- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.901
ohhhh çok güzelll yapmışsınn kuşummm..sefan olsunn..gitsinler gelmesinler inşallahhhaynı canım o kötü düşünceler yanarkn içimn yağları eridi ohhh dedim yanın bidaha geri gelmeyin benim bedenimi ve kafamı rehin almayın sizden kurtulmak isitiyorum dedim bnede rahatladım inş bundan sonra herşey güzel olacak kuzum
Yok tatlim hamis degilim bole kahve ille siyah arasi sadece peceteye gelen bir leke bu yerlesme.kanamasi gibi degiltest yaptim negatif hemde atesimde dustu ama bir turlu sokulemedi... Progesteron testimin sonucunu aldim6.5 cikt yumurtlamisim ama dolleyememisim :)
Nihanimmmmm cok saol tatlim gercekten felegimi sasirtti bugun bebek mebek dinlemdim yuttum 2 agri kesici yeni actim gozlerimi...
ahhh canım ya çok geçmiş olsunzaten nalet ağrı da ilaç içmeden geçmez ki benim bi ağardı mı rahat bi 10 gün gider
Yok tatlim ben 2gundur msn forum takip edemiyorum izinler basladi eksildik isler yetismiyo yemek bile ayakta atistiriyorum:)ohhhh çok güzelll yapmışsınn kuşummm..sefan olsunn..gitsinler gelmesinler inşallahhhinşallah bi dahaki aya o zaman kuşumm yaa..çok merak ettim seni, msnde de yoktun kaç gündür göremiyorum, bugün tatlicadim de yokk..hayırdır inşallah..sen konuştun mu hiç :26:
ohhhh çok güzelll yapmışsınn kuşummm..sefan olsunn..gitsinler gelmesinler inşallahhh
inşallah bi dahaki aya o zaman kuşumm yaa..çok merak ettim seni, msnde de yoktun kaç gündür göremiyorum, bugün tatlicadim de yokk..hayırdır inşallah..sen konuştun mu hiç :26:
Kizlar simdi cikmam gerekiyo yillik izinler belli oldu sirket bu ara cok karmasik gunduzleri o yuzden nete giremiyorum isler bi yoluna girsin aksatmayacagim buralarida tatlicadicigimi ve kppecigimi tablolarimizi yarin sabahtan yollayacagim simdilik hoscakalin hanimlar opuyorum
regenimm olumsuzlukları yakcaksınn kuşummm..aman ha olumluları yazıp yakmayasınnolumlu şeyleri dileyeceksinn..hamile kalamamak yazabilirsin olumsuzluk olarakk meselaa..inşallah hamişsindirr canımm bu olayda espirisi olurr durumunnn..ben küllüğün içinde yaktım mutfakta..sen uygun bir yer bul işte
screamcımm canım Allah sana kolaylık versin inşallahh..valla burda istanbulda olsan yemin ederimm yardıma gelirdim sana..her türlü :)) canımm iyi dileklerin için çok saol Allah razı olsun canımm..inşallah dualarımız kabul olur :))
kizlar nisan elbisemdi.. ben de kisalttirdim sik bi sey oldu.. yani bana göre sik isteEki Görüntüle 210763
ayy canım sende eminim bi harika duracak ne güzel dal gibi inceciksin maşallahhh
hoşgeldin canım
canım baş ağrısının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum çok geçmiş olsun canım allah şifanı versin
ya bugün kizlar nerdeler yaaa ooff.... bu arada kirmizilar halen gelmedi agrim da yok ööfff sinir oldun gell artik geleceksen yaaaaaaaaaaaaaaa :95::95::95::95::95::95::95:
Yok tatlim hamis degilim bole kahve ille siyah arasi sadece peceteye gelen bir leke bu yerlesme.kanamasi gibi degiltest yaptim negatif hemde atesimde dustu ama bir turlu sokulemedi... Progesteron testimin sonucunu aldim6.5 cikt yumurtlamisim ama dolleyememisim :)
Ayy kuppecım az önce terasta cay içerken tesadufen gördüm tutulmayııı.. Hatta eşimle ben tutulmamı degılmı dıye konuştukk :) Ama bence tutulmaydı... Ay kopkoyuydu ve etrafı çember gıbı ışıkla çevrilmişti.. Eşimde tutulma olması ıcın tamamen koyu olması lazımdı dıyo :)regencimm olumsuzluklarıı yazcaksın, çevrendeki ruhundakiiiii..yukarıda yazdığım gibi..bende yazdım olumsuzlukların hepsini ve yaktımbence halen vaktimiz var 12 ye kadar bütün kapılar açık olacak diyorlar..olumlu şeyler düşünün diyorlar, olmasını istediklerinizi dileyin diyorlarr..
Hulyacimmmm, cokk tesekkurlerr canimmmm...Ne guzel olurdu valla.. Senle kizkiza dolanirdikk
Elbisen cokkk hosmus regencimmmm..
oooo, burasi kalabalikmisssss....
Benim batim 17-18 arasi bi gundu tatlim babysmartin erken gebelik testini yaptim canimScreamawaycim senin progesteron sonucun kac cikmisti doktorun yorum yapmismiydi somucuna. Benimki 6.5 cikti doktora gosteremedimKızlarrr batınız ne zamandııı ? Hadı ınsallah hamişsinizdir... Değilsenizde biranönce gelsın kırmızılarda calısmaya başlayınnnnnnnnnnnn ( İnşallah gerek kalmaz )Azracımmm belkı döllenıyodur bebişin bellı olmazz kan testımı yaptırdın ? Ayy kuppecım az önce terasta cay içerken tesadufen gördüm tutulmayııı.. Hatta eşimle ben tutulmamı degılmı dıye konuştukk :) Ama bence tutulmaydı... Ay kopkoyuydu ve etrafı çember gıbı ışıkla çevrilmişti.. Eşimde tutulma olması ıcın tamamen koyu olması lazımdı dıyo :)
ohhhh vallahiii rahatlamanıza sevindim kızlarr..ben çok hafifledim yaa..şaka gibiii..kafam rahatladı sankiaynen öyle yaptim ooohhhhh rahatladim canim cok sagol basimin üstündeki agirlik bile gitti.... yalniz bizim evde yangin alarmi var onu unuttum ben... az kaldi öttürüyorduk gece gecemutvakta yaktim ben... banyoda yaksaydim simdi o aleti susturmaya caliyor olacaktim
Ayy kuppecım az önce terasta cay içerken tesadufen gördüm tutulmayııı.. Hatta eşimle ben tutulmamı degılmı dıye konuştukk :) Ama bence tutulmaydı... Ay kopkoyuydu ve etrafı çember gıbı ışıkla çevrilmişti.. Eşimde tutulma olması ıcın tamamen koyu olması lazımdı dıyo :)
Kızlarrr batınız ne zamandııı ? Hadı ınsallah hamişsinizdir... Değilsenizde biranönce gelsın kırmızılarda calısmaya başlayınnnnnnnnnnnn ( İnşallah gerek kalmaz )
Azracımmm belkı döllenıyodur bebişin bellı olmazz kan testımı yaptırdın ?
Ayy kuppecım az önce terasta cay içerken tesadufen gördüm tutulmayııı.. Hatta eşimle ben tutulmamı degılmı dıye konuştukk :) Ama bence tutulmaydı... Ay kopkoyuydu ve etrafı çember gıbı ışıkla çevrilmişti.. Eşimde tutulma olması ıcın tamamen koyu olması lazımdı dıyo :)
hosgzeldin canimmm... bereketmi geldin bak cogaldikkkk...
ayysenin o fasulyeni yerim yaaa tickerdekii...
thank you taze hamis cici anne
hosgzeldin canimmm... bereketmi geldin bak cogaldikkkk...
ayysenin o fasulyeni yerim yaaa tickerdekii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?