2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ahh caniimm bilmiyorumm ben aslinda kurcalasam olurda bilen kizlarimiz gelir simdiii

aaa bılmıyordum bak.. hayırlısı canım o zaman... kendini sıkma.. bende emınım ki kafamızdan cocuk olayını atsak dusunmesek tutacakk.. ama olmuyor...

ayy rahim filmi acılı mıydı kız??? ben korkuyorun ondan

sevsinler senin psikolojini kiizzz.. boncugum koyda bakalim nasil olmus meraklandim vallaaa...

koyarım canımmm.... once soyle afilli bir yer bulayımm.. malumm çirkinliğimi ancak bu sekılde kapatabılırım... dermisimmmmmmm...............

evet canim yoksa biz dagilacagiz gercekten toparlamak lazim.. ben u aralar cok saldim... neyse c.tesi arkadasimin kizinin mezuniyet balosu var.. ben de gidiyorummmmmmmmmmmm kirmizi elbisemi giyecegiiimmmmmmmm ohhhhhhhhh genclerle eglenirim biraz
bak bu iyi isteee deee.... sanki bizim yasimiz ne basimiz ne ruhdasimm... aaa citiriz citirrr... sende kirmizi elbiseni goster bize.... kardaiz yarin iin aldigi supriz kiyafeti gostermediii
koyarım canımmm.... once soyle afilli bir yer bulayımm.. malumm çirkinliğimi ancak bu sekılde kapatabılırım... dermisimmmmmmm...............

aaa baakkendine kiyma boyleeee lutfen hatirliyorumben seni gayet hosbi bayansinn... simdi saclarda fonludur senin oohhh bizede ii gelecekkk...

tatlim öyle cok ahim sahim bir sey degil yaa... dur bi foto cekeyim bakalim begenecek misiniz

kızlarrr napıosunuzz ? Bgn hiç giremedim... telefonumun neti bitmişşşş arada fırsat buldukca gırıyodum telden ama sımdı ılla laptopu acmam lazım
Bgn camları sildik ,perdelerı yıkadık , evin heryerını dip köşe temızledık eşimleee :) İşe gitmedi bgn temızlık yapıcam dıye :) Şimdide belim ağrıyo dıyıp duruyo :))

kizlar nisan elbisemdi.. ben de kisalttirdim sik bi sey oldu.. yani bana göre sik iste

Son düzenleme:

oy oy oy ne guzel.... insanın esine yardım etmesı kadar sugar birsey olamaz.... benımkide oyle.. yardımcıdır tatlımm... sevooooom onu ben.. bak mesela şimdi yorgan yıkıcaz beraber.. sen sakın yapma diye tembihledi beni.. bende onu bekledimmm.. hamile değilken boyle.. bakalım hamile olunca ne yapacakkk.. canım benım kıyamam ben ona...

tugcemm sende dikkat et kendine.. yorulma..

bu arada benım nerde oldugumu sormustun... artvindeyim ben cicim..

oww regentoşş bıde üstünde görmek lazım :) Nerde gıycen bu elbısenı bakıyımmm kocişinemi giycen :)

yok canim... arkadasin kizinin mezuniyet balosu var... kendiminkine gidememistim bari ona gideyim de tatmin olayim az cik... genclerle vakit gecireyim demistim de silacim da demis biz de citiriz diye

aa yakınmışız gercekten tatlım :)
Eşin bi kerede yorulma dıye uzan demıstı sana dımı yanlıs hatırlamıyorum ? Eşim işten gelıcek yemekleri ısıtıcak falan dıyodunnn :) Hamile olunca daha beter oluyolar emin ol... Dün bahsettım dr bi dosya verdı bana dıyeee orda yazılanları eşin ve sen her satırını okuyun demişti. Eşimde dün okumuştu sürekli bana sayfa 2 madde 7 süt iç , sayfa şu madde bu cevız yee dıyıp duruyoo :)) Bugünde bana hep kızdı zatenn doğru duzgun bısey yaptırmadı saolsun... Zaten kasıklarım agrıdı sureklı 1 iş yaptım bı yattım korkudan :)

yok canim... arkadasin kizinin mezuniyet balosu var... kendiminkine gidememistim bari ona gideyim de tatmin olayim az cik... genclerle vakit gecireyim demistim de silacim da demis biz de citiriz diye

Git tabı yaaa kep falan atarlarsa sende arada bi kep sallayıver noolcak :) Çıtırsınız tabııııı ondan şüphemız yok 18 liklere taş cıkartırsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :89:

ewet canımm.. o zaman belimde cok agrı vardı.. hıcbirsey yapamıyordumm.. dikkat edip dinlenmem için beni uyarıyordu...

üstüne düşmesi ne güzell.. ne evlilikler goruyorumm.. cok uzuluyorumm..allah ıma binlerce sukur ki boyle bir eşim var....

Git tabı yaaa kep falan atarlarsa sende arada bi kep sallayıver noolcak :) Çıtırsınız tabııııı ondan şüphemız yok 18 liklere taş cıkartırsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :89:

bilmiyorum bu alamanlarda kep var mi?? sanirim yok... :44::44::44::44::44::44: hic duymadim yani.. resim cekerim koyarim face'e

elbisen hoş canımm.. mezuniyet içinde abartı değil... gule gule giy...

yeter de artar bile canim amaaannnn... dedigin gibi abartili bir sey degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…