- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.841
kızlar ya benim tickerim olmuyo yaa :84::84::84::84:
sağolsun hulyacım kuzum yaptı ama yapıştırdığım da uygun formatta değil diyo ya anlamadım gitti canım kuppecim de yapmıştı onda da aynı oldu bi fikri olan var mı bunula ilgili
keşke benim de bi tickerim olsa yanında da püskevitt
nihancımmm üzgünümm canımm nedden olmadı anlamadım ama istersenn yöneticiye msj at canım :)
http://davf.daisypath.com/cnZdp3.png
bi kez daha yolladım canım :)
menbetacım canımm evet 1 sene oldu..hormonlarım normal..rahim filmim temiz ama pko var işte lanet şeyy..ondan bu sıkıntılarım...kendimi geçtimm ben ya en çok eşim için istiyorumm hakkımızda hayırlısı
ahh caniimm bilmiyorumm ben aslinda kurcalasam olurda bilen kizlarimiz gelir simdiii
sevsinler senin psikolojini kiizzz.. boncugum koyda bakalim nasil olmus meraklandim vallaaa...
bak bu iyi isteee deee.... sanki bizim yasimiz ne basimiz ne ruhdasimm... aaa citiriz citirrr... sende kirmizi elbiseni goster bize.... kardaiz yarin iin aldigi supriz kiyafeti gostermediiievet canim yoksa biz dagilacagizgercekten toparlamak lazim.. ben u aralar cok saldim... neyse c.tesi arkadasimin kizinin mezuniyet balosu var.. ben de gidiyorummmmmmmmmmmm kirmizi elbisemi giyecegiiimmmmmmmm ohhhhhhhhh genclerle eglenirim biraz
koyarım canımmm.... once soyle afilli bir yer bulayımm.. malumm çirkinliğimi ancak bu sekılde kapatabılırım... dermisimmmmmmm...............
sağol kuzum olmuşşşş
hulyacım tekrar tşk canımmmm oldu bu kezzzz
bak bu iyi isteee deee.... sanki bizim yasimiz ne basimiz ne ruhdasimm... aaa citiriz citirrr... sende kirmizi elbiseni goster bize.... kardaiz yarin iin aldigi supriz kiyafeti gostermediii
aaa baakkendine kiyma boyleeee lutfen hatirliyorumben seni gayet hosbi bayansinn... simdi saclarda fonludur senin oohhh bizede ii gelecekkk...
kizlar nisan elbisemdi.. ben de kisalttirdim sik bi sey oldu.. yani bana göre sik isteEki Görüntüle 210763
kızlarrr napıosunuzz ? Bgn hiç giremedim... telefonumun neti bitmişşşş arada fırsat buldukca gırıyodum telden ama sımdı ılla laptopu acmam lazım
Bgn camları sildik ,perdelerı yıkadık , evin heryerını dip köşe temızledık eşimleee :) İşe gitmedi bgn temızlık yapıcam dıye :) Şimdide belim ağrıyo dıyıp duruyo :))
oww regentoşş bıde üstünde görmek lazım :) Nerde gıycen bu elbısenı bakıyımmm kocişinemi giycen :)
oy oy oy ne guzel.... insanın esine yardım etmesı kadar sugar birsey olamaz.... benımkide oyle.. yardımcıdır tatlımm... sevooooom onu ben.. bak mesela şimdi yorgan yıkıcaz beraber.. sen sakın yapma diye tembihledi beni.. bende onu bekledimmm.. hamile değilken boyle.. bakalım hamile olunca ne yapacakkk.. canım benım kıyamam ben ona...
tugcemm sende dikkat et kendine.. yorulma..
bu arada benım nerde oldugumu sormustun... artvindeyim ben cicim..
yok canim... arkadasin kizinin mezuniyet balosu var... kendiminkine gidememistim bari ona gideyim de tatmin olayim az cik... genclerle vakit gecireyim demistim de silacim da demis biz de citiriz diye
aa yakınmışız gercekten tatlım :)
Eşin bi kerede yorulma dıye uzan demıstı sana dımı yanlıs hatırlamıyorum ? Eşim işten gelıcek yemekleri ısıtıcak falan dıyodunnn :) Hamile olunca daha beter oluyolar emin ol... Dün bahsettım dr bi dosya verdı bana dıyeee orda yazılanları eşin ve sen her satırını okuyun demişti. Eşimde dün okumuştu sürekli bana sayfa 2 madde 7 süt iç , sayfa şu madde bu cevız yee dıyıp duruyoo :)) Bugünde bana hep kızdı zatenn doğru duzgun bısey yaptırmadı saolsun... Zaten kasıklarım agrıdı sureklı 1 iş yaptım bı yattım korkudan :)
Git tabı yaaa kep falan atarlarsa sende arada bi kep sallayıver noolcak :) Çıtırsınız tabııııı ondan şüphemız yok 18 liklere taş cıkartırsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :89:
elbisen hoş canımm.. mezuniyet içinde abartı değil... gule gule giy...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?