- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.861
bilmiyorum bu alamanlarda kep var mi?? sanirim yok... :44::44::44::44::44::44: hic duymadim yani.. resim cekerim koyarim face'e
ewet canımm.. o zaman belimde cok agrı vardı.. hıcbirsey yapamıyordumm.. dikkat edip dinlenmem için beni uyarıyordu...
üstüne düşmesi ne güzell.. ne evlilikler goruyorumm.. cok uzuluyorumm..allah ıma binlerce sukur ki boyle bir eşim var....
kızlarrr napıosunuzz ? Bgn hiç giremedim... telefonumun neti bitmişşşş arada fırsat buldukca gırıyodum telden ama sımdı ılla laptopu acmam lazım
Bgn camları sildik ,perdelerı yıkadık , evin heryerını dip köşe temızledık eşimleee :) İşe gitmedi bgn temızlık yapıcam dıye :) Şimdide belim ağrıyo dıyıp duruyo :))
kizlar nisan elbisemdi.. ben de kisalttirdim sik bi sey oldu.. yani bana göre sik isteEki Görüntüle 210763
aferinnn kocisine tam puan.... olacak okadar demi yaniii.. ayy kizlar benimkocamda bunlari yapiyom die cok boburlenirdi ayol..... masallah arkadaslarimin esleride oleymisss...
aferinnn kocisine tam puan.... olacak okadar demi yaniii.. ayy kizlar benimkocamda bunlari yapiyom die cok boburlenirdi ayol..... masallah arkadaslarimin esleride oleymisss...
tatlim gayet hoss.. hii demode deil hatta fazla seksiiiii:78::78:.......
ama ustundegorsek neguzel olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Biz face göremıyoz kı burayada yükle olmadı
canim aslinda parmakla gosterilecek kadar az bizilmkilerrr.... enisten inan peeekkk guldurdu beniiiii............boyle alternatif fikir uretenlerde cok canim.. napalimmm!!!Aman sılacım böyle olsunlar yaa sevındım senıınkınınde boyle ustune düşmesine... Bnm ablamın eşi hıc oyle degıl... Geçen ablam halıları yıkamaya verıcekmısss , ablam halıları toplarken aman sen kaldırma demiş eniştem, ablamda demıskı ben kaldırmayımda kım kaldırsın ? Eniştem ne dese begenırsınızzz ????????*
Kaldırmaaaa sürükleyerek götürrr :))))))
foto cekince görürsün tatlim
yüklerim canim ama silerim geri hemen albümü de silcem zaten ya da face veririm abana fark etmez.. face koyacagim cünkü orda arkadasim balosuna gidecegim kiz, bugün takildim biraz foto cekip face koyup, seni de etiketleyecegim diyegecen esim karistirmis, fotolari görmüs dir dir ediyordu.. en azindan yazdiklarimi (!) okumamis denk gelip de
canim aslinda parmakla gosterilecek kadar az bizilmkilerrr.... enisten inan peeekkk guldurdu beniiiii............boyle alternatif fikir uretenlerde cok canim.. napalimmm!!!
canim burdaki anlatmak istedigini pek anlamadim??? sen kk ya koy silersin hemen geriii
vallahi okuyunca ne yazdigimi ben de cok anlamadim.. yani kk acik kalmis benimki de merakli girmis.. ve resimleri görmüs.. o pek sevmez pasam kendi de var ya resimler de.. o yüzden albümü de silecegim ama onu silmeden pazar günü resim koyarim tekrar silerim demeye calistigim sey
ayy ayy kızlar özendim valla size.ne güzel eşleriniz ev işlerinde size yardımcı oluyor..benim eşim elini sürmez valla..ben sabah 9:30 ta işe gidiyorum akşam 11 de geliyorum bi de düşünün halimi..o saaten sonra çamasır yıka as tab her gün değil..evde olduğum zamanlardada evi süpür et hepsi bana bakıyo..eşime kalırsa bırak iş yapma.süpürme evin neresi pis yat ,uyu..off off sormayın...ama yinede kocişimi seviyom ya..
kızlarrrrrrrrrrr hly kaçarrriyi gecelerrrrrrr hepinize öptümmmmmmm :)))
kızlarrrrrrrrrrr hly kaçarrriyi gecelerrrrrrr hepinize öptümmmmmmm :)))
ayy ayy kızlar özendim valla size.ne güzel eşleriniz ev işlerinde size yardımcı oluyor..benim eşim elini sürmez valla..ben sabah 9:30 ta işe gidiyorum akşam 11 de geliyorum bi de düşünün halimi..o saaten sonra çamasır yıka as tab her gün değil..evde olduğum zamanlardada evi süpür et hepsi bana bakıyo..eşime kalırsa bırak iş yapma.süpürme evin neresi pis yat ,uyu..off off sormayın...ama yinede kocişimi seviyom ya..
ahh ahhh nekadar yukvar sirtinda be canimmm.. gercekten iclendim simdi sana ben calismadigim halde yapar benimkiii... bende pek kiyamam ona ama yapsin yapsin unutmasin..hele hamilelikte tum ondaydi temizlik isi dogurdugum ilk zamanlardada oyle....
ayy hele dogum yaptim hastaneden eve gelecegim gun ev varya piril piril...ben daha evi oyle temizleyebilmis deilimm... canimm is bitincede yerleri sildigi suyu devirmis yere.... ona uzulmustum bayagiiii... ole iste ii oluyoo yaa..
senin esinede bulasir insallah azicikkk
iyi geceler canim hadi sen de git kimseler kalmiyacak galiba bu gece... :44::44::44::44:
gene iiyiz canim yaaa arada da olsa laf donuyooooo dun tam biir karanlik ves sessizlik hakimdiii.....
kuppecimde sessiz takiliyo okumayi yegliyo sanirim zaman zaman oluyo hepimize....
kızlar bakın nette ne buldummmm..meleklerle yaşamak diye bir sayfada bundan bahsedilmişş..ne dersiniz yapalım mııı..çok az kaldı yalnız..
DOLUNAY VE TAM AY TUTULMASI!
saat tam 23.15' de gerçekleşecek dolunayın o güzel enerjisini kendi hayatlarımıza çekmek için:Bugün yine hayatlarımızda,kendi bedenimiz ve ruhumuzda ,çevremizde istemediğimiz her ne varsa onları bir kağıda yazalım ve dolunayla beraber saat 23.15de yakalım!Bize ağır gelen,gereksiz olan her şey bitsin!Bırakalım o kağıt gibi hayatımızdan da yok olup gitsin!Kurtulma zamanı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?