- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.941
tatlim üzme kendini bak bugün bütün olumsuzluklardan kurtuluyoruz.. bak en azindan seninki gelmis.. benimki tesrif bile etmedi daha...
aman kaç ay oldu güzelim hala bişi yok canım sıkılıyo tahlil sonuçlarında yumurtlaman falan da iyi dedi ama neden olmuyooo anlamıyorumm
kizlar, bunu ilk defa burda söylüyorum ve sanki bi yükten kurtuluyorum...
ben en cok ölen bi komsumuza tesekkür etmek isterdim...
orta okuldaydim, ben kisir istemistim, komsumuzda yapmis göndermis sagolsun.. tesekkür etmek istedim ama nasip olmadi.. üstüne bir kac gün gecti ve öldürüldü.. hayatta hic bir seyi ertelememk lazim.. hayatin ne getirecegi belli olmuyor cünkü.. simdi tesekkür ediyorum suzan teyze... bana kisir yaptigin icin....
,tatlim üzme kendini bak bugün bütün olumsuzluklardan kurtuluyoruz.. bak en azindan seninki gelmis.. benimki tesrif bile etmedi daha...
ayyyyyyben artik yazmiyorum tatlim yaa.... bir cok kelimenin farkli farkli anlamlari var baska dillerde.... orta okulda six ya da peach diyemezdik mesela
kizlar, bunu ilk defa burda söylüyorum ve sanki bi yükten kurtuluyorum...
ben en cok ölen bi komsumuza tesekkür etmek isterdim...
orta okuldaydim, ben kisir istemistim, komsumuzda yapmis göndermis sagolsun.. tesekkür etmek istedim ama nasip olmadi.. üstüne bir kac gün gecti ve öldürüldü.. hayatta hic bir seyi ertelememk lazim.. hayatin ne getirecegi belli olmuyor cünkü.. simdi tesekkür ediyorum suzan teyze... bana kisir yaptigin icin....[/QUOT
geckaldin canimmmben basladimmmmm......... seninki daha masummm.... Allah razi olsun ondan ve rahmet etsin insalah.....
,
ohhooo guzelim o biraz cok detaycilik.. mesela mert isim var demi turkce.. fransizca merde,okunusu "mert" girtlaktan cikan r ile (anlami kaka argosunu al bunun)...... gibiiiii.....
ya cok var yaa... bir de ozamanlar kücügüz yaa..ne komikti ya.. ay neyse konumuz baska hadi kizlar alalim... dökün icinizdekileri... benden bi tane daha var birazdan geliyor.... bombayi patlaticamm...
bebegim zaten sazan gibiii ilk ben paylasirim gerisi gelmezzzzz ....
ben baktim biraz kendi kendime konusuyorummm, fayans bakmaya gidimm demistim...
kizlarin anlatip dökülmeye niyetleri yok sanirim silacim... napalim biz söyledik ama olsun di mi??? belki onlar da paylasmak isterler...
amanin da amanin... taze hamisnasilsin??
eee kizlar benim uykum geldi, malum sabah is var... sizleri seviyorum.. iyi iyi geceler hepinize..
pooofff aciktim ben yaaaaaaaaaaaaa saldircamm simdiiiii
bak bu iyi isteee deee.... sanki bizim yasimiz ne basimiz ne ruhdasimm... aaa citiriz citirrr... sende kirmizi elbiseni goster bize.... kardaiz yarin iin aldigi supriz kiyafeti gostermediii
aaa baakkendine kiyma boyleeee lutfen hatirliyorumben seni gayet hosbi bayansinn... simdi saclarda fonludur senin oohhh bizede ii gelecekkk...
regencimm olumsuzluklarıı yazcaksın, çevrendeki ruhundakiiiii..yukarıda yazdığım gibi..bende yazdım olumsuzlukların hepsini ve yaktımbence halen vaktimiz var 12 ye kadar bütün kapılar açık olacak diyorlar..olumlu şeyler düşünün diyorlar, olmasını istediklerinizi dileyin diyorlarr..
Hulyacimmmm, cokk tesekkurlerr canimmmm...Ne guzel olurdu valla.. Senle kizkiza dolanirdikk :
günaydın herkese...
hlycım nasılsın hayatımmmmm
canımm vallaha bak buralarda olsan gelirdim sana her türlü yardıma :)) ben hamişlere kıyamıyorumm kızz elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorumm :)) valla hem gezerdik hem iş yapmana yardımcı olurdum :))
günaydınnnnnnnnn tatlımmm :)) ayy valla ii diyelim ii olalım..tek sıkıntım aşırı göğüslerim ağrıyoooooo çok fenaa !!
eee sen giydinmii pekii
yok canımın içi giymedim henüz. eşimin bugün doğum günü. bakalım giycem bu gece ama heyecanlıyım belkide son anda giymem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?