2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

scream canımm bnde hoşgeldin dedimm hayırdırr dedimm sana

kardaiz canımm ne dedinn ben hem iş hem burayı takip edemiyorum sadece güncele bakıyorumm hayırdırr noldu....
bu arada çamaşır almana sevindimm bncede size bu akdarı yeterr mazallahh kocana bişi olur falan :

olsun hayatım hiç önemli değil güncelledim zaten ben
hiiiiiiiiiiiiiiiii aman allah korusun. olmasın olmasın cocama bişey olmasın... hahahahahahaha

Hulyacimmm, ben gormemisim onu...:26:

Cokkk yorgunummm... Bir suru is var evle alakali.. Bir de uzerine istedigim tarzda fayans bulamiyorum...:84::84::84:

Sen nasilsin? bat adim adim yaklasiyor... gecmiste okudum negatif gordum demissin, ama o birseyi aciklamiyor zaten... sonucta bat'a daha var senin... kirmizilar gelmeden beli olmaz bisi...

Kardaizcimmmmm, sen daha bize katilmamisken biz burda kizlarla neler neler paylastikk bir gece... tatlicadicimmm almayi dusundugu camasirlarin linklerini yollamisti.. Biz de begenmistik aralarindan...

valla .... tebrik ediyorum onu
ya benimde huyum bu kızlar bu konularda utangacım işte ama açıldım valla burda
dün neydi öle

yok canımm bişi yazmadın diye değill bnde burdayım okudum diye yazdımm yanii :) arkadaşım sana yardımcı olcak kimse yok mu yahuuu ((

bende eh işte nasıl olayım moral sıfırın altında eksilerde ama yapacak bişi yok beklemekten başka (

olsun hayatım hiç önemli değil güncelledim zaten ben
hiiiiiiiiiiiiiiiii aman allah korusun. olmasın olmasın cocama bişey olmasın... hahahahahahaha

valla .... tebrik ediyorum onu
ya benimde huyum bu kızlar bu konularda utangacım işte ama açıldım valla burda
dün neydi öle

tatlışkom eğer yardım edebileceğim bişiyse her zaman yanındayım biliosunn :))

ay ayrıcaa o konunun konuşulduğu akşam burda olmak isterdim yaneeeeeeeeeee tam benlik tatlışkomm sende kocan için unutucan bu utangaçlığııı yapcak bişi yok

hamiş olanlar hamişlerin olduğu forumda kaynatıyo,bi sonraki evreye geçtiler,bu ay da hamişlerimizde artış var,bereketli bir ay ,hep böyle olur inşallah

yokk Hulyacimmmm, buralarda yapayalnizim... Usta evi talan etti.. Birkac bisi begenmistik.. Onlari da aldigimiz yerler gec vereceklerini soylediler... Ve bitiremeyecek ustada malzeme olmadigindan dolayi... Yani biz talan olmus eve girip toz icinde oturacagizzzz...

evet canım fark ettim.. çok da güzel olmuşşş. allah tamamına erdirir inşallah.
ama ben yapamadım (( sonrada uğraşmak istedim...
Kardaizcimmm, yapmak istersen yardimci olabilirim canimmm...

ayy bitanemmm bu ticker sana çok yakıştııı :))) inşallahh Allah tamamına erdirir ...snde sağlıkla bebişini kucağına alırsın canımm :))

Hulyacimmm, cok tesekkur ederimm canimmm.. Cokkk icimden gelerek soyluyorum gercekten.. Darisi basina.. Ennnn kisa surede insallahhhhh...

farketmez canım zahmet olmasın sona sana...
senin zevkin güzel e beni biliyosun yap bişey linki gönder yapıştırırım bende...

farketmez canım zahmet olmasın sona sana...
senin zevkin güzel e beni biliyosun yap bişey linki gönder yapıştırırım bende...

ok yapim simdi ama bana biraz fikir ver canimmmm, sonucta zevklerimiz farklidir.. senin sevecegin bisi olsun...
lilypie sitesinden baksana 'trying to conceive' kismindan....

ve sat'ini ve dongu sureni de soylemen gerekecekk....

ok yapim simdi ama bana biraz fikir ver canimmmm, sonucta zevklerimiz farklidir.. senin sevecegin bisi olsun...
lilypie sitesinden baksana 'trying to conceive' kismindan....

ve sat'ini ve dongu sureni de soylemen gerekecekk....

sen yaparsın beğenirim bennnnn
sat 2 haziranda dongu süresi nedir canım yaaa

Son düzenleme:
nabiyonuz gizlar giiiii???? öldüm yine bugün.. bir de paramizi azalttilar... ayy haftaya son iyiki... yoksa daha cok sinir olurdum... ayimi tamamlar bir daha da gitmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…