2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım ne kusuru olur mu hiç öyle şey :)))))

canım valla tüp bebekte öyle kolay bi süreç değil çok zorlu ve stesrli bişeydir eminim hormon ilaçları çok yüksek dozda iğneler ilaçlar ya bi tüp bebekte işleminde 15 yada 20 tane yumurta elde ediyolarmış düşün ne kadar vucuda hormon yüklüyolar allah o yoldakilerin yardımcı olsun. benim de artık hiç umudum yok kalmadı her geçen ay olmaması da biraz ümitlerimi bitiriyo ne olcak böyle hiç bilmiyorum
senin inş canım testin çiftlenir bu ay yüzün güler

napalım yavrum bi dikiş tutturamadık oyalanıyoz
amannnnnnnnn az kalmış işte boşver takma kafana....

arada 200 euro farkediyor giiii.. az para degil.. zehir zikkim olsun domuzlar... zaten alman olsa yapmaz.. sahibi türk iste...ne yapacak baska...

karnim agriyo ama gelmedi su kirmizilar yaa ooffff.... onun da siniri üstümde... kocis de arkadasini Köln'e götürdü kil payi ekti beni.. neyse ben de arkadas da kalacaktim onun kocasin da sehirdisina gitti is icin, o da hem bana söz veriyor hem de baska adamlari toplamis evde 7 tane cocuk var düsünebiliyor musun??? be zaten 8 cocuktan yeni kurtulmusum... gitmedim ne gidecem bana söz verdiyse sözünü tutacak.. daha önce aynisi yine oldu bizim koclar disardaydi gec saate kadar birlikte oturacaktik, ayni tayfayi yine toplamis, o zaman da bak benim kafam kaldirmiyor aksama kadar cocuk aksamdan sonra da kaldiramam sen otur misafirlerinle biz sonra börüsürüz diye tatlilikla anlattim.. yine yapti cok sinir oldum :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95: ekildim resmen.. koca da yok evde... öf ya öf

yahu hep ben girince herkez kayboluyor anlamadim

gel bacim sen de bendensin ayni seyi ben hep düsünürüm.. hatta bi keresinde denedim... ben tamamen ciktim topikten yarim saat esonra tekrar girdim... kac sayfa yazismislar, sonra yine sustular :44::44::44::44::44::44:

nihancan cam sende hiç hamile kalamadın mı?? bende kalamadımda hıc ondan soruyorum...

hly cim sen yanlıs bilmiyorsam 1 senedir deniyordun dimi ??? hormon testlerın yapılıp rahim filmin çekildi mi guzelim ?? bizim kocalarda aynı baksana.. benımde son aylarda gunlerım gecıkmeye basladı.. test yapsana test yapsana diyor.. bende de hıssıyat yok. olmadı bısey gelecek dıyorumm.. bu sefer morali bozuluyor.. benı teselli etmeye calısıyor ama anlıyorumm cok uzuluyor..

belki doktorunu değiştirmek hayırlı gelir.. ben ara verdim canım.. bende doktoru değiştiriyorum..

hayret ya gerceken ben girdim kerkez sus pus.sen nasilsin canim? durum nasil?

nolsun fistik... canim sIkkIn biraz iste... kirmizilari bekliyorum tesrif eden yok... iyiki atesimi ölcüyorum... yoksa simdi hamisim diye havalara ucardim kesinlikle... atesim bu sabah oldukca düsük cikti.. üzüldüm ama en azindan ümitlenmeme gerek kalmadi... sen nasilsin?? nasil gidiyo hayat??

yok canim sen takma bu atesi kafana. batin bugünmü? normalde gününde gelirmi? gelenmi yok? e ozman yarion sabah güzel haberlerini bekliyoruzzzz

alemsin kiz
ama bence sen kahve icme hamilelik durumu varsa cocuga cok zarari varmis diye duydum.aslini bilemem tabi

canım benim regl yeni bitti sayılır.. dikkat ediyorum. az içiyorumm. ama napim cok seviyorumm..

saçlarımı boyattım kızzz cok mutluyumm.. psikolojim değişti biraz...

yok canim sen takma bu atesi kafana. batin bugünmü? normalde gününde gelirmi? gelenmi yok? e ozman yarion sabah güzel haberlerini bekliyoruzzzz

canim ates bilimsel sonuc veriyor... evet bat bugün,daha gelen giden yok, normalde gününde gelirdi ama iste son zamanlarda döngü uzadi.. uzayan döngüye göre bugün gelmesi lazim.. bakalim beklerim yaa bi kac gün daha nasilsa gelecek, hamile gibi bi halim yok zaten hic

kizlar bana müsade benim cok uykum geldi, gözlerim kapaniyor halsizimde bi kestireyim. 8saat calistigim icin yoruluyorum haliyle. aksama burdayim görüsüürüz.öpüldünüüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…