2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ohhhh çok güzelll yapmışsınn kuşummm..sefan olsunn..gitsinler gelmesinler inşallahhh

inşallah bi dahaki aya o zaman kuşumm yaa..çok merak ettim seni, msnde de yoktun kaç gündür göremiyorum, bugün tatlicadim de yokk..hayırdır inşallah..sen konuştun mu hiç :26:

Kizlar simdi cikmam gerekiyo yillik izinler belli oldu sirket bu ara cok karmasik gunduzleri o yuzden nete giremiyorum isler bi yoluna girsin aksatmayacagim buralarida tatlicadicigimi ve kppecigimi tablolarimizi yarin sabahtan yollayacagim simdilik hoscakalin hanimlar opuyorum

Yok tatlim ben 2gundur msn forum takip edemiyorum izinler basladi eksildik isler yetismiyo yemek bile ayakta atistiriyorum:)

aman canım ya aynen kötü düşüncelerden iyilere fırsat kalmıyo ki beynimizi kemirip duruyo kociş bazen diyo bana seni bi terapiste götüreyim konuş rahatla dök içini
zaten dr anlata anlata bi hal oldum kendimi şimdi sıra terapistte

onu da artık bebek bebek diye mesleğinden soğuturum valla

güle güle canım işlerini bitirip hemen dön aramıza kuzum

iyi geceler

aynen öyle yaptim ooohhhhh rahatladim canim cok sagol basimin üstündeki agirlik bile gitti.... yalniz bizim evde yangin alarmi var onu unuttum ben... az kaldi öttürüyorduk gece gece mutvakta yaktim ben... banyoda yaksaydim simdi o aleti susturmaya caliyor olacaktim

Tugcecim gecmisi okurken bebisini gordum :) icim bir tuhaf oldu tatlim guzel habelerine cok sevindim tatlim insallah kucagina aldigin resimleride gorucez bitanem mujjjks (smile larim calismiyor kizlar cok belli oluyor degilmi)

Hulyacimmmm, cokk tesekkurlerr canimmmm... Ne guzel olurdu valla.. Senle kizkiza dolanirdikk

kizlar nisan elbisemdi.. ben de kisalttirdim sik bi sey oldu.. yani bana göre sik iste Eki Görüntüle 210763

Elbisen cokkk hosmus regencimmmm..

tatliskom ben biraz kalin dal oldum ama olsun idare ederiz artik görünce bakalim ne düsüneceksiniz... ay ben de heyecan yaptim sanki ben mezun oluyorum

ya bugün kizlar nerdeler yaaa ooff.... bu arada kirmizilar halen gelmedi agrim da yok ööfff sinir oldun gell artik geleceksen yaaaaaaaaaaaaaaa :95::95::95::95::95::95::95:

Kızlarrr batınız ne zamandııı ? Hadı ınsallah hamişsinizdir... Değilsenizde biranönce gelsın kırmızılarda calısmaya başlayınnnnnnnnnnnn ( İnşallah gerek kalmaz )
Azracımmm belkı döllenıyodur bebişin bellı olmazz kan testımı yaptırdın ?

Ayy kuppecım az önce terasta cay içerken tesadufen gördüm tutulmayııı.. Hatta eşimle ben tutulmamı degılmı dıye konuştukk :) Ama bence tutulmaydı... Ay kopkoyuydu ve etrafı çember gıbı ışıkla çevrilmişti.. Eşimde tutulma olması ıcın tamamen koyu olması lazımdı dıyo :)

Benim batim 17-18 arasi bi gundu tatlim babysmartin erken gebelik testini yaptim canimScreamawaycim senin progesteron sonucun kac cikmisti doktorun yorum yapmismiydi somucuna. Benimki 6.5 cikti doktora gosteremedim

ohhhh vallahiii rahatlamanıza sevindim kızlarr..ben çok hafifledim yaa..şaka gibiii..kafam rahatladı sanki

canımmm muhtemelen tutulmanın başlangıcına denk gelmişsinizz..ne güzelllllll .. romantik bir ambiyans içerisinde ho ho ho

canim bugündü benim batim... yani aslinda eski döngüye göre 31 gündü ama simdi uzadi 35gün sürdü mesela gecen ay... 35 güne göre bugündü.. yani ates grafigi de öyle gösteriyor yumurtlamayi... ama iste ben sabahlari atesimi ölcüyorum ya düz seyretti bugün düstü iste... o yüzden ümitsizim ve diyorum ki gelsinler de kurtulayim yaa sinir kirmizilar

ama tersini düsünmek bile güzel

thank you taze hamis cici anne

topigin en yeni hamilesi benim herhalde... Bugun haber yok baska kimseden...
Regencimmmm, kirmizilar da daha gelmemis sanirimmmm.... Seni bekliyorummmmm....

hosgzeldin canimmm... bereketmi geldin bak cogaldikkkk...

ayysenin o fasulyeni yerim yaaa tickerdekii...

Cokkk guzel olmuss silacimmmmmm.. Zaten sohbet oldugu surece kalabalik oluyor burasi.... Daha da cogalalimmmm, sonra burayi hamileler topigine donustururuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…