2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canim vallahi bak... acaba psikolojik oldugu icin mi yoksa gercekten enerji olayiyla alakali mi??? nasil hafifim simdi anlatamam.. yani özellikle de basim

ya da yakarken duman koklayinca biraz kafayi bulduk :89::89::89::89::89::89:

bebegim sen bu zamanlar bos durmuyon demiii bool bolll arkadaslarini dusunuyooonnn.... anlatabildim dimiiiiiii

canim vallahi bak... acaba psikolojik oldugu icin mi yoksa gercekten enerji olayiyla alakali mi??? nasil hafifim simdi anlatamam.. yani özellikle de basim

ya da yakarken duman koklayinca biraz kafayi bulduk :89::89::89::89::89::89:

katiliyorummmmmm

bu aradaa ayy severimben bu kokuyu ev hos koktuuuu..bole gazeller yanarya sonbaharda onun gibi... herif gelecek simdi noldu burda diiceekkk!!!

hadii bi konu patlatalimmmm....

haa kizlar gecenlede aktorlerden falan konusmustukya aklima bakin benim tarzimi anlatan birini soliimmm; umut kurt... masallah Allah sahibesine bagislasinnnnnn

konuyane alaka ama aklima geldiii yeni dizisinde gordumdeeee

Tatlimmmm, islerini hallet de daha fazla takil burda... Ben senle dogru durust karsilasamiyorum artikkk....

kizlar artistlerden konustuktan sonra sunu konusalim mi???

eger firsatiniz olsaydi, kimin yüzüne ne söylemek isterdiniz????

yani bu ünlü olabilir, komsu olabilir, akraba olabilir... hani ünlüdür ulasip söyleyemeyiz... ya da akrabadir kiramadigimizdan ayiptir diye söyleyemeyiz... ünlüler haricinde isim vermeden, sadece statülerini belirtip icimizdekileri atalim... madem bugün bütün olumsuzluklardan kurtuluyoruz yani herkes begenirse ayni anda konusmaya baslayalim olur mu?? araya bi sey girince ya konu kayniyor ya da sorulan sorular fean... tamam mi tatliskolarim?????????

askimin atesi dersin canimmmmm
ayy Allah seni iimii yaaa ...keles ikizim benimmmm
ayyy sılacımmm boş dururmuyum hıcccccc... Ay tutulmasına fln gerek yokkk hep dua edıyorum ben sızeeeeeeeeeeee ....
Allah irazi olsun guzelimmmmm..... herkses bunu diyo sana burdakiler bak ..masallah cokguzelbi duaaa...

bana uyar .. nedersiniz firtiklarrrrrrrrrrrrrrrrr(ay azerice manasini tenzih ederekten soyluyorum ha)

kızlar yine hamile değilim 12 temmuza eklerseniz sevinirim yine hüsran yine hüsran

tatlim üzme kendini bak bugün bütün olumsuzluklardan kurtuluyoruz.. bak en azindan seninki gelmis.. benimki tesrif bile etmedi daha...

ayyyyyy ben artik yazmiyorum tatlim yaa.... bir cok kelimenin farkli farkli anlamlari var baska dillerde.... orta okulda six ya da peach diyemezdik mesela

bebeeemm hangisini yazsam kiiii..........

aklima ilk gelen kaynim... esimin abisi.. sayistiriyorummmm......

"sen kendini bisey saniyorsun.... kendi hayatindan vazgecmis, kendini annesine adamis bi budalasin... sapitmissin... lafcisin...paranin guuyle herseye sahip olabilecegine inanmissin... hersey bitek bende var zanneden kucukbeyinli zavallisinnn... sanirim kardesinide kiskaniyorsun.. onun mutlulugunu kiskaniyorsun...kendi sahip olamadigin huzur onda var die kiskaniyosun.... 36 yasindsin 1yasinda kizin var ama hala idrak edemedigin cok seyler var... Allah seni islah etsin.....

Screamaway hamilemisin canım benim gözün aydın allah analı babalı büyütsün güzelim sonunda istediğin oldu darısı bizlerin başına .... çok sık giremiyorum son zamanlarda çok sevindim senin adına

kizlar, bunu ilk defa burda söylüyorum ve sanki bi yükten kurtuluyorum...

ben en cok ölen bi komsumuza tesekkür etmek isterdim...

orta okuldaydim, ben kisir istemistim, komsumuzda yapmis göndermis sagolsun.. tesekkür etmek istedim ama nasip olmadi.. üstüne bir kac gün gecti ve öldürüldü.. hayatta hic bir seyi ertelememk lazim.. hayatin ne getirecegi belli olmuyor cünkü.. simdi tesekkür ediyorum suzan teyze... bana kisir yaptigin icin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…