haaaaammmiiiiiiişşşşşşşşşş
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canııımmm çok tebrik ederim! Darısı başımızaaa
vee ikinci güzel haberimizde xtuqcex den ultrasona girmiş minik yiğenimizin fotografını getirmiş bize
Allah nazardan korusun sağlıkla büyüsün inşallh..
bana gelincehalaaa adet olamadım:2::2: belirti de yok. cumayı bekliyorum bu zamana kadar gelmeyen cumayada gelmez ama doktora gtmek için zamanım olacak oyuzden.. Allah sonumu hayır etsin
Selammmm kizlarrrr... Ben geldimmmmm...
Stresli bir gun geciriyorummmm.....:26:
Selammmm kizlarrrr... Ben geldimmmmm...
hoşgeldin canım, hayırdır ne oldu ..
kardaizcimmmm, ev islerinin pesinde kosuyorum... zaten isyerinde de yogunuz... mideme agrilar giriyor stresten bugun valla...
sen nasilsin? hersey yolundadir insallah.... yarina hazirliklarin tamam midir?
hosgeldin canimmm... insallah rahatlican canimmm...bizaman daha idare ette hepsi gececek isallahSelammmm kizlarrrr... Ben geldimmmmm...
sılacım yazdan geçtim dün çok kalabaklıktık, bugün kimsecikler yok. hayret valla
yarına hazırlık olarak sadece güzel bi çamaşır alabildim. yalnız o çamaşırı alırken bile al mor oldum yani...
bide mum aldım o kadar daha fazlasını yapamıcam bence bize bu kadarı yeterli
valla bende bugün çatladım hani işler çok yoğun çokk sıkıldımmmmmmmmm...
bide ben önceden bişeyler paylaşmıştım ama kızlar yoktu pek yorum alamadım sılacımda yardımcı olmaya çalıştı saolsun.
olsun kardaizcimmmm o bile yeter bence...
ne paylastin onceden? anlamadim? yoksa aldigin camasirlarin fotosunu mu paylastinnn...? ayyy merakkk ettimmm....
bende anlamadım canım yaa. hep içimde bi sıkıntı var...
dün mukavva aldım kızım yapbozu çok seviyo 1000 parçalı. onun çizgilerini çizerken yere eğildim karnımın içinde bişey battı doğruldum hemen. odur budur eğilemiyorum sanki bişey batıyo...
hosgeldin canimmm... insallah rahatlican canimmm...bizaman daha idare ette hepsi gececek isallah
bu arada sensin kusen canimmmm.... yaaa bak simdi ozamanlar ne zordu demiii
dun scremcimin berekete vardi sanirsammmm!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?