2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Nurr içinde yatsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

,
ohhooo guzelim o biraz cok detaycilik.. mesela mert isim var demi turkce.. fransizca merde,okunusu "mert" girtlaktan cikan r ile (anlami kaka argosunu al bunun)...... gibiiiii.....

Son düzenleme:

Son düzenleme:
,
ohhooo guzelim o biraz cok detaycilik.. mesela mert isim var demi turkce.. fransizca merde,okunusu "mert" girtlaktan cikan r ile (anlami kaka argosunu al bunun)...... gibiiiii.....

ya cok var yaa... bir de ozamanlar kücügüz yaa..ne komikti ya.. ay neyse konumuz baska hadi kizlar alalim... dökün icinizdekileri... benden bi tane daha var birazdan geliyor.... bombayi patlaticamm...

eee kizlar benim uykum geldi, malum sabah is var... sizleri seviyorum.. iyi iyi geceler hepinize..

canım benim kıyafet türü bişey almadım.sadece fantazi iç çamaşırı aldım o kadar. eger netde bulabilirsem resmini gösteririm size.

ayyyy kuppecim valla ben o saatte olmasını istediğim şeyi yapıyodum
hadi hayırlısı

Son düzenleme:
Hulyacimmmm, cokk tesekkurlerr canimmmm... Ne guzel olurdu valla.. Senle kizkiza dolanirdikk:

canımm vallaha bak buralarda olsan gelirdim sana her türlü yardıma :)) ben hamişlere kıyamıyorumm kızz elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorumm :)) valla hem gezerdik hem iş yapmana yardımcı olurdum :))

günaydın herkese...
hlycım nasılsın hayatımmmmm

günaydınnnnnnnnn tatlımmm :)) ayy valla ii diyelim ii olalım..tek sıkıntım aşırı göğüslerim ağrıyoooooo çok fenaa !!

eee sen giydinmii pekii

yok canımın içi giymedim henüz. eşimin bugün doğum günü. bakalım giycem bu gece ama heyecanlıyım belkide son anda giymem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…