- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.821
kizlar bana müsade benim cok uykum geldi, gözlerim kapaniyor halsizimde bi kestireyim. 8saat calistigim icin yoruluyorum haliyle. aksama burdayim görüsüürüz.öpüldünüüzzz
yokk Hulyacimmmm, buralarda yapayalnizim... Usta evi talan etti.. Birkac bisi begenmistik.. Onlari da aldigimiz yerler gec vereceklerini soylediler... Ve bitiremeyecek ustada malzeme olmadigindan dolayi... Yani biz talan olmus eve girip toz icinde oturacagizzzz...
Hulyacimmm, cok tesekkur ederimm canimmm.. Cokkk icimden gelerek soyluyorum gercekten.. Darisi basina.. Ennnn kisa surede insallahhhhh...
canım ne kusuru olur mu hiç öyle şey :)))))
canım valla tüp bebekte öyle kolay bi süreç değil çok zorlu ve stesrli bişeydir eminim hormon ilaçları çok yüksek dozda iğneler ilaçlar ya bi tüp bebekte işleminde 15 yada 20 tane yumurta elde ediyolarmış düşün ne kadar vucuda hormon yüklüyolar allah o yoldakilerin yardımcı olsun. benim de artık hiç umudum yok kalmadı her geçen ay olmaması da biraz ümitlerimi bitiriyo ne olcak böyle hiç bilmiyorum
senin inş canım testin çiftlenir bu ay yüzün güler
arada 200 euro farkediyor giiii.. az para degil.. zehir zikkim olsun domuzlar... zaten alman olsa yapmaz.. sahibi türk iste...ne yapacak baska...
karnim agriyo ama gelmedi su kirmizilar yaa ooffff.... onun da siniri üstümde... kocis de arkadasini Köln'e götürdü kil payi ekti beni.. neyse ben de arkadas da kalacaktim onun kocasin da sehirdisina gitti is icin, o da hem bana söz veriyor hem de baska adamlari toplamis evde 7 tane cocuk var düsünebiliyor musun??? be zaten 8 cocuktan yeni kurtulmusum... gitmedim ne gidecembana söz verdiyse sözünü tutacak.. daha önce aynisi yine oldu bizim koclar disardaydi gec saate kadar birlikte oturacaktik, ayni tayfayi yine toplamis, o zaman da bak benim kafam kaldirmiyor aksama kadar cocuk aksamdan sonra da kaldiramam sen otur misafirlerinle biz sonra börüsürüz diye tatlilikla anlattim.. yine yapti cok sinir oldum :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95: ekildim resmen.. koca da yok evde... öf ya öf
gel bacim sen de bendensinayni seyi ben hep düsünürüm.. hatta bi keresinde denedim... ben tamamen ciktim topikten yarim saat esonra tekrar girdim... kac sayfa yazismislar, sonra yine sustular :44::44::44::44::44::44:
nihancan cam sende hiç hamile kalamadın mı?? bende kalamadımda hıc ondan soruyorum...
hly cim sen yanlıs bilmiyorsam 1 senedir deniyordun dimi ??? hormon testlerın yapılıp rahim filmin çekildi mi guzelim ?? bizim kocalarda aynı baksana.. benımde son aylarda gunlerım gecıkmeye basladı.. test yapsana test yapsana diyor.. bende de hıssıyat yok. olmadı bısey gelecek dıyorumm.. bu sefer morali bozuluyor.. benı teselli etmeye calısıyor ama anlıyorumm cok uzuluyor..
belki doktorunu değiştirmek hayırlı gelir.. ben ara verdim canım.. bende doktoru değiştiriyorum..
hülla daaaaaa gelmiisssssssssss
coook ask ol yani ikizimmm.... nidecen sen baskalarini.. ALLAH ALlahh.. biz variz istee. benimkininde spor gunu.. bende buralardayimm.. ya bugun dagitalim yaaaa hakkaten ii gelecekkkk...arada 200 euro farkediyor giiii.. az para degil.. zehir zikkim olsun domuzlar... zaten alman olsa yapmaz.. sahibi türk iste...ne yapacak baska...
karnim agriyo ama gelmedi su kirmizilar yaa ooffff.... onun da siniri üstümde... kocis de arkadasini Köln'e götürdü kil payi ekti beni.. neyse ben de arkadas da kalacaktim onun kocasin da sehirdisina gitti is icin, o da hem bana söz veriyor hem de baska adamlari toplamis evde 7 tane cocuk var düsünebiliyor musun??? be zaten 8 cocuktan yeni kurtulmusum... gitmedim ne gidecembana söz verdiyse sözünü tutacak.. daha önce aynisi yine oldu bizim koclar disardaydi gec saate kadar birlikte oturacaktik, ayni tayfayi yine toplamis, o zaman da bak benim kafam kaldirmiyor aksama kadar cocuk aksamdan sonra da kaldiramam sen otur misafirlerinle biz sonra börüsürüz diye tatlilikla anlattim.. yine yapti cok sinir oldum :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95: ekildim resmen.. koca da yok evde... öf ya öf
canım benim regl yeni bitti sayılır.. dikkat ediyorum. az içiyorumm. ama napim cok seviyorumm..
saçlarımı boyattım kızzz cok mutluyumm.. psikolojim değişti biraz...
regentoşumm bana gel kız takılırız beraberr..boşver sen onlarıayrıca hakkını yiyen insan dışı varlık da başka tarafından çıkınca görür gününü :
regentoşumm benimmm canımmmmmmmmmmmmmmmmm :)))
coook ask ol yani ikizimmm.... nidecen sen baskalarini.. ALLAH ALlahh.. biz variz istee. benimkininde spor gunu.. bende buralardayimm.. ya bugun dagitalim yaaaa hakkaten ii gelecekkkk...
sevsinler senin psikolojini kiizzz.. boncugum koyda bakalim nasil olmus meraklandim vallaaa...
ragencim burdasin ozaman dimi ozaman guzel bisiler dusunde canim kaynatalimmm... bende pasayi falan yatircam bir saatten tamamen buraya yogunlasirimmm..
hlyciminda yemek fasli bitti sanirim amadizisi var buguunn
regencim burdasin ozaman dimi ozaman guzel bisiler dusunde canim kaynatalimmm... bende pasayi falan yatircam bir saatten tamamen buraya yogunlasirimmm..
hlyciminda yemek fasli bitti sanirim amadizisi var buguunn
regentoşummmmmmmmmm seni sevmeyennnnn ölsünnnnnnnnnnnnn cannnnnnnnnnıııımmmmmmmmmmmmm :)))
vallahi düsüneyim bakalim ne cikacak... kafam da kazan gibi...
aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyy ayyy... simardim vallahi simdii...
ay agrilarim da gitti..... yahu gelecekse gelsin su kirmizilar artik yaaaaaaaaaaa
şımar kız şımarrrrr ohhhhhhhhhh
ayy ağrın falan yok ne güzel iştee demekki gelmicekkkkkkkkkkkkkkk
nihancan cam sende hiç hamile kalamadın mı?? bende kalamadımda hıc ondan soruyorum...
hly cim sen yanlıs bilmiyorsam 1 senedir deniyordun dimi ??? hormon testlerın yapılıp rahim filmin çekildi mi guzelim ?? bizim kocalarda aynı baksana.. benımde son aylarda gunlerım gecıkmeye basladı.. test yapsana test yapsana diyor.. bende de hıssıyat yok. olmadı bısey gelecek dıyorumm.. bu sefer morali bozuluyor.. benı teselli etmeye calısıyor ama anlıyorumm cok uzuluyor..
belki doktorunu değiştirmek hayırlı gelir.. ben ara verdim canım.. bende doktoru değiştiriyorum..
hadi bakalim canimmm... beklerizzzeevet sılacım hürremim var bu akşamm ama başlayana kadar burdaymm yaklaşık 1 saatdizi arasında da takılırım size :))
aayy yok yaaa... atesim oldukca düsük cikti tatlim... ümidim yoookkkk.... ama en azindan agrisiz bi adet gecircem galibagögüslerim de agrimiyor.. ona da cok sinir oldum vallahi aaay ümitlenmek istemiyorum sonra bos cikarsa aglarim ama... bir de hamis olurmusum
hadi bakalim canimmm... beklerizzz
guzelimmm yaaa fazla sIkInti yaptin sanki gayet normmal tabide duruldun iice... hayirlisi olsun biliyorum ikilemde kaldin vucudundaki sinyal var yolluyo ates yok... ateste vucudun sinyali amaa...iste anlaaaaaa
ne bileyim tatlim aynen söyleyim bu aralar :44::44::44::44::44::44: bakalim elbet birgün ögreniriz
kolay deil cidden anliorum bende butun gun kafamda kurdum durdum sanki sonucu degistirebilecek mi??? eeeeeeeeee ozaman ayy yaa rahat takilmak istiyorummmm....sen yogun dusuncedesin bugun iin konuyu hep bir dusunelim bakalim hangisi cazip gelirse....
dagitalim yoksa biz dagilacaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?