2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

screamcımm canım Allah sana kolaylık versin inşallahh..valla burda istanbulda olsan yemin ederimm yardıma gelirdim sana..her türlü :)) canımm iyi dileklerin için çok saol Allah razı olsun canımm..inşallah dualarımız kabul olur :))

valla nihancımmm son umudum o artık...eğer olmayacaksa böyle normal yoldan mecbur denicem yani napiim (( inşalalh gerek kalmaz da :S:S:S:S

gel bacim sen de bendensin ayni seyi ben hep düsünürüm.. hatta bi keresinde denedim... ben tamamen ciktim topikten yarim saat esonra tekrar girdim... kac sayfa yazismislar, sonra yine sustular :44::44::44::44::44::44:

regentoşumm bana gel kız takılırız beraberr..boşver sen onları ayrıca hakkını yiyen insan dışı varlık da başka tarafından çıkınca görür gününü :

menbetacım canımm evet 1 sene oldu..hormonlarım normal..rahim filmim temiz ama pko var işte lanet şeyy..ondan bu sıkıntılarım...kendimi geçtimm ben ya en çok eşim için istiyorumm hakkımızda hayırlısı

hülla daaaaaa gelmiisssssssssss

regentoşumm benimmm canımmmmmmmmmmmmmmmmm :)))

coook ask ol yani ikizimmm.... nidecen sen baskalarini.. ALLAH ALlahh.. biz variz istee. benimkininde spor gunu.. bende buralardayimm.. ya bugun dagitalim yaaaa hakkaten ii gelecekkkk...
canım benim regl yeni bitti sayılır.. dikkat ediyorum. az içiyorumm. ama napim cok seviyorumm..

saçlarımı boyattım kızzz cok mutluyumm.. psikolojim değişti biraz...

sevsinler senin psikolojini kiizzz.. boncugum koyda bakalim nasil olmus meraklandim vallaaa...

ay keske gelme sansim olsa yavrum yaaa..... yalniz kladim gercekten... ev ve cep telefonu yanimda ama ne arayan var ne de soran... napiiimmm... film izlerim artik...

insallah o kestikleri para da bi tarafindan cikar pis adamin... yeni bebegi oldu masrafi cok galiba bizden cikariyo :95::95::95::95::95: neyse o parayla zengin olur belki ama Allah ne yapar bilemem

evet yaa......... beni seeemiyeni ben hic seeemem

ragencim burdasin ozaman dimi ozaman guzel bisiler dusunde canim kaynatalimmm... bende pasayi falan yatircam bir saatten tamamen buraya yogunlasirimmm..

hlyciminda yemek fasli bitti sanirim amadizisi var buguunn

ragencim burdasin ozaman dimi ozaman guzel bisiler dusunde canim kaynatalimmm... bende pasayi falan yatircam bir saatten tamamen buraya yogunlasirimmm..

eevet sılacım hürremim var bu akşamm ama başlayana kadar burdaymm yaklaşık 1 saat dizi arasında da takılırım size :))

regencim burdasin ozaman dimi ozaman guzel bisiler dusunde canim kaynatalimmm... bende pasayi falan yatircam bir saatten tamamen buraya yogunlasirimmm..

vallahi düsüneyim bakalim ne cikacak... kafam da kazan gibi...

regentoşummmmmmmmmm seni sevmeyennnnn ölsünnnnnnnnnnnnn cannnnnnnnnnıııımmmmmmmmmmmmm :)))

aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyy ayyy... simardim vallahi simdii...

ay agrilarim da gitti..... yahu gelecekse gelsin su kirmizilar artik yaaaaaaaaaaa

vallahi düsüneyim bakalim ne cikacak... kafam da kazan gibi...

aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyy ayyy... simardim vallahi simdii...

ay agrilarim da gitti..... yahu gelecekse gelsin su kirmizilar artik yaaaaaaaaaaa

şımar kız şımarrrrr ohhhhhhhhhh

ayy ağrın falan yok ne güzel iştee demekki gelmicekkkkkkkkkkkkkkk

şımar kız şımarrrrr ohhhhhhhhhh

ayy ağrın falan yok ne güzel iştee demekki gelmicekkkkkkkkkkkkkkk

aayy yok yaaa... atesim oldukca düsük cikti tatlim... ümidim yoookkkk.... ama en azindan agrisiz bi adet gecircem galiba gögüslerim de agrimiyor.. ona da cok sinir oldum vallahi aaay ümitlenmek istemiyorum sonra bos cikarsa aglarim ama... bir de hamis olurmusum

evet canım ben bi kez hamile kalabilmeyi başarmıştım ama malesef dış gebelikti canım

inş sende hepimiz hamiş kalabiliriz bebeklerimize kavuşuruzz

eevet sılacım hürremim var bu akşamm ama başlayana kadar burdaymm yaklaşık 1 saat dizi arasında da takılırım size :))
hadi bakalim canimmm... beklerizzz

guzelimmm yaaa fazla sIkInti yaptin sanki gayet normmal tabide duruldun iice... hayirlisi olsun biliyorum ikilemde kaldin vucudundaki sinyal var yolluyo ates yok... ateste vucudun sinyali amaa...iste anlaaaaaa

ne bileyim tatlim aynen söyleyim bu aralar :44::44::44::44::44::44: bakalim elbet birgün ögreniriz

kızlar ya benim tickerim olmuyo yaa :84::84::84::84:

sağolsun hulyacım kuzum yaptı ama yapıştırdığım da uygun formatta değil diyo ya anlamadım gitti canım kuppecim de yapmıştı onda da aynı oldu bi fikri olan var mı bunula ilgili

keşke benim de bi tickerim olsa yanında da püskevitt

ne bileyim tatlim aynen söyleyim bu aralar :44::44::44::44::44::44: bakalim elbet birgün ögreniriz

kolay deil cidden anliorum bende butun gun kafamda kurdum durdum sanki sonucu degistirebilecek mi??? eeeeeeeeee ozaman ayy yaa rahat takilmak istiyorummmm....sen yogun dusuncedesin bugun iin konuyu hep bir dusunelim bakalim hangisi cazip gelirse....

dagitalim yoksa biz dagilacaz....

evet canim yoksa biz dagilacagiz gercekten toparlamak lazim.. ben u aralar cok saldim... neyse c.tesi arkadasimin kizinin mezuniyet balosu var.. ben de gidiyorummmmmmmmmmmm kirmizi elbisemi giyecegiiimmmmmmmm ohhhhhhhhh genclerle eglenirim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…