2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tuuh cannimm erken paylasabilseydiinnn... yapardiikkk ... gectimi dersinizzzz

tutulma başladı kuşummmm..ben yaptım bile 12 ye kadar vaktiniz var..gece yarısına kadar tutulma o zaman bitecekmiş kendimi kuş gibi hafiflemişşş hissediyorum vallahi

eee burda da o zaman 11e kadar yani??? hani 1saat geriden geliyoruz yaa... :44::44::44::44::44::44: ne yapmak lazim tatlim??? kötü seyleri mi yazip yakiyoruz yoksa dileklerimizi mi??? hemen gidip kagit kalem alayim...

nasillsin canimmmm...gecmiste mi kaldin??? hosgeldin .. canim ugramadin sanirim bugun..iyisin insallahhh
İyiyim demek aliskanlik olmus canim:) biraz basim agriyor bugun sabahtan beri ensemden sakaklarim dogru basimcli bir agriSlm kizlar.. Kuppecim bende deniyeyim bunu:)

eee burda da o zaman 11e kadar yani??? hani 1saat geriden geliyoruz yaa... :44::44::44::44::44::44: ne yapmak lazim tatlim??? kötü seyleri mi yazip yakiyoruz yoksa dileklerimizi mi??? hemen gidip kagit kalem alayim...

regencimm olumsuzluklarıı yazcaksın, çevrendeki ruhundakiiiii..yukarıda yazdığım gibi..bende yazdım olumsuzlukların hepsini ve yaktım bence halen vaktimiz var 12 ye kadar bütün kapılar açık olacak diyorlar..olumlu şeyler düşünün diyorlar, olmasını istediklerinizi dileyin diyorlarr..

tutulma başladı kuşummmm..ben yaptım bile 12 ye kadar vaktiniz var..gece yarısına kadar tutulma o zaman bitecekmiş kendimi kuş gibi hafiflemişşş hissediyorum vallahi
Ayyyyy acaba benim bugun bu tutulma yuzundenmi basim siddetli bi sekilde agriyor hic anlam veremedim bu agriya.. Birde3 gundur lekelenmem var regl im hala baslayamadi

Ayyyyy acaba benim bugun bu tutulma yuzundenmi basim siddetli bi sekilde agriyor hic anlam veremedim bu agriya.. Birde3 gundur lekelenmem var regl im hala baslayamadi

bilmem kii fıstığım..acaba ay tutulması neden olabilir mi:26: çok kuvvetli bir çekimmmm ve güç..bence olması da muhtemeldir aslındaa..

canım paylaşımın çok güzeldi

bende yaptım bütün kötü düşünceleri yaktım yandı bitti kül oldu gitsin negatif enerji gelsin pozitif düşünce pozitif enerji

canım paylaşımın çok güzeldi

bende yaptım bütün kötü düşünceleri yaktım yandı bitti kül oldu gitsin negatif enerji gelsin pozitif düşünce pozitif enerji

canım yanarken sanki içinden birşeylerr eksiliyor ve rahatlıyorsun dimii..bana öyle oldu vallahii..arkasından da bi kocamann ohhhhhhhhhhhh çektimm..şuan çok rahatım

Kuppecim sen izmir tatfinda uniye gitmistin dimi yanlis hatirlamiyosam. Oleyse bilirsin bodrum marmaris kusadasi bu 3 yerden hangisin secsek pisman olmayiz....

anaaa jeton yeni düştü, azracımmm sen hamile olmayasın

aslında olasınnnn..ay olmalısınn aaayyy kafam karıştı .. hamiş olllllllllllllllllllll inşallahh test yaptın mıııı

evet evet tabiki bebis diliyorum ve olacak da... daha kirmizilar tesrif etmediler agrim sizim da yok... ayyy cok güzel dileklerim var... hem basklari icin hem de tabiki kenidm ve kocis icin... hemen yapayim nerde yakayim.... lavaboda baska yerim yok...

azracim olabilir agrilarin bu sebepten... ben de okumustum sadece burcu akrep ve bi burc daha söyledi , o burctan olanlar etkilenmeyeckmis... onlarin da yükselen burclari terazi ve bir burc daha olanlar yine de etkileniyormus.. yani ben degil.. burcum akrep, yükselenim basak... ama onun haricinde ki herkes.. yani güclü bir enerjiymis de... acaba bugün yimirtlama günü olan var mi ki??? benim bat acaba ondan mi gecikti??? :44::44::44::44::44::44:

Kuppecim sen izmir tatfinda uniye gitmistin dimi yanlis hatirlamiyosam. Oleyse bilirsin bodrum marmaris kusadasi bu 3 yerden hangisin secsek pisman olmayiz....

tatil içinse tabiiki bodrumm kuşummm..ama izmire en yakınn kuşadası..kuşadası da çok güzeldirr ama bodrum bambaşkadırr..geçen yaz bodrumdaydık bizzz..mikemmel bir tatil geçirdikk..tavsiye ederim yani

anaaa jeton yeni düştü, azracımmm sen hamile olmayasın aslında olasınnnn..ay olmalısınn aaayyy kafam karıştı .. hamiş olllllllllllllllllllll inşallahh test yaptın mıııı
Yok tatlim hamis degilim bole kahve ille siyah arasi sadece peceteye gelen bir leke bu yerlesme.kanamasi gibi degil test yaptim negatif hemde atesimde dustu ama bir turlu sokulemedi... Progesteron testimin sonucunu aldim6.5 cikt yumurtlamisim ama dolleyememisim :)

canım yanarken sanki içinden birşeylerr eksiliyor ve rahatlıyorsun dimii..bana öyle oldu vallahii..arkasından da bi kocamann ohhhhhhhhhhhh çektimm..şuan çok rahatım

aynı canım o kötü düşünceler yanarkn içimn yağları eridi ohhh dedim yanın bidaha geri gelmeyin benim bedenimi ve kafamı rehin almayın sizden kurtulmak isitiyorum dedim bnede rahatladım inş bundan sonra herşey güzel olacak kuzum

regenimm olumsuzlukları yakcaksınn kuşummm..aman ha olumluları yazıp yakmayasınn olumlu şeyleri dileyeceksinn..hamile kalamamak yazabilirsin olumsuzluk olarakk meselaa..inşallah hamişsindirr canımm bu olayda espirisi olurr durumunnn..ben küllüğün içinde yaktım mutfakta..sen uygun bir yer bul işte

azraciim canim oyle valla.. sukur iste yuvarlanip gidiyoruzzzz... bas agrisi gercekten zor..su kahverengilerede sinir oluyorummm yaa gecen ay 4 kahverengi sonra kirmizi baslamistiii....biliyorum yani nekadar can sIkIcik olduklariniiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…