- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.881
canım çoooooook beğendim çok güzel oldu eline sağlık kuzumyihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu olmuşşş peki beğendinmi tatlımmm :)
kizlar nisan elbisemdi.. ben de kisalttirdim sik bi sey oldu.. yani bana göre sik isteEki Görüntüle 210763 [/QU
canım elbisen çok güzelmiş iyi günlerde giy
bu arada kırmızı herzmangi gibi çok güzel
kızlar bakın nette ne buldummmm..meleklerle yaşamak diye bir sayfada bundan bahsedilmişş..ne dersiniz yapalım mııı..çok az kaldı yalnız..
DOLUNAY VE TAM AY TUTULMASI!
saat tam 23.15' de gerçekleşecek dolunayın o güzel enerjisini kendi hayatlarımıza çekmek için:Bugün yine hayatlarımızda,kendi bedenimiz ve ruhumuzda ,çevremizde istemediğimiz her ne varsa onları bir kağıda yazalım ve dolunayla beraber saat 23.15de yakalım!Bize ağır gelen,gereksiz olan her şey bitsin!Bırakalım o kağıt gibi hayatımızdan da yok olup gitsin!Kurtulma zamanı!
tutulma başladı kuşummmm..ben yaptım bile 12 ye kadar vaktiniz var..gece yarısına kadar tutulma o zaman bitecekmişkendimi kuş gibi hafiflemişşş hissediyorum vallahi
canım çoooooook beğendim çok güzel oldu eline sağlık kuzum:81::81::81::81::81::81::81::81::81::79::79::79:
kizlar nisan elbisemdi.. ben de kisalttirdim sik bi sey oldu.. yani bana göre sik isteEki Görüntüle 210763 [/QU
canım elbisen çok güzelmiş iyi günlerde giy
bu arada kırmızı herzmangi gibi çok güzel
bir de üstümde görün bakalim tatlim ne yorum yapayaksinizkirmizinn yerini hic bir sey tutmaz yaa... bir kirmizi bir de siyah... sanki beni anlatiyorlar
İyiyim demek aliskanlik olmus canim:) biraz basim agriyor bugun sabahtan beri ensemden sakaklarim dogru basimcli bir agrinasillsin canimmmm...gecmiste mi kaldin??? hosgeldin .. canim ugramadin sanirim bugun..iyisin insallahhh
eee burda da o zaman 11e kadar yani??? hani 1saat geriden geliyoruz yaa... :44::44::44::44::44::44: ne yapmak lazim tatlim??? kötü seyleri mi yazip yakiyoruz yoksa dileklerimizi mi??? hemen gidip kagit kalem alayim...
Ayyyyy acaba benim bugun bu tutulma yuzundenmi basim siddetli bi sekilde agriyor hic anlam veremedim bu agriya.. Birde3 gundur lekelenmem var regl im hala baslayamaditutulma başladı kuşummmm..ben yaptım bile 12 ye kadar vaktiniz var..gece yarısına kadar tutulma o zaman bitecekmişkendimi kuş gibi hafiflemişşş hissediyorum vallahi
Ayyyyy acaba benim bugun bu tutulma yuzundenmi basim siddetli bi sekilde agriyor hic anlam veremedim bu agriya.. Birde3 gundur lekelenmem var regl im hala baslayamadi
kızlar bakın nette ne buldummmm..meleklerle yaşamak diye bir sayfada bundan bahsedilmişş..ne dersiniz yapalım mııı..çok az kaldı yalnız..
DOLUNAY VE TAM AY TUTULMASI!
saat tam 23.15' de gerçekleşecek dolunayın o güzel enerjisini kendi hayatlarımıza çekmek için:Bugün yine hayatlarımızda,kendi bedenimiz ve ruhumuzda ,çevremizde istemediğimiz her ne varsa onları bir kağıda yazalım ve dolunayla beraber saat 23.15de yakalım!Bize ağır gelen,gereksiz olan her şey bitsin!Bırakalım o kağıt gibi hayatımızdan da yok olup gitsin!Kurtulma zamanı!
tutulma başladı kuşummmm..ben yaptım bile 12 ye kadar vaktiniz var..gece yarısına kadar tutulma o zaman bitecekmişkendimi kuş gibi hafiflemişşş hissediyorum vallahi
canım paylaşımın çok güzeldi
bende yaptım bütün kötü düşünceleri yaktım yandı bitti kül oldugitsin negatif enerji gelsin pozitif düşünce pozitif enerji
Ayyyyy acaba benim bugun bu tutulma yuzundenmi basim siddetli bi sekilde agriyor hic anlam veremedim bu agriya.. Birde3 gundur lekelenmem var regl im hala baslayamadi
ayy canım sende eminim bi harika duracak ne güzel dal gibi inceciksin maşallahhhcanım çoooooook beğendim çok güzel oldu eline sağlık kuzum:81::81::81::81::81::81::81::81::81::79::79::79:
bir de üstümde görün bakalim tatlim ne yorum yapayaksinizkirmizinn yerini hic bir sey tutmaz yaa... bir kirmizi bir de siyah... sanki beni anlatiyorlar
İyiyim demek aliskanlik olmus canim:) biraz basim agriyor bugun sabahtan beri ensemden sakaklarim dogru basimcli bir agriSlm kizlar.. Kuppecim bende deniyeyim bunu:)
hoşgeldin canım
canım baş ağrısının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum çok geçmiş olsun canım allah şifanı versin
regencimm olumsuzluklarıı yazcaksın, çevrendeki ruhundakiiiii..yukarıda yazdığım gibi..bende yazdım olumsuzlukların hepsini ve yaktımbence halen vaktimiz var 12 ye kadar bütün kapılar açık olacak diyorlar..olumlu şeyler düşünün diyorlar, olmasını istediklerinizi dileyin diyorlarr..
Kuppecim sen izmir tatfinda uniye gitmistin dimi yanlis hatirlamiyosam. Oleyse bilirsin bodrum marmaris kusadasi bu 3 yerden hangisin secsek pisman olmayiz....
Yok tatlim hamis degilim bole kahve ille siyah arasi sadece peceteye gelen bir leke bu yerlesme.kanamasi gibi degilanaaa jeton yeni düştü, azracımmm sen hamile olmayasınaslında olasınnnn..ay olmalısınn aaayyy kafam karıştı .. hamiş olllllllllllllllllllll inşallahh test yaptın mıııı
canım yanarken sanki içinden birşeylerr eksiliyor ve rahatlıyorsun dimii..bana öyle oldu vallahii..arkasından da bi kocamann ohhhhhhhhhhhh çektimm..şuan çok rahatım
evet evet tabiki bebis diliyorum ve olacak da... daha kirmizilar tesrif etmedileragrim sizim da yok... ayyy cok güzel dileklerim var... hem basklari icin hem de tabiki kenidm ve kocis icin... hemen yapayim nerde yakayim.... lavaboda baska yerim yok...
azracim olabilir agrilarin bu sebepten... ben de okumustum sadece burcu akrep ve bi burc daha söyledi , o burctan olanlar etkilenmeyeckmis... onlarin da yükselen burclari terazi ve bir burc daha olanlar yine de etkileniyormus.. yani ben degil.. burcum akrep, yükselenim basak... ama onun haricinde ki herkes.. yani güclü bir enerjiymis de... acaba bugün yimirtlama günü olan var mi ki??? benim bat acaba ondan mi gecikti??? :44::44::44::44::44::44:
Nihanimmmmm cok saol tatlim gercekten felegimi sasirtti bugun bebek mebek dinlemdim yuttum 2 agri kesici yeni actim gozlerimi...ayy canım sende eminim bi harika duracak ne güzel dal gibi inceciksin maşallahhhhoşgeldin canım canım baş ağrısının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum çok geçmiş olsun canım allah şifanı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?