- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.801
nihancım bitanemm akşam için kusra bkma sürekli yazılarım gitmiyo falan sinir oldum bide uyku bastırdı çok çıktım birden afedersin canım :))
canım seni çok ii anlıyorumm bnde çok sıkıldım bunaldımm kaynanam diyoki tüp bebek yap olmuyosa bir an önce olsun diyo bilmem ne yap demesi kolay çok pahalı dedim parasını ben vercem diyoovalla aklıma yatmadı değil şaka bi yana çok daraLDIm aklımdan atmam lazım biliyorum ama atamıyorumm attırmıyolar da çok moralim bozuk benimde...ve bu ay da yok eminimm...hiç umudum yok hissiyatım yok ( aşkitom az önce aradı ve dediki adet oldunmu yok dedim..test yapsana dedi yaptım negatif dedim duraksadı bişi demedi ( daha çok moraalim bozuldu o üzülünce...bu ayda son kez o doktora gideriz dedi..yine olmazsa başka doktora gideriz başka tedavi uygularız bune böyle dedi ((( canım sıkıldıı yiineeeeeeee
napalım yavrum bi dikiş tutturamadık oyalanıyoz
amannnnnnnnn az kalmış işte boşver takma kafana....
yahu hep ben girince herkez kayboluyor anlamadim
canım ne kusuru olur mu hiç öyle şey :)))))
canım valla tüp bebekte öyle kolay bi süreç değil çok zorlu ve stesrli bişeydir eminim hormon ilaçları çok yüksek dozda iğneler ilaçlar ya bi tüp bebekte işleminde 15 yada 20 tane yumurta elde ediyolarmış düşün ne kadar vucuda hormon yüklüyolar allah o yoldakilerin yardımcı olsun. benim de artık hiç umudum yok kalmadı her geçen ay olmaması da biraz ümitlerimi bitiriyo ne olcak böyle hiç bilmiyorum
senin inş canım testin çiftlenir bu ay yüzün güler
hayret ya gerceken ben girdim kerkez sus pus.sen nasilsin canim? durum nasil?
hayret ya gerceken ben girdim kerkez sus pus.sen nasilsin canim? durum nasil?
hoşgeldin canımm hoşgeldinn..... sen şimdi banada sorasrsın nasılsın diye.. hemen cevap vereyimmm.. cok iyiyimmm..... sen nasılsın ?????
ay canim benim sagol iyiyim cok sükür. cok anlayislisin
cok az kisi var. nerde bu kizlar
nolsun fistik... canim sIkkIn biraz iste... kirmizilari bekliyorum tesrif eden yok... iyiki atesimi ölcüyorum... yoksa simdi hamisim diye havalara ucardim kesinlikle... atesim bu sabah oldukca düsük cikti.. üzüldüm ama en azindan ümitlenmeme gerek kalmadi... sen nasilsin?? nasil gidiyo hayat??
bir kısmı kocalarına yemek yapıyorr...
bir kısmı geceye hazırlık yapıyor
bir kısmıda benım gibi kahvesini içiyor
alemsin kiz
ama bence sen kahve icme hamilelik durumu varsa cocuga cok zarari varmis diye duydum.aslini bilemem tabi
canım benim regl yeni bitti sayılır.. dikkat ediyorum. az içiyorumm. ama napim cok seviyorumm..
saçlarımı boyattım kızzz cok mutluyumm.. psikolojim değişti biraz...
yok canim sen takma bu atesi kafana. batin bugünmü? normalde gününde gelirmi? gelenmi yok? e ozman yarion sabah güzel haberlerini bekliyoruzzzz
oo süper tam gebelige hazirlik desene. bende boyadim koyu sari. sen ne renge boyattin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?